Ердоган обвини Русия, Франция и САЩ, че подкрепят Армения

"Ние ще бъдем на страната на справедливостта", рече той
Обновена: 18 окт 2020 20:09 | 18 окт 2020 20:00, Веселина Йорданова
360
Ердоган обвини Русия, Франция и САЩ, че подкрепят Армения
Снимка: БГНЕС

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обвини съпредседателите на Минската група САЩ, Русия и Франция, че оказват подкрепа на Армения в конфликта с Азербайджан, предаде турската частна телевизия НТВ.

Още по темата
Ердоган говори на извънреден конгрес на своята Партия на справедливостта и развитието в турския окръг Шърнак.
В изказването си той засегна темата за конфликта в Нагорни Карабах, като даде да се разбере, че Азербайджан може да разчита на нейната подкрепа. По отношение на Минската тройка турският лидер каза, че тя подкрепя Армения в конфликта.

"Те заеха страната на Армения. Оказват на Армения всякаква оръжейна помощ. В този момент нашите азерски братя водят сериозна битка срещу арменците" за освобождението на земите под арменска окупация, заяви той.

"Русия, САЩ и Франция не дадоха на азерските ни братя собствените им територии. Нека Бог им помага. Вярвам, че тези територии ще бъдат освободени от арменците", заяви още турският президент.

Ердоган обвини Запада, че мълчи в лицето на арменските нападения, а когато Турция надигне глас, я обвиняват, че "не се спира".

"Ние ще бъдем на страната на справедливостта", подчерта още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде пак християни и мюсулмани!
98
11
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Лазера на Ердо - Tubitak SAGE - Lazer,Е Готов - има Мобилна Версия - За Бронирани Машини - 20 Киловата - на 500 Метра Топи Танкова Броня, За Пушки - на 300 метра Убива ,А Стационарната Версия - Връзват я към Електроцентрала - и Топи Всичко - На 200 Километра ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЕрдо е Пиичч та Дрънка
97
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Арменският ПОПАЗ чакал дроновете с калашник :)
96
2
 
3
 
! Отговори
Втора легия преди 3 години
Вай - вай, ченгене мурафет .!.
95
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз подкрепям Армения. Да обвини и мен.
94
11
 
9
 
! Отговори
Троп преди 3 години
Нагорни Карабах е официално призната територия на Азърбейджан. 1 милион азери са изгонени от домовете си за последните 30 години. Арменците атакуват с ракети жилищни блокове на 60 километра от фронтовата линия. Това справедливо ли е?
93
3
 
11
 
! Отговори
Айде ся преди 3 години
Един път руската техника е много скапана пък,като е в Турция е върховна.
92
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До антизападопоклонник"Мълчете, турците, начело с Ердоган вече изобретиха свръхмощно лазерно оръжие! Скоро явно САЩ ще сдават поста на световен хегемон на Турция- няма майтап!"Да бе, ако е като хипер-електрическия кардио-васкуларен фризер на Командир Логар от фимла Г. О. Р. А ще има резил и джепането няма ***!
91
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кефи ме Ердо, извъртя малкия човек да направи газовите потоци до Турция, заяви, че не му трябва газ, но си иска таксата пренос, купи му някоя ракета за да има претекст САЩ да не ползват Инджерлик и сега се подиграва с него
90
4
 
7
 
! Отговори
А бе преди 3 години
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААПо твоите приказки турската армия е ликвидирала повече арменски оръжия,отколкото съществуват.Като във Виетнам-американците свалили повече МИГ-ове,отколкото са произведени.Рез*ашка работа....
89
2
 
2
 
! Отговори
Teo преди 3 години
Тези пък защо се бият? По принцип, щом това е територия на Азерите въпросът е приключил. Друг е въпросът, че в един цивилизован свят, такива неща се решават лесно - живеят повече арменци там - ами нека си говорят на арменски, да имат арменски училища, да изписват имената на улиците на два езика, например(както е в Хърватия). Ама защо ли първо не изринат всичко до основи? И този и той приглася!
88
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу Ердоган!
87
0
 
10
 
! Отговори
113-ти преди 3 години
Проблема на султанчето не да арменците.Там вече са правили геноцид. Проблема е колко ще изтърпи мечока да му скачат на ....Както се е засилило султанчето ще ги направи на кримски кюфтета.
86
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ислямофашисткият диктатор се изправя срещу целия цивилизован свят. Няма шансове.
85
6
 
8
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
До анонимен 92,Мълчете, турците, начело с Ердоган вече изобретиха свръхмощно лазерно оръжие! Скоро явно САЩ ще сдават поста на световен хегемон на Турция- няма майтап!
84
11
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Ами , че как ???Ердо ликвидира - 2 броя С300, 5 Броя Су-25,Над 300 танка и бронирани машини , над 9 000 Арменци - за 20 дена Газ до дупка - МАХ -9 ,ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЛавров скоро ще се разплаче , не го броят за човек, толкова се моли за примирие горкичкияХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
83
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ракета местно производство. Пълна с баклава и кочджигер.
82
5
 
14
 
! Отговори
С една дума преди 3 години
Турския лък е най-мощния лък. Сваля даже балистични ракети. Я си налягайте килимчетата и се молете мечката да е на кеф.
81
4
 
6
 
! Отговори
Манго Мангала преди 3 години
Амиии ... Реджеп да се оплаче на арменския поп ... ! Дедя Вова не приема жалби по въпроса ... !
80
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малкия от блатная нищо не е казал, поне по този проблем да му бяха разрешили да говори, държат го под арест в Кремъл и това е!Руски олигарси, сър!