Овен и Телец, Близнаци и Риби... Кои двойки вечно си изневеряват?

Някои знаци са привлечени от флирта
23 ное 2020 23:15, Екип на Tialoto.bg
16
Овен и Телец, Близнаци и Риби... Кои двойки вечно си изневеряват?
IStockphoto

Вярвате или не, но според астролозите има няколко двойки зодии, които трудно ще създадат здрава връзка. Дори отиват по-далеч – те са обречени да си изневеряват.

Това не означава, че трябва да избягате от избраника си, ако двойката ви е изложена на звезден риск. Но все пак си струва да се разгледат особеностите на комбинацията от темпераменти.

 
Овен и Телец
 
Тези два знака се привличат незабавно. Началото на връзката е подобно на тази от филма „Петдесет нюанса сиво“, където не само пламва страст между главните герои, но се установява силна емоционална връзка. Овенът обаче не е готов да посвети живота си само на един човек, обича да експериментира. Телецът, от друга страна, се стреми да защити семейното огнище и стабилните отношения с избраника си. Оттук и неразбирането, в резултат – предателство и изневяра. В същото време не само Овенът може да се промени. Телецът също може да кръшне, но единствено като отмъщение.
 
Близнаци и Везни
 
И двата знака са представители на елемента въздух. Те лесно се сближават и допълват. Близнаците са спокойни, с невероятно чувство за хумор. Везните са добре възпитани, приятни за разговори, но с един недостатък – те са способни да се привържат много силно към партньора. Подхожда ли тази опция на активните и понякога отнесени Близнаци? Невинаги! Затова понякога Близнаците изневеряват, като причината е да си създадат нови емоции и впечатления. Освен това представителите на този знак обикновено твърдят, че изневярата е само физическа и емоционално те винаги са заедно с любимия човек. Но дали той е съгласен на подобна развръзка?

Скорпион и Риби
 
Изглежда, че тези два знака са идеални един за друг. Водата е елементът, който ги обединява и химията между Скорпион и Риби буквално настъпва от първото докосване. 
 
Останалите двойки вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересен народ смеНе вярваме на ковид-19, ни на хороскопи и разни алени, галени, малини, маслини и пр - вярваме
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милиционер с милиционерка, силно се привличат по миризмите под фуражките.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дойдох да напиша, че това са глупости!
4
0
 
9
 
! Отговори
До 3 и 4 преди 3 години
Боже, боже, това "й" на всяко манджа мерудия. Никоя учителка не ви научи как се пише множественото число? Даже не може да се произнесе написаното. Опитайте се да произнесете "зодиЙ"
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле, какви простотиЙ!
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За зодий не знам... По принцип комбинацията за изневерите са балък и куросмуца!
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодий!