Бившата съпруга на Безос дарила над $4 млрд. за 4 месеца

Макензи Скот е на 18-о място по богатство в света
Обновена: 16 дек 2020 11:02 | 16 дек 2020 10:24, Елка Василева
19
Бившата съпруга на Безос дарила над $4 млрд. за 4 месеца
Снимка: архив, БГНЕС

Бившата съпруга на основателя на „Амазон“ Джеф Безос – Макензи Скот, е дарила над 4 милиарда долара на хранителни банки и фондове за спешна помощ в рамките на 4 месеца, предаде Би Би Си.

В пост в блога си тя посочва, че иска да помогне на американците, които изпитват трудности заради пандемията.

Скот е на 18-о място по богатство в света – тази година състоянието ѝ се увеличи с 23,6 млрд. до 60,7 млрд. долара. Голяма част от него идва от Безос, който е най-богатият човек в света и шеф на „Амазон“, припомня БНР.

„Тази пандемия бе опустошаваща за живота на американци, които и без това изпитват трудности“, пише Скот, която отбелязва, че кризата е увеличила богатството на милиардерите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като нищо може да го направи скоро милионер.
15
0
 
0
 
! Отговори
джанки преди 3 години
До Анонимен 13 Ами той и Безос е БИЛ потребител. Ама с повече акъл от такива като теб.
14
0
 
1
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Повече да дарява, на тоя жабок да му се изцъклят още гнусните очички! Долен експлоататор!
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безос не роптае, че са и присъдили милярди след развода, Бай *** съдейки по перхидролената намусена кифлa до него , седнал да смята кой какво заслужава...смях
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ау светът ще свърши ако падне амазон. Нали се сещаш че тези 650 000 души ще станат потребни в ниши, които ще се отворят, защото голям мастодон монополист е извън пазара. Същото е с гугъл и т.н. Няма незаменими и е хубаво от време на време да стават катаклизми. Иначе жертвите сме ние - потребителите
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 9Да, номер 1 е умен. За рязлика от тебе, обаче!
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 8Недовлна, че мъжа й е наел прислуга, че има частен самолет и прочие!? Тая бе малко да разцепи компаниятя. Ако утре Амазон фалира, 650000 души оставят без работа, трилион долара биват изтрити от икономиката н световно ниво ще понесе щети ...Тоя тръгнал за домакинска работа, да ми се оплаква....
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че то и от работата на охранител на склад има негативи и позитиви, и спадове и възходи, и естествено, си потопен в атмосферата на семейството. Значи, Джефи ако има икономка в къщи, и на нея дължи няколко милиарда, и тя е в атмосфеерата на семейството. Ей, женската логика може да бъде много жалка. Питайте Хедър Милс, сещате се, тя е написала песента Yesterday, или не, само е взела парите от нея. Понеже е била в атмосферата.
8
4
 
11
 
! Отговори
до Коментар 1 преди 3 години
Умен, ти като се ожениш/омъжиш за някой, който печели пари и има развиващ се бизнес, подкрепяш, работиш с него, понасяш негативи и позитиви от спадове и възходи, потопен си във атмосфера на семейство - бизнес среда, 24 часа в денонощието,години наред, тогава ми обясни, че тя нищо не е направила. Затова и се присъждат тези 50%, защото има защо.
7
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който е създавал бизнес, знае от опит как помага жената до теб. Недоволна, че няма достатъчно време и внимание за нея, че не вършиш повечето домакински задължения, че си уморен, че не излизате редовно по заведения, че трябва да се грижи за детето. Неоценима помощ, понеже стимулира мъжът да прекарва повече и повече време в офиса и да се посвещава на работата си.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Работете, трудете се, създавайте, след развода, бившата ще намери как да използва парите ви.
5
1
 
6
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Съгласен съм с всичко, но това за опаковането на ръка е малко пресилено. Може , но не и лично те. Безос основава компанията с 500К долара капитал,които ги осигурява баща му, който в интерес на истината не е никак беден. Така, че митовете и легендите, че е почнал от хола си да опакова на ръка са пълна измислица
4
4
 
14
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
До АнонименИ какво искаш да кажеш с коментара си?Постъпката и не е достойна?Не означава нищо? Ти си дарил много повече от нея?И за твое сведение, тя е била с него, когато са опаковали на ръка първите си поръчки.Помогнала му е да създаде компанията.Но, от компа, в затънтена, на края на света България, ти си стоиш и избълваш някаква подобна глу...ост. Да се почувсташ по-значим от дамата в статията.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПоне е направила нещо смислено
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казано на жаргон - ""Изпрала"" е прането. Сега вече има чистата "печалба", без да плаща данъците
1
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дамата е дарила тези пари, щото ги получи при развода с Безос - половината от богатството му ... около 60 млрд долара.Тя не е изработила нищо от тези пари :)