Стрелбата в Берлин – заради конфликт между двама

При нея бяха ранени четирима мъже
26 дек 2020 22:20, Красимир Ангелов
14
Стрелбата в Берлин – заради конфликт между двама
Снимка: БГНЕС

Стрелбата в берлинския район Кройцберг, при която бяха ранени четирима души, е започнала след конфликт между мъже. Това съобщиха в общо изявление полицията и прокуратурата в германската столица Берлин, предаде ТАСС.

"Тази сутрин в Кройцберг четирима мъже бяха тежко ранени след свада", се казва в документа.

Още по темата
По предварителни данни граждани чули около 04.00 ч. местно време изстрели и сигнализирали в полицията. Пазителите на реда открили на местопроизшествието трима пострадали, а още един ранен скочил в близкия канал и бил изваден от спасители.

Всички пострадали са настанени в болница. Води се разследване.

Прокуратурата съобщи в Туитър, че инцидентът е станал "в средите на организираната престъпност". Срещу "неколцина" души са образувани дела за опит за убийство.

Изстрелите са прозвучали близо до седалището на Германската социалдемократическа партия, но правоохранителните органи са на мнение, че събитието няма политически подтекст. Други подробности засега не се съобщават, отбелязва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията е жив "кашаТ" оня ден в момент когато във Франция уж всички от МВР-то са под тревога , един натръшка 4 жандарми отишли по сигнал- ще рече подготвени за проблеми... Днес ако решат бандите да завземат някой град ще минат годни докато политиците решат дали е политкоректно да се вземат мерки срещу бандити от определено малцинство-
12
2
 
3
 
! Отговори
Ако... преди 3 години
Да не са си викали "алак по ташах ме бар"?
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно не са били кореняци германци...Това ли искат немците наистина ?!
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Берлин е раят за турскоарабските банди. Там се развъждат и вилнеят на воля, необезпокоявани от полицията и властта. Пипнат ли ги, ще има война и затова властите си трайкат тихичко.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми, тооо... за конфликт винаги трябват поне двама, иначе ако има конфликт и е само един явно е избягал отнякъде.Днеса, много ви остро заглавието бе бате, по-остро нещо не можахте ли да измислите?И не са двама, а два цели клана араби.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коментира световна политика, а пише ...АйнШТайн...Боже, колко мъка има по този свят, Боже...
7
1
 
12
 
! Отговори
Счетоводителя преди 3 години
Ей некой да не си помисли че са терористи ! Сакън ! В Германия такива неща не стават...при Меркелица е само международна мир и любов ! Вервайте ми хо хо хо
6
1
 
2
 
! Отговори
“физиКи”?!?!?!?!?!?! преди 3 години
...АйнШТайн... Май тебе са те цапнали в манерката с някой ръбест щайн...
5
0
 
4
 
! Отговори
меркел преди 3 години
Стрелбата - заради теория на Айнштайн между ядрени физики от Африка. Нищо страшно.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви хора, бе братче, то в тоя Кройцберг, Нойкьолн, Моабит само арабя и тypчeля... Всичките продават дрога или се занимават със сводничество, а германските власти гледат безпомощно. А ако не е дрога е оръжие. Това е в цяла Германия, не само в Берлин, Германия е превзета от араби и турци.
3
1
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
аматьори!
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крадените ви копирани Новина от сайта на БТА и накрая нишо достоверно щото никой от вас не знае немски език , тва е положението когато Борисов и Фирмата управляват Държавата4- *** тежко ранени отведени в Билница и най-вероятно става въпрос пак за конфликт на интереси м/у Арабските криминални Кланове в Берлин (гастарбайтерите на 80-те от Ливан)
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия не са ли затворени заради КОВИД? Престъпниците по света се увеличават и е крайно време да се разбере, че те от добро не разбират. Тези хумани мерки не ги променят към по-добро, а точно обратното, усещат безнаказаност и се активират повече.