Скромен, с вълнени ръкавички: САЩ се смее на Бърни Сандърс

Сенаторът се появи на инаугурацията облечен като за ски
Обновена: 21 яну 2021 19:16 | 21 яну 2021 19:00,
60

Снимка: БГНЕС

САЩ осмя облеклото на сенатора демократ Бърни Сандърс, който се появи с доста скромно облекло на инаугурацията на новия американски президент.   

Потребителите в социалните мрежи се надпреварват да коментират семплото яке и топли ръкавици, с които се появи бившият претендент за номинация за президент от страна на демократите, пише "Франс прес". Коментарите са най-вече за грубоватите му вълнени ръкавици с един пръст, изплетени и подарени от негова почитателка.

Техните широки кафяво-бели ивици се виждаха от огромно разстояние.

Негов кадър, заснет от фотографа на АФП Брендън Смиалковски, мълниеносно се разпространи из социалните мрежи. На фотографията Сандърс е изобразен седнал, с кръстосани ръце и крака и с фамозните си ръкавици. Кадърът със 79-годишния политик стана обект на многобройни фотомонтажи.

Сандърс беше положен ту върху Железния трон от сериала "Игра на тронове", ту седнал на пейка в компанията на Том Ханкс в култов ракурс от лентата "Форест Гъмп", както и в сцени от "Междузвездни войни".

Бърни се появи във фотомонтаж редом със Сталин, Рузвелт и Чърчил в историческата им снимка от срещата в Ялта през 1945 г. Сенаторът намери място и сред апостолите на Христос в картината на Леонардо "Тайната вечеря".

Сандърс идва от студения щат Вермонт и според него облеклото му е било напълно подходящо. Той сподели пред Си Би Ес след церемонията, че в неговия щат хората знаят що е студ.

"Ние не се заплесваме много по модата, а гледаме да ни е топличко. Точно това направих днес!", коментира Сандърс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
9
 
! Отговори
асфалдо риос преди 3 години
А целия свят се смее на америка,бивша велика сила,става маймунарник и транс -слабоумно царство,браво
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Oвцa, с претенции за лъв.Cмeшкoвци...
24
5
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
А дали се смеят на сенилния им президент когато раправяше как косматите му крака стават руси на слънцето и как деца *** идват да му галят краката и да му скачат в скута.Сандърс е един от малцината в тази прогнила ''демократична'' партия който говори смислено.*** американски ***
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха, ха, ха, ха...
22
4
 
3
 
! Отговори
До 21 преди 3 години
"Присмиват се на възрастен човек, който е облечен скромно."Показно надали някой би се смял на скромно облечен човек.Видът му е нелеп на фона на събитието (ръкавиците конкретно).Таива изцепки обикновено се правят нарочно.Ако не е нарочно, то може би е от отбора на Байдън.
21
9
 
6
 
! Отговори
Златка преди 3 години
Е какво му е смешното? Всички избиратели на тази партия са безработни, умрели и несъществуващи хипита от трети пол....всички си приличат до един! Какъв е проблета тук?
20
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шyшyмигa и пpoшлял.Като всички останали американци...
19
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американски ценности.Присмиват се на възрастен човек, който е облечен скромно.Обърнете внимание, не екстравагантно облекло, не нещо показващо голота,а просто възрастен човек облечен нормално.В САЩ ценностите сега са да имаш парка за над $5К, костюм за над $10К, обувките и те за подобна цена.Тези извратените хора естествено вместо да пишат за изборните безобразияще се базикат с облеклото на стария човек.
18
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не виждам нищо лошо в дрехите на старчока.... Е....друго си е нашата жена на Радев.Но...кой да я покани?
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американски комунист.
16
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, бе, стига.По принцип съм против дискриминацията по възраст и съм на мнение, че за сериозна позиция на политик, е необходимо съответният субект да е поне около 50 години.Обаче Байдън, този, видимо хора, които не са добре с главата, просто, защото са в напреднала възраст...Абсолютна гавра със света е това, не само с Америка.
15
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния изпушил американски старец.
14
0
 
32
 
! Отговори
999 преди 3 години
НЕ ОБЛЕКЛОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ, А СЪЩНОСТТА/ СЪДЪРЖАНИЕТО/!
13
2
 
34
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
Подигравките на хамериканците за пореден път доказват колко са ОГРАНИЧЕНИ някои хора!!!
12
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 6Да показва "уважението" си към жената когато е на среща с нейната избирателна секция. Това е най-важното политическо събитие в САЩ и показва НЕУВАЖЕНИЕ да се появиш като *** там.
11
3
 
7
 
! Отговори
до 8 преди 3 години
Не е така, Бойко си ходи брадясал с някакви фланелки, скоро даваха Марияна Николова със скиорски яке и плетена шапка, те толкова си могат и отдавна налагат един провинциален манталитет. Хората си траят защото им е ясен капацитета на калинките.
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До То целият свят С една дума гериатрия в действие, само дето не знаят за какво са там!
9
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурен съм, че Сандърс е читав. Той е демократическия Тръмп. Само че както и Тръмп беше жестоко прецакан от педофилската върхушка на Америка.
8
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука всички го оправдавате, ама ако беше някой бг политик, щяхте да го оплюете яко уахахаха и аз щях да го прехраня де, няма кво да си кривя душата
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БСП в америкаЩо, младите с манталитет на пенсии много ли са мозъчни?!!