От Helpbook: Сигнали за оголени кабели, повредени знаци и разбити пътища

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата
13 апр 2021 18:34, Анисия Иванова
21

Снимка: Helpbook

Виж други галерии »
Десетки сигнали за опасни кабели продължават да ни изпращат нашите потребители в платформата на Helpbook.info. След поройните дъждове и снеговалежи се е получило свличане на земна маса на слизане от Аспаруховия мост, посока Варна. На изпратените снимки се виждат оголени кабели, които се подават от почвата, а размерът на компрометирания участък се увеличава с всеки изминал ден.

Стърчащи кабели от работещ осветителен стълб са заснети и в район "Триадица". Самият той се намира на тротоар, където има засилен човекопоток и молбата е за спешно взимане на мерки, преди да се стигне до фатален инцидент с хора или животни.

Забелязан е повреден пътен знак на улица "Сребърна" на тротоара, с което се създава опасност за преминаващите по тротоара пешеходци. В това състояние е от няколко дни и според нашия потребител няма никакви индикации, че ще се предприемат мерки за отстраняването на повредата или обезопасяването му. Табелата е изкъртена от едната си страна и се клати над главите над преминаващите.

На столичен булевард в квартал "Иван Вазов" са се образували огромни дупки, които са различни по размер, като някои от тях са запълнени частично с части от плочки и чакъл, а други с дъждовна вода и дълбочината им е мистерия.

Завършваме днешния обзор със сигнал за нарушена пътна настилка в район "Одесос", град Варна, под която се е случила евентуална подземна авария, тъй като според нашия потребител скоро се е извършвал ремонт и е възможно да е бил некачествен.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 месец
Това е резултата от "Работа, работа, работа" ...
14
0
 
0
 
! Отговори
спиро преди 1 месец
а за кучетата на глутници нищо ли не се пише?
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен - След случая с онова ромче, дето го хвана ток, се появиха много оголени кабели напоследък.Да не намекваш... Преднамерено ли?
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен - Новото правителство не само ще ги махне, ами щяло да раздаде всички откраднати пари от народа от 30 години насам...Обаче не казваш на кого ще ги раздаде? Аз какво ще получа, един по здрав ли?
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
подайте сигнал в "платформата",да ме прощавате ама това шега ли е?
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Новото правителство не само ще ги махне, ами щяло да раздаде всички откраднати пари от народа от 30 години насам...о чудо, о небеса...
9
1
 
4
 
! Отговори
Гласувал преди 1 месец
Продължавайте да изпращате снимки. Новото правителство ще ги поправи.
8
0
 
2
 
! Отговори
Неразбиращ преди 1 месец
ДО : 6 Че кои ще му даде кокъла???Тои ако е мислещ и действащ човек, бързо ще го оправят....!
7
0
 
3
 
! Отговори
Праведен преди 1 месец
Изчакайте още малко де, след 15.04 ще настане чудо, гледайте към небесата !!!
6
7
 
3
 
! Отговори
Четин Садула преди 1 месец
Фандъкова е време да си ходи, видя се че от нея кмет не става. По добре да се търси кмет от чужбина, някой Германец или Холандец. Българите да вдигат щанги, да се мелят по улиците, но да градят не става, това трябва да го прави някой бял човек а не няккакви наследници на незнайни тюркси войни които никой дори не знае от къде са се появили в Европа.
5
2
 
6
 
! Отговори
vlady преди 1 месец
Сигналите в София се разглеждат от протопрезвитер Кусан Хадавян, но за съжаление е претоварен и вече доста възрастен съответно неизбежно има забавяния.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много ме кефят държавните хрантутници,особено как се разработват когато някой ритне камбаната по тяхна вина. Например в неделя подадох сигнал за счупен капак на шахта, в редута. Дупката е такава, че спокойно в нея ще се съберат фодосова, пеевски, банкянския и четири дечица от яслата срещу нея. Трети ден сигнала се обработвал. Явно липсата на трупове е показател за спешността на мерките.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След случая с онова ромче, дето го хвана ток, се появиха много оголени кабели напоследък.
2
1
 
5
 
! Отговори
vlady преди 1 месец
За съжаление във Варна вече повече от година и половина няма компетентен служител, който да разглежда сигналите - работната му виза не бе продължена заради конфликта между Епархийски съвет и духовенството.
1
5
 
6
 
! Отговори
Последния софиянец преди 1 месец
Почна се! Връщаме се в 90-те и мутренските времена!