Дамите в кралския двор не оставят сама кралица Елизабет II

Кучетата на кралицата са другата й опора в тъжни моменти
20 апр 2021 07:30, Петя Славова
33
Дамите в кралския двор не оставят сама кралица Елизабет II
Снимка: БГНЕС

Снимката на кралица Елизабет II, седнала сама на погребението на съпруга си, обиколи света. Присъстващите на церемонията за сбогуване с херцога на Единбург трябваше да спазват безопасна дистанция с онези роднини, с които не живеят заедно, така че кралицата, която от месеци живееше само със своя съпруг в замъка Уиндзор, трябваше да седне в параклиса на Сейнт Джордж далеч от роднините си, информира "Венити Феър".

Елизабет II няма да прекарва дните на траур и мъка, които все още я очакват, изцяло сама, тъй като нейните роднини са се организирали така, че тя винаги да бъде придружавана. За това британското кралско семейство е планирало списък на смените на компаньоните на кралицата, съобщава "Дейли Мирър".

Още по темата

Под надзора на принцеса Ан, дъщерята на кралицата, списъкът включва също така херцогинята на Корнуол Камила, херцогинята на Кеймбридж, Кейт; и София, графинята на Уесекс, които ще се редуват да посещават кралицата в замъка Уиндзор и да я придружават да разхожда кучетата, спазвайки необходимата социална дистанция.

Правителството на Великобритания наскоро смекчи ограниченията за мобилност в страната, така че тези и други роднини на Елизабет II ще могат да пътуват от различните си резиденции до замъка Уиндзор, където кралицата ще остане изолирана, въпреки че вече е получила двете дози на ваксината.

Кучетата на кралица Елизабет II са другата опора, която тя има в тези тъжни моменти, предава БГНЕС. През последните години кралицата изгуби любимите си корги, неизменните й любимци, откакто й подаряват първото - Сюзън, когато навършва 18 години, но наскоро тя взе две нови кучета от тази порода, за да направят изолацията в замъка Уиндзор по-поносима за нея.

"Кралицата е възхитена. Немислимо е Елизабет II да няма корги. Все едно Лондонската кула без врани. Те са с нея само няколко седмици, но се оказва, че са очарователни и са приели замъка за свой дом", съобщи източник от двореца пред "Сън" миналия март.

Разходката с тези две нови корги е точно едно от първите неща, които е направила след загубата на съпруга си, кралица Елизабет II. Вчера фотографите, които все още са разположени в замъка Уиндзор, успяха да заснемат кралицата, напускаща резиденцията в кола с кучетата си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега е момента за апартамента.
21
0
 
0
 
! Отговори
Александър Петров преди 2 години
Горката жена дано не тъгува много и бързо да и мине защото има внуци да гледа
20
1
 
1
 
! Отговори
ivo преди 2 години
be kakvo ce grigite za kralizata, tia si e dobre, da se vidim nie s gaidite deto ismirame kato pilzi i skoro nema da ni ima.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А у нас бабите треперят дали ще се събудят живи сутринта. Най-малкото е да бъдат обрани и да отнесат някой бой.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига бе, всички сме губили близки хора! Ако ще и господ да си пак ще страдаш!
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма страшно, друг ще намери. Само да е по-младичък, че да не и се налага скоро пак погребения да прави.
16
0
 
10
 
! Отговори
Професор Пръц преди 2 години
Тролчета,бъдете хора,поне като видите човешка мъка...Тъжно е...Не се лигавете под такива статии...Не сте ли губили близък човек?
15
1
 
7
 
! Отговори
м да преди 2 години
*** коментари от ограничени хорица... Пък после - що държавата ни била такава. Държавата я правим ние. С това ниво... ясно е защо е така.
14
6
 
1
 
! Отговори
:) преди 2 години
Естествено възрастна жена е ако се нааааака. Имайте уважение.
13
1
 
1
 
! Отговори
Политика преди 2 години
В България има монархисти българи, които силно се вълнуват и си мечтаят за царство България където да си имаме и ние кралско семейство, което да управлява политиката и финансите на страната.
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво ни интересува нас българите това?
11
2
 
11
 
! Отговори
Гробар преди 2 години
Добре, съпруга и почина, погребаха го, но защо продължавате с тъпите статии? То не бяха тайните послания, сега кралицата не остава сама. Затова ли сте учили журналистика за да пишете долни жълтини?
10
7
 
6
 
! Отговори
да преди 2 години
през оная ни работа ни е!!!!
9
3
 
20
 
! Отговори
Батко преди 2 години
До СлучаенТази 95 годишна нещастна старица не я мисли.Мисли си за бабите дето продават чорапи по подлезите, а децата им са в Англия да просперират
8
3
 
20
 
! Отговори
Случаен преди 2 години
Жената е на 95 години. Преди дни изгуби най-близкия си човек, с когото са били женени 73 години. 73 години! Чисто по човешки това не ви ли трогва?
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господин Борисов е със скъсан менискус, те за чувствата на английската кралица ми пишат.
6
12
 
13
 
! Отговори
Политикан преди 2 години
Закривайте монархията - отживелица от средните векове. Нека да се хващат на работа и всички дворци да станат или музеи или домове за имигранти.
5
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дърта рептилка е тя............прав е Хари да се дръпне от това семейство..............нали кралицата ликвидира майка му - принцеса Даяна!!Да си живее живота Хари с Мегън............хубава и умна американка.........ще се оправи и без кралицата!!
4
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ни дреме за баба Рептилица
3
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте ни занимавали с тая бабка...............те англичаните са много зле, щом още вярват на кралици, крале и принцеси................... британска империя, какво да правиш!!И преди векове пиратите на Англия са били под покровителството на кралския двор.........обирали са кораби и острови и са ги носили на кралицата или краля на Англия!!