Евакуираха станция на метрото в централен Лондон

На спирка "Лондон Бридж" е открит съмнителен пакет
21 апр 2021 16:23, Ния Христова
7
Евакуираха станция на метрото в централен Лондон
Снимка: БГНЕС
Станцията на метрото "Лондон Бридж" в централната част на Лондон беше евакуирана, след като в полицията е получен сигнал за съмнителен предмет на борда на влак, съобщи британската транспортна полиция, цитирана от БГНЕС.
 
"Служители са извикани на гара "Лондон Бридж" в 12:33 ч. след съобщения за съмнителен предмет на борда на влак", каза говорител на британската транспортна полиция, цитиран от Ройтерс. 
 
"Станцията е затворена като предпазна мярка, докато специалистите изследват предмета".
 
Влаковите оператори съобщиха в Туитър, че влаковете не спират на "Лондон Бридж", която е една от най-натоварените спирки в Лондон.
 
"Network Rail", която управлява станцията, заяви в своя Туитър акаунт, че се очакват смущения в трафика до 14:00 ч. централно гринуичко време.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
Сплескан натовец преди 2 години
ако не го свържат някак си със Русия ще се изненадем признавам си !Аз незнам как пропуснах възможноста да препишат *** на принц Филип на отравяне с новичок,златна възможност за западнта пропагандна машина за преработена храна!Нищо де може след 7 години да открият руска връзка,като чехите,ограничения във времето западнат апропаганда не знае,лъжи без граници!
2
3
 
8
 
! Отговори
:) мистика преди 2 години
двамата митични агенти на КГБ са! - сега хайли лайкитата ще цитират охранителните камери (без да показват записи - както обикновено)
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
това са сигурно ония двамата ГРУ. Те са подхвърлили този пакет.