Мигранти плуваха до испанския анклав Мелиля

70 души са минали прези мароканска гранична ограда
22 май 2021 09:33, Ния Христова
36
Мигранти плуваха до испанския анклав Мелиля
Снимка: БГНЕС
70 мигранти в опит да стигнат до испанкия анклав Мелиля са преминали през мароканска гранична ограда, съобщиха властите, предаде БГНЕС.
 
По-рано тази седмица рекорден брой мигранти достигнаха до Сеута, която е другата северноафриканска територия на Испания. Над 8000 мигранти плуваха или използваха малки надуваеми лодки, за да преминат на територията на Испания в Сеута. Изненада за испанските власти беше, че мароканските гранични сили си затваряха очите за това, което повиши напрежението между Мадрид и Рабат.
 
От понеделник Мадрид върна обратно над 6000 мигранти и спря нови влизания в Сеута. Все пак има по-малък брой хора, които влизат в Мелиля, другият крайбрежен анклав на Испания, на около 400 км на изток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Веднага ги ангажирам за световното по плуване - ако има!
5
0
 
3
 
! Отговори
Граничар преди 2 години
Същото става и на границата ни с мангасарската държава Турция. Плаща се рушвет от 1000 евро на калпак и аскера си затваря очите. Даже им се дават военни камиони за по-лесно придвижване до уязвими участъци в оградата
4
2
 
5
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Не мога да си простя, че не изучих жичкаджийството. Познавам добре андалуското крайбрежие,както други познават анадолското не-крайбрежие. В Мароко има проблем с тоците. Защо испанците не проявят толерантност и не прокарат една добра електро-система под водите на Гибралтар и околията. Англичаните ли им пречат,или? Дайте тоци на Мароко,бре! А бе една дебела разголена жица ли Ви се свиди, гасачаджии таквиз? Вие Мароко,Италия Тунис,българо-сръбската армия Тюркиш.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Иначе арабелерите мразят християните и в червата и винаги са готови да се взривят с викове в някой мол, но напират като невидели да се пренасят в Европа.На чисто и метено и баба знае да се пльосне и да почне да си търси правата. Чернпхите все повече напират и скоро скакалците от цяла Африка, ще се опитат да се наврат при нас и да опоскат всичко.
2
1
 
17
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Един кол в главата и мигрантът отива за храна на рибите. Мароко пробва търпението на Испания.
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
PCR тестове имат ли? Или за тях няма.