Бандити убиха 53 фермери в Нигерия

Нападателите се занимават с кражба на добитък
12 юни 2021 23:10, Ния Христова
60
Бандити убиха 53 фермери в Нигерия
Снимка: БГНЕС
Разбойници, занимаващи се с кражба с добитък, убиха 53 жители в шест села в щата Замфара в северозападната част на Нигерия.За това съобщи говорителят на държавната полиция Мохамед Шеху, цитиран от ТАСС.
 
"Шест села в района на Зурми бяха нападнати от престъпна банда, а 53 фермери бяха убити", пише нигерийския вестник „Vanguard“. "До Зурми са изпратени допълнителни полицейски сили", уточнява изданието. Според Шеху гангстерите, пътували с мотоциклети, са се занимавали с кражба на добитък.
 
За втора поредна година в Нигерия се наблюдава значително увеличение на броя на нападенията срещу цивилни. Престъпниците убиват хора, вземат заложници за откуп, крадат добитък, сплашват жителите, налагайки различни изнудвания. Властите са принудени да използват специални полицейски и армейски части, за да се справят с широко разпространеното престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Белите хора са избягали от Африка преди 50 хиляди години.
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Афганистан 20 години го управлява Запада. Трябваше да станат американци вече. Рейгън се ръкува с Осама Бен Ладен в документален филм и обещава помощ срещу социалистическото правителство на Афганистан.
16
1
 
30
 
! Отговори
У преди 2 години
Какви колонии бълнуваш бе пич? Нали и ЮАР и Австралия и Нова Зеландия са били колонии. Аз съм ходил из целия район зап Африка и нямаш представа какво е корупция. Тези са най-гадните изнудвачи и ще продадат и майка си за пари. Даже в нашата полиция се занимават с нигерийски ало измамници, там презират всички европейци, въпреки, че са се мъчили да ги ограмотят малко от малко. Не могат да ги накарат да се рат в клозет. Изтърсва се на улицата и мухите нападат. Още се харчат пари за Стоп дефекейшън.
15
15
 
14
 
! Отговори
за Нигерия преди 2 години
Нигерия е била английска колония...............да, където са минали англичаните, трева не никне..............сега в Нигерия има хаос..............тя кралицата Влизабет Втора..........дъртата рептилка още командва тая държава...........с нейни верни хора..........целта е да се краде нефта от Нигерия........Нигерия е сред 10-те държави, най-големи износители на нефт!!!
14
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямате си представа колко изостанала е Нигерия. Един немски професор им беше предложил да им построи канализация на нигерийците, със специални машини, които дълбаят земята. Президентът на Нигерия го изгонил и му казал, че по-евтино му излиза с огромни самосвали да извозва и изхвърля всичките *** и смет в океана. Черните са супер мързеливи и нагли. Нямате си представа за какви става дума. За 2 лв. убива човек и не им мигва окото. Черните са брутално кръвожадни, нагли, супер мързеливи
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако в района има петрол и тръби, отсега да знаете, че шел е невинен!
12
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нигерия е един от най-големите к.енефи в света. Много малко държави ги бият. На тези които си мислят, че сме зле им пожелавам да изкарат месец там.
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те са над милиард. Вие сте стотици милиои. Но те са застрашените, а вие сте твърде много. Вие трябва да направите място за тях, а не те за вас.Лиготията ще ни издави.
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навсякъде по света полицаите са с М16-ки, само в ниге рските държави - с калашници.
9
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да направите връзка между Нигерия и Странджа е много странно. Днес.бг много Ви пада нивото на журналистиката.
8
7
 
15
 
! Отговори
Нищо случайно няма преди 2 години
Белите сме набедени за злодеи избиват бели хора,които ги хранят и произвеждат храните им без да подозират,че това е заповед на световният Елит за докарването им до пълен глад и канибализъм.В нормалните държави 40 фермери изхранват цяла държава.Избиването на фермери означава хранителен геноцид за всички там както в нашата Странджа в която един комуно престъпенбоклукчия изби на хората поминъка затри фермите зеленчуко родно производството и всичко в полза на Монсанто вериги.
7
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
11.Вие очаквате заради Вашите разсъждения да воюваме с нигерийците ли?Днес.бг какво всъщност целите с тези лукави публикации?-
6
5
 
20
 
! Отговори
до 11 преди 2 години
ЮАР не е Нигерия, уе ка ун. В Нигерия, ако имаш 15кокошки вече си фермер защото имаш яйца. Ако копаеш с чапата царевица също си фермер. В Нигерия, ако си по-светъл и искаш да не те е ват на улицата, трябва да водиш не гърска охрана и да ги поиш с бира на корем. Колкото ние имаме нещо общо с Нигерия, толкова и ЮАР
5
7
 
24
 
! Отговори
До 4 преди 2 години
Интересува ни, и то доста, защото в Африка фермерите обикновено са бели. Черните живеят в първобитнообщинен строй и се прехранват с лов на животни и с кражби. А всяка кражба на *** е свързана с убийства на бели фермери - цели семейства! И успоредно с кражбите тече етническо прочистване. Пример - ЮАР. И така - белите ги прогонват от Африка по всякакви начини, а в същото време африканците нахлуват на талази в Европа. Сега разбра ли какво и защо ни интересува?
4
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много се радвам, че България има нисък рейтинг от разните там измислени класации по качество на живот, красиви градове и т.н., нямате си представа какво ще стане ако тук цъфнат такива мирни мигранти. Добре, че тяхната предпочитана дестинация е Западна Европа и С. Америка.
3
5
 
5
 
! Отговори
Мара лесната преди 2 години
Да пожелаем късмета да споходи с нигерийски зетьове, нашите депутати и алчни работодатели. Да са живи и здрави и да имат красиви внуци.
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
''Властите са принудени да използват специални полицейски и армейски части, за да се справят с широко разпространеното престъпление.''. Изобщо справят ли се.
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия навремето през 1994г ни смазаха от бой на футбол в САЩ.Днес се изтребват.Има нещо гнило там.....