Зловещо откритие в Русия: Журналисти намериха изоставен имот с клетки и собствен крематориум

Твърди се, че то е принадлежало на мафиоти, свързани с правителството
23 юли 2021 21:30, Нели Христова
117
Зловещо откритие в Русия: Журналисти намериха изоставен имот с клетки и собствен крематориум
Снимка: Twitter

Журналисти от руската телевизия 47News правят смразяващо кръвта откритие - в горите край село в покрайнините на Санкт Петербург те намират сграда, която е предполагаем мафиотски затвор. В изоставеното съоръжение има две подземни клетки с тоалетни и нещо, което изглеждаше като крематориум.
Но дни след като журналистите попитаха държавните служители за сградата, на мястото пристигат булдозери и премахват всички останки от вилата и нейния скрит затвор. Това действие доведе до спекулации, че съоръжението е полуофициален затвор, използван при все по-размитите линии между службите за сигурност и организирана престъпност в Русия на Владимир Путин.

Журналисти от 47News, базиран в Санкт Петербург уебсайт за новини, заявиха, че са получили информацията за мрачното скривалище от затвора от работник мигрант. Когато отишли на мястото, те открили две клетки на един етаж, но не били в състояние да изследват по-ниско ниво поради наводнение. Под банята на къщата направили най-плашещото си разкритие - там имало съоръжение, подобно на крематориум с човешки размери.

Снимки, публикувани от 47News, показват дълъг бетонен вход в мазе, проектирано да побере автомобил, заедно с две клетки, обширна метална решетка и дори странни графити по стените.

Местните власти първоначално потвърждават пред 47News, че сградата е била частна резиденция, построена през 2011 г., но за която те са узнали едва през 2018 г., когато разследващите са претърсили съоръжението.

"Докато полицията не започна разследващи действия там, разбира се, ние не знаехме нищо за това. Беше прикрито и беше невъзможно да се разбере какво има в сградата", казва Владимир Сидоренко, служител от района на Агалатовски, където се намираше съоръжението, пред уебсайта на Podyom. "Тази територия е далеч от населени места", добавя той. "Има само 6 къщи и няма постоянни жители."

Според изпълнители, с които се свързва 47News, тайното съоръжение е било издигнато за три месеца и е струвало между 20 и 40 милиона рубли (250 000 до 500,00 долара) - огромна сума за строителство в селските райони на Русия.

"Толкова прецакано и толкова руско", заяви офицер от централното европейско контраразузнаване, който вярва, че съоръжението е истинско. "Сивата зона между организираната престъпност и руските служби за сигурност винаги е била проблем, който се връща към годините на КГБ, но той е бил фокусиран върху външни операции: КГБ е намерало приложения за гангстери, които правят твърда валута и бизнес връзки в чужбина. Но сега те са объркани у дома, така че подозирам, че тази сграда е свързана както с официални, така и с криминални елементи едновременно. Но това със сигурност е зловещ знак, че някой, който има политическа сила, за да направи такъв затвор, ще се нуждае от такъв затвор "

"Това, че в Русия се случват нещата, които дори ФСБ трябва да държи настрана, не е чудесен знак за връзката между организираната престъпност и правителството", каза офицерът, който работи под прикритие и не може да бъде посочен.

Според служители, разговаряли с 47News, парцелът, върху който е построено съоръжението, е закупен през 2010 г. от някой, свързан с руската затворническа система.

Вторият собственик на сградата, според официални представители: Известен мафиот, който законно е променил името си на "Ескобар".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
9
 
16
 
! Отговори
Рушофил преди 2 години
Рушия е извън 150 по свобода на словото, но ние обичаме Путин и му вярваме.
43
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И в България имаше такова нещо но журналистите вместо да го заснемат викнаха данс да го бутне и затова сега гледате руския крематориум ;) а българския никога няма да видите заради свободата на словото :)
42
8
 
13
 
! Отговори
Рушофил преди 2 години
Това е провокация на ЦРУ.
41
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако питаш родните русофили...всяка негативна новина за Русия е провокация на ЦРУ.
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ли е вила Калина? Карбовски, спиш ли?
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прилича на убежище. Сякаш психопат е създал всичко това.Но дали е истина или поредната компроматна война едва ли ще разберем. Пълно е с психопати навсякъде.
38
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе, разбира се! Щом е за Русия значи е измислено!
37
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой е направил сценична площадка и тея са се хванали като мухи на паяжина. Снимали са филм на ужасите за това е зарязано. Ако беше това, в което се съмняват нямаше да остане милиметър от сградата.
36
4
 
10
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 2 години
Гуантанамо нервно курит.
35
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Исках да напиша Бали слама и драскат клечката. Тука е много плоско и е чиста проба компромат. Има цели структури занимаващи се с производство на компромати. Фалшиво е. Комунистите са много жестоки и нагли, но това не е тяхно дело. Вероятно има нещо подобно някъде или е имало в тунели под земята са ги правили. Но точно това място да го оставят просто ей така - не се заблуждавайте, че са толкова наивни. Те следи не оставят. Обучени са дори да лъжат детектора на лъжата.Това може всеки да го направи
34
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са свободни съчинения и измислени компромати. Много е примитивно. Не е истина. Ако беше истина щяха да са го запалили. Болшевиките палят. По учебниците на КГБ всички следи се ликвидират с палежи. Също така палежите са препоръчителни по същите учебници. Както вече видяхте на 2.09.2020г. палеха със слама полицаите пред НС. Баси слама и драскат клечката. Така, че това е кофти сглобено и измислено.Болшевиките и комунистите не действат както е показано. Прекалено е елементарно и открито.Лъжат.
33
7
 
15
 
! Отговори
Boto преди 2 години
Значи извращенията на братушките дето у някой села още си изяждат децата от глад са топ ама там, че некакъв откачен е застрелял 2-*** е голяма драма. Те тея новини у Русия са толкова често, като прогнозата за времете. Айде *** събирайте багажа и газ към Русия не към държави от ЕС или Щатите. Що си не пратите децата на образование или работа в Русия?Нали там са ТОП технологиите или Ви е страх, че и те са толкова прости и ще се утровят докато пият одеколон на некой купон у бунгалото?
32
9
 
5
 
! Отговори
А бе преди 2 години
Обаче в Гуантанамо всичко е наред,нъл тъй...
31
7
 
11
 
! Отговори
Свидетел преди 2 години
Биркенау 2 e 4 кв. км. Туристите започват да реват от умора едва на половината път към взривения крематориум. Нищо не знаете вие. Плашат ви с някакви невзрачни новинки. Не искат да ви разказват за важните неща от деня, като важните неща, които се случват в парламента тези дни.
30
5
 
8
 
! Отговори
Аушвиц преди 2 години
Крематориума в Биркенау има комини. Тук как излизат саждите без комин?
29
8
 
5
 
! Отговори
ОАО преди 2 години
НастрАхнаха ми зАрната. Това е най-важната тема от деня, да. Какво се случва в паланка в Расия много ме интересуваше, честно.
28
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето ви пример за фалшива новина !
27
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русията от как я има е все място за каторги , концентрационни лагери , гулази, инквизици и тнт. Императори тънещи в разкош и крепостни селяни с живот без стойност.те за това корнела и потника толкова обожават сибирската империйка.
26
7
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ-БКП преди 2 години
До ВИЖТЕ СЕ ЧЕРВЕНИ....ГЕРБАДЖИИ ...
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гладио не е само италианска. немска, френска, италианска, швейцарска, фашисти има навсякъде. войната в югославия избухва малко след като медии на запад надушват за гладио и скандала се потулва.