500 протестиращи срещу ваксинационните мерки в Берлин в ареста

5000 души излязоха по улиците на града
105
500 протестиращи срещу ваксинационните мерки в Берлин в ареста
Снимка: БГНЕС

Около 5 000 противници на карантинните ограничения излязоха днес по улиците на Берлин, въпреки забраната на властите да провеждането на демонстрациите. Служителите на реда са задържали около 500 човека, участвали в протестните акции, съобщават германските медии.

Полицията положи усилия да не допусне събирането на много хора на едно място, преди всичко тези, които се опитваха да се придвижат към Бранденбургската врата, където беше заявен митинг с над 22 000 участници, който властите в Берлин също забраниха.

В някои от районите на германската столица протестиращите провокираха сблъсъци със силите на реда и се опитаха да пробият огражденията. Полицията успя да удържи ситуацията под контрол, но за всеки случай предварително бяха приготвени водни оръдия, които не се наложи да бъдат използвани. На няколко места полицаите използваха лютив спрей срещу протестиращите./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: Берлинпротести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
1
 
7
 
! Отговори
Дано преди 2 години
Дано света се пробуди,преди тези *** ще посегнат на децата ни и да въведат задължителни ваксини и за тях!!
86
26
 
2
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"но сега съм обнадеждена" -- Да не ти развалям настроението, но говорим за 5000 антиваксъри, ака лоу айкю индивиди, в двумилионен град. Малко сте и все по-малко ставате, което е добре :)
85
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е крайно време беше да скочат. Отчаях се. Мислех че по-големи коне с капаци от немците няма, но сега съм обнадеждена! Само така.
84
3
 
35
 
! Отговори
Ванката преди 2 години
Абе ваксъри, как не ви светна лампичката до сега, че не ковид е проблема. Отнемат ни свободите, постепенно, но сигурно. Идва диктатура! Как може да сте толкова прости! И с две ваксини пак ще носите намордници, и пак ще се заразявате на есен, щото това не е нормална ваксина. И трета доза ще ви праснат. Нали уж сте предпазени? Всеки месец ваксина, като Уиндоус ъпдейти. *** кухия народ! Ние антиваксърите просто имаме инстинкт за самосъхранение, а вие сте като зомбита. Това е разликата между нас.
83
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последно? 500 или 5 000? В Париж миналата седмица бяха 2 милиона. Мтого повече са събудените хора вече.
82
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на следващите протести да се въоръжат.
81
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ваксър, абе, , като ги говориш така , само ти си вярваш . Къде си ходил, че си нямал проблеми - до тоалетната ти на двора ли? Никой не те спира никъде, като имаш отрицателен тест, единствени само Канада, за сега не пускат нито ваксинирани, нито неваксинирани. Аман от невежи , като теб.
80
30
 
6
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Бях антиваксър, но като пукна булята от Ковид, станах ваксър и сега пет пари не давам. Пътувам където си искам безпроблемно, а делото по спасяване на антиваксърите е дело на самите тях. Моргите и крематориумите трябва да заработват. Иначе - фалират.
79
1
 
17
 
! Отговори
От Берлин преди 2 години
Да, сега бяхме доста по-малко.... Но ги разигравахме 7 часа да ни гонят... За непрокопсаниците тук:- Голям кеф за вас е, когато полицай бият възрастни хора, невинни и живеещи в страх от бъдещето си...!? Това бяха най-нормалните хора, които съм срещал... Бог с всички невинни хора!!!
78
1
 
15
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Меркел, дойде на власт, като световно неизвестно ако. Ще си отиде, като световно известно ако
77
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само така, всички марксисти в ареста, без колебание.
76
13
 
2
 
! Отговори
Инджекционофф преди 2 години
Чансълър Меркел е германка и няма начин някъде в гените й да не е останала следа от времето на мустакатият австриец, за да не знае как да се справи с безумната тълпа.
75
14
 
4
 
! Отговори
Няма преди 2 години
Нужда ,от протести и насилствено ваксиниране. Много фирми лишават от офисни присъствие неваксинираноте си служители и ин намаляват заплатите с 30%, в хранителната промишленост уволняват не ваксинирани поради изискванията на здравното министерство, хората се отказват от неваксинираноте си лични лекар и се пренасочват към ваксинирани такива, в някои държави се въвежда изискване отказалите ваксина да си плащат лечението от ковид . Мизерията е силен мотиватор .
74
23
 
5
 
! Отговори
уау преди 2 години
Излязли 5000 ... то горе долу половин Берлин ... я да видят в кой хотел могат да ги настанят промитите антиваксъри
73
1
 
21
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Вече е време, да ни раздадат каски. Ясно е че ще се млатим. С каски на демонстрация е по-спокойно.
72
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незабавна ваксинация на сто процента от ушевите булгаристански рушветчийстващи непрокопсаници. Мотат се денонощно и могат да се заразят, за тяхно добро е.
71
23
 
4
 
! Отговори
бой по кратуните преди 2 години
Правилно, само бой по кратуните на анти ваксърите. По принцип трябва и по-строги мерки, тези са опасни и трябва да се интернират в трудови лагери
70
4
 
3
 
! Отговори
ЖиЗинПин е Любов преди 2 години
както Генерал Секретар на Партията Лидера Мао е Казал - Трябва да ОбезГлавиш Един Демократ за да Озъптиш Хиляди! Просто е!!
69
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да стрелят на месо полицаите, какво ги жалят!
68
1
 
15
 
! Отговори
Попай преди 2 години
След третата всксина няма да има нужда от водни оръдия, зомбиваксърите ще отвърнат на удара