Без локдауни в САЩ въпреки рисковете от Делта

Това прогнозира Антъни Фаучи
34
Без локдауни в САЩ въпреки рисковете от Делта
Снимка: БГНЕС

САЩ няма да се върнат към локдауните въпреки нарастващите рискове от варианта Делта на коронавируса, заяви днес Антъни Фаучи, водещият американски експерт по заразни болести, предаде Ройтерс.

"Не мисля, че ще станем свидетели на локдауни", каза Фаучи, който е и директор на Националния институт по алергии и заразни болести, в предаването This Week на телевизия ABC.

"Смятам, че имаме достатъчния процент хора в страната - недостатъчен за да разбием епидемичния взрив - но според мен все пак достатъчен, за да не позволим да изпаднем в ситуацията, в която бяхме миналата зима."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: САЩкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да не излезе накрая: С общи усилия, мерки и ваксини победихме вируса. Не ми харесва такъв край, щото ще е лъжлив.
8
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставете вируса да свърши това за което е предназначен. От 7 миларда световно население половината да изчезнат света нема да свърши. Ще останат само качествените хора. Тези които са физически и психически силни. Плявата ще бъде из.чистена. И без това е в повече отколкото е нужно особено в тази част на света. Където насилниците и наркоманите са повече от нормалните. Само пазете байдън да не падне пак по стълбите.
7
9
 
6
 
! Отговори
До 4 НИКОГА преди 2 години
Естествено, че локдауните никога не са целяли да пресекат разпространението на вируса, а да го забавят, че да могат болниците да насмогват. В тоя смисъл причините за тях не са медицински, а опира до ресурси. Година и половина след началото на пандемията, все още има хора дето не са го разбрали това.
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фаучи който поръча корона-вируса в китайската лаборатория... Сега се загрижил за хората... Купувайте железни ***, нещо не е наред.
5
2
 
15
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
от Устата на Фрауци - Истина никога не е излизала!
4
5
 
13
 
! Отговори
Do 1 преди 2 години
Не е до писването. Германия също ще следят не новите случаи, а колко народ има в болниците и така решават за локдауните. При тях почва да се тупа критична маса ваксинирани, няма тежки случаи и няма сми от затваряния
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има нещо гнило в САЩ.
2
13
 
9
 
! Отговори
Троен Ваксър преди 2 години
Жалко, как ще оцелея без ЛокДаун като си набих 3 дози в Тел Авив?!
1
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
адмирации, един с акъл да се появи, явно видяха, че народа почва да му писва и вероятноста да се стигне до революция и масови безредици е 100%