Взрив уби човек в Ливърпул, трима са арестувани

Автомобил се е взривил пред болница в града
Обновена: 15 ное 2021 06:47 | 15 ное 2021 06:47, Ния Христова
5
Взрив уби човек в Ливърпул, трима са арестувани
Снимка: Pixabay
Трима души са арестувани съгласно Закона за тероризма във Великобритания, след като беше убит човек при експлозия на автомобил пред болница в Ливърпул, съобщи БНР.
 
В неделя около обяд автомобил, за който се смята че е такси, е бил пред главния вход на болницата. Малко по-късно се е взривил. 
 
Пътникът в колата е обявен за мъртъв на място. Официално все още не е идентифициран. Шофьорът е ранен, настанен е в болница и е в стабилно състояние. 
 
Детективи от Отдела за борба с тероризма съобщиха, че трима мъже – на 29, 26 и 21 години – са били задържани на улица "Сътклиф" в района Кенсингтън на Ливърпул. Продължават да се изясняват причините за експлозията, като униформените работят основно по версията, че в колата е имало експлозиви. Въоръжени полицаи са извършили проверки на няколко жилища. 
 
От болницата съобщиха, че посещенията в нея са били забранени до второ нареждане, като пристигащи пациенти са били пренасочени към други болници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
8
 
! Отговори
. преди 2 години
Това трябва да са представители на религията на мира , те тия кухи жълти ъикви си заслужават бедите , щото нали ние сме изостанали расисти ,а пък те са готини пичове и обичат всички. Това да внасяш терористи в страната си да ти взривяват и колят собствения народ , дори на политици посвгат вече ...не е тъпанарщина , не е лудост сми думи нямам !
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кенсингтън в Пуля е нещо като Столипиново, ама е баш в центъра, не в покрайнините.