Париж и Лондон засилват мерките срещу мигранти през Ламанша

Нелегалните предприемат рисково пътуване, за да стигнат Великобритания
7
Париж и Лондон засилват мерките срещу мигранти през Ламанша
Снимка: БГНЕС

Британският премиер Борис Джонсън и френският президент Еманюел Макрон се договориха да увеличат спешно общите усилия за предотвратяване на опасните опити на мигранти да прекосят Ламанша, за да стигнат до Великобритания, съобщи говорител на премиера, цитиран от Франс прес и Ройтерс, предаде БТА.

Джонсън и Макрон разговаряха по телефона след поредна трагедия с мигранти в Ламанша, разиграла се вчера. Първоначално френският президент съобщи, че 31 души са се удавили след преобръщането на надуваемата лодка, с която опитвали да се доберат до британския бряг. По най-нови данни на френското вътрешно министерство загиналите са 27, а двама души са били спасени.

Говорителят на "Даунинг стрийт" каза, че Макрон и Джонсън са се разбрали също да направят всичко възможно да се попречи на бандите, които поставят живота на хора в опасност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
La France преди 2 години
Англичаните са били френски васали в продължение на 300 години! В един момент са забравили английския, който е силно повлиян от френския! 60% от думите в английския са с френски корен! Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят!
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пък азмислех, че са хуманисти, защото дават акъл на другите нации!
1
1
 
5
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Напълно излищно, и Франция и Англия са си пълни с мигранти , и сами ще се пълнят още ... Те тези мигранти не се появят от Ламанша , де :)