Не могат да открият собствениците на "Беса Транс" за проверка

Офисите са затворени, никой не вдигал телефоните
14
Не могат да открият собствениците на "Беса Транс" за проверка
Снимка: БГНЕС

Македонският държавен инспекторат по транспорт не може да открие собствениците на туристическата агенция "Беса транс", чийто автобус катастрофира на АМ "Струма" на 23-ти ноември.

Още по темата
Директорът на инспектората Руфет Хусеини съобщи, че техни служители са посетили офисите на "Беса транс" в Скопие и Тетово, но те са били затворени, а на посочените телефони никой не отговаря, предаде БГНЕС.

"Офисите са затворени. Никой не вдига на посочените телефони. Ние не сме в състояние да извършим извънредна проверка на компанията", каза той пред МИА.

След трагедията министреството на транспорта и съобщенията отне лиценза на "Беса транс", защото се оказа, че катастрофиралият автобус не е имал разрешително за извършване на международен превоз. По-късно стана ясно, че автобусът не е преминал и през задължителната митническа порверка на излизане от РСМ на ГКПП Деве Баир. Според директора на митническата администрация в Скопие Славица Кутиров това е станало, "защото системата работела бавно".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 2 години
Oстави ли са едно прощално писмо и са взели траспорта за Гърция от там самолет за Дубай или Южно Африканска Република - служителите на тази фирмичка повече няма да ги видите и няма и да се върнат в Македония - знаят много добре, че са за затвор с тази безотговорност!
11
2
 
3
 
! Отговори
v преди 2 години
шиптърите са бегали....
10
1
 
4
 
! Отговори
До 7 преди 2 години
От три дена само това пиша,ама *** *** сами си вкарват автогол,а накрая може да плащаме всички.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма и да ги открият.След тоя сакатлък направо в затвора завинаги.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонименабе имат, ама се оказало, че са насред факултето и нема достъп от кал, смрад и преграждения. Бай Басил имал собственос само таз фирма и едно шише ракия. та, срам ги, властимащите да огласеват. СХЕМАТА Е ЯСНА И ПРЕКРАСНА.
7
1
 
12
 
! Отговори
Геле преди 2 години
Тия са се спасили на секундата , прибрали са парата и може вече да са оттатък океана. Проверяващите ще гонят Михаля...Като гледам нашите хора тука как старателно търсят причините за ПТП-то в нашата инфраструктура - разклони , мантинели, че и един осветление искаше - накрая че ни опукат за обезщетения всичките наследници на жертвите за десетки милиони пара. Май не могат да се усетят че си вкарваме автогол след автогол с тия проверки , експертни оценки и т.н.
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
през Албания в Дубай и Южна Африка. Шиптъри са собствениците, пиши ги бегали.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Търцете ги в Дубай. Пият си кафето с Божков.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само тях, ами и на другите фирми собствениците няма да открият и не само в Македония, ами на целия Балкански полуостров туроператорите са се покрили, като знаят колко са изрядни.
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аха, начи ако нема никой в офиса сме с вързани ръце. Тия фирми немат регистрирани собственици, и те нямат постоянни адреси.
2
7
 
21
 
! Отговори
истина е преди 2 години
И тук е така . Боко изчезна !!!
1
2
 
32
 
! Отговори
Ал Банец преди 2 години
Да ги търсят в Косово.