Двама души имат привилегията да се обадят на Елизабет II

Това не са нито внуците, нито синовете на британската кралица
30
Двама души имат привилегията да се обадят на Елизабет II
Снимка: БГНЕС

Само двама души имат привилегията да се обадят по всяко време на денонощието на Кралица Елизабет II и тя да им вдигне личният си телефон, разказва кралският коментатор Джонатан Сасердоти. Противно на очакванията, това не са нито внуците, нито синовете на кралицата.

Принцеса Ан – дъщерята на кралицата, която се грижи за нея, е единият човек, а другият е … състезателният мениджър Джон Уорън.

Кралицата има свой собствен мобилен телефон, „криптиран срещу хакери“. Ан и Джон Уорън могат да се свържат с кралицата от всяка точка на света и по всяко време.

Сасердоти разказва, че телефонът на Елизабет II е Samsung, специално обработен от MI6 и криптира всички разговори и съобщения. „Джон е зет на покойния граф на Карнарвон. Днес мениджърът е един от водещите букмейкъри в света и наблюдава всички състезателни и развъдни коне, а кралицата е запалена любителка на ездата и конете. Нейно кралско величество се занимава с коне повече от 70 години и за първи път присъства на Royal Ascot през 1945 г. на 19-годишна възраст, пише Britain Magazine.

Дъщерята на кралицата – Ан, има неразрушима връзка със своята майка. През годините тя често е заснемана до гърба на майка си, и се смята, че именно тя координира стила и цветовите схеми при облеклото на майка си. Също като Елизабет II, Ан е запалена по ездата и конните спортове, въпреки че скоро навърши 71 години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: телефонЕлизабет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
кон преди 2 години
Защо приказвате глупости - " Била се занимавала с коне от 70г. ... " - Да не ги е поила , хранила , израждала и ринала оборите ?! Отива поглежда ги и казава "БРАВО " - Коняра да му мисли !!
22
1
 
2
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
Аз съм другия..
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В 21 век ми е смешно това нещо с кралици и дрън, дрън, на кого е нужно това, не знам.
20
0
 
1
 
! Отговори
От двамата преди 2 години
Аз съм единия....
19
2
 
1
 
! Отговори
BatSot456 преди 2 години
Крайно време е кралицата да сдаде всичките си задължения и отговорности(каквито и да са те),и да си гледа старините.Не виждам тази институция ,като някаква движеща сила.
18
1
 
4
 
! Отговори
Whitestar преди 2 години
Много добре е, че толкова информация за кралицата е свободно споделена! Откритостта на толкова високопоставени личности показва заявка за законност и демократичност. Но показва също и, че тя е обградена с хора, които приемат личния избор и свободата. В този семеен кръг, вероятно стриктно се спазват дадените думи и уговорки, както и законността, като така дават пример на цялата нация и държава! Това едва ли има аналог в другите страни! Браво.
17
0
 
5
 
! Отговори
Теди преди 2 години
Браво
16
5
 
11
 
! Отговори
Мееметчу преди 2 години
Питам съ - В кво съ състои "привилегиятъ" да чатиш с 95 годишна бабка, па дори и кралицъ? А, ся де!?
15
5
 
17
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Къртицата джитка игри на Айфона друга работа нема :)))
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аха,букмейкъра Джон може и през ноща да се свърже с кралицата!Явно Елизабетката е пристрастена комарджийка и залага яко на надбягвания с коне, страст на по -старите поколения комарджии!
13
4
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Аз пък си...мислех,че Премиер-министърът на Велокобритания държи единия пряк телефон,а другиата връзка е на Гл.прокурор с кралицата.,ама това е Острова.Забравих,че Кралицата има...пъълно доверие на гореспоменатите и ги е оставила да правят каквото си искат.
12
8
 
11
 
! Отговори
Република преди 2 години
Обединеното Кралство е измислена и изкуствена държава като Югославия или СССР - разпада е неминуем. Накрая ще станат по-малки и от нас, но дори тогова ще ни занимавате с наглосакситe.
11
15
 
21
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
И какво ни интересува това, да не сме некое английско графство? Дори не са в ЕС, така че престанете да ни занимавате с глупавите ви новини за тоя изкуфел рептил
10
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много се съмнявам, че на *** вците, дето все оп лю ват британското кралско семейство като отживелица, ще им е твърде неприятно, ако си имахме личности, потомци на Крум и Симеон. Или на Самуил. Или на Асеневци. Друго си *** 60 години да прави избори, да се подвизава като журналист, депутат, министър, ей го сега още 5 години и президент... Няма бедна монархия, мили зло бен ***.
9
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промити мозъци преди векове,продължава промивката и в наши дни...Това е един вид масова психоза....неща които трябваше да останат в миналото...
8
10
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТО Е ЯСНО, ЧЕ 2-*** ДУШИ ИМАТ ПРАВО ДА СЕ ОБАДЯТ НА КРАЛИЦАТА, ЕДИНЯ Е ОТ ПОГРЕБАЛНАТА АГЕНЦИЯ С КОЯТО УРЕЖДАТ ДЕТАЙЛИТЕ, А ДРУГИЯ Е ПОП НА КОЙТО ДА СЕ ИЗПОВЯДВА ПРЕДИ ДА СЕ ГЪТНЕ!
7
1
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Въпросният букмейкър на каква възраст е, че да е зет на покровителя на Хауърд Картър?
6
7
 
2
 
! Отговори
Талибан Ер-джолан преди 2 години
Лизи кефиш ***, щи звънна.!. Иш алах!
5
1
 
8
 
! Отговори
sherlock преди 2 години
заснемана до гърба на майка си (???!!!!)Google...?
4
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер глупава и напълно ненужна статия. Дреме ми на мен за това бабче.