Кралица Елизабет II с послание към поданиците си за Рождество Христово

Това ще е първата й Коледа без принц Филип
24 дек 2021 09:43, Петя Славова
38
Кралица Елизабет II с послание към поданиците си за Рождество Христово
Снимка: БГНЕС

Британската кралица Елизабет Втора се очаква да отправи едно много лично послание към поданиците си по повод Рождество Христово, предаде Би Би Си. Това ще бъде и първа Коледа за кралицата, откакто почина съпругът й принц Филип.

Традиционното коледно слово бе записано миналата седмица, още преди кралицата да реши да изкара празника в Замъка Уиндзор, а не да ходи в имението си Сандрингам, както имаше навика да прави всяка година. Причината е пандемията. Не се очаква по Коледа кралицата да има публични изяви.

Посланието ще бъде излъчено утре в 15 ч. по Гринуич и ще е размисъл за изминалата година. Докато говори на поданиците си, кралицата седи до снимка на нея и съпруга й, направена по време на диамантената годишнина от сватбата им през 2007 г. Кралицата носи и същата сапфирена брошка, която е носила, когато е позирала за снимката. Брошката, която е с формата на хризантема, е и същата, която тя е носила на медения си месец през 1947 г., предава БТА

В замъка Уиндзор кралицата ще празнува Коледа с най-близките си, в това число принц Чарлз и съпругата му Камила. Но няма да присъства принцеса Анна, чийто съпруг Тимъти Лоурънс е с положителен резултат от теста за коронавируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тая е пионка на Бойко
28
1
 
3
 
! Отговори
11 преди 2 години
Ама тая къртицa и поданици лие имала?
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия па сектанти и антихристи ко празнуват?????
26
0
 
3
 
! Отговори
ЖалкиНищожества преди 2 години
Този високобюджетен маскарад, причинил безброй злини на много народи по земята,включително и на българския народ - кога най-сетне ще свърши или поне да не ни занимават и нас с него,защото си имаме достатъчно други грижи .
25
1
 
4
 
! Отговори
Ставри преди 2 години
Чакаме и българският Мадуро да направи послание. Ха да видим тая година дали ще реве на умряло, дали ще е траурно слово или. ще възхвалява Кирчовци.
24
1
 
9
 
! Отговори
ИЗДАВАМ ТАЙНАТА преди 2 години
Посланието е "ВАЦИНИРАЙТЕ СЕ"
23
0
 
11
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
До Асан --- Хасане, ако удяваш поне 1/3 от Инглиш лангуидж, щеше да ти светне, не само как говори Кралицата, но и какво казва. Съпостави нейните стейтмънти с изпражненията на Чорапа, Кирчо, Кокрчо и 12 тоалетни и ше сфанеш за кво ти причам. Толкова за ДНЕС.
22
1
 
14
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
До Съдейки по... Можеш да извадиш простака от селото, но не и селото от простака. Това е ген и върви до заравяне или кремация. Не случайно политическите избори се въртят около същата пасмина от генетично низвергнати индивиди. Жалка за малкото умни хора останали все още в България.
21
1
 
12
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
До Анонимен 18 --- Това може да стане само тогава, когато Островът потъне. Скъпоценностите на целия свят са тук, а парите на руските "богатири" се наливат като Ниагарски водопад в HSBC, щерките и синовете на другарЕте от ДУМА-та завършват топ куалити университети, стартират бизнес и основния спонсор на гнилий капитализъм Русия, продължава на тъпче западните банки с тукашна валЮта. Така че за Путин и антураж комунизмът отдавна е построен. Да живее товаршч Горбачев !
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Елизабет Втора е религиозният ГОСПОД на англиканската Протестантска църквичка и тъй като нито една от другите Протестантски църкви не я смята и признава за Господ подвластните и англичани практикуват робовладелски туризъм в миналото ходейки до Пакистан та белким там чуят поне една добра дума за себе си щот нормално човешко същество няма как дори и една добра дума да каже за англичанин та до етноса на "Тука има,тука нема" опреха ама не ИНДУИЗКИЯ щото искат от Англия да им върнат всичко ОТКРАДНОТО
19
3
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Симеон трети нема ли да удари една коледно послание от двореца Враня :)))
18
5
 
5
 
! Отговори
Съдейки по... преди 2 години
.... коментарите, българския Груйо си остана *** и необразован ***, без култура, достоинство и чест. Да плюеш и обиждаш възрастна жена е характерна Ганювска черта. Нали старицата не може да ти отвърне. Срам ме е че съм българин. "Европейци" сме казвате ? :)))
17
5
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Има ли вишу образувание тая бабаишкера че държава командва :)))
16
3
 
8
 
! Отговори
Agent преди 2 години
Всички знаем че е несменяема , ама надеждата остава че не е безсмъртна...
15
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пукне ли рептила. Империята ще се разпадне.
14
4
 
5
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
До Анонимен 15 --- И моя милост си реши проблемите много бързо още в началото на 1990. Намерих си островно кралство с кралица, имам си и шоуман (Борката Джонсън), работата - работа, парите - паунди, дето в БеГе им вика лири, животът - ОК, децата изучени в Кеймбридж, нищо не съм усетил да се промени след БРекзит и thank you very much indeed на Кралицата, чиито поданик съм от 31 години. Само да добавя, че тук се правиха, правят и ще се правят НАЙ-ДОБРИТЕ пари, а и паундът има водеща енергия.
13
1
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
70 години л апа кралски суджук у замъка с 1000 стаи :)))
12
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много затрогващо. Тя излъчва достолепие и кралско достойнство. Аз пък се чувствам поданик на Кралицата, защото не искам да съм поданик на продажни бг политици със селски манталитет! И не съм виновна, че съм се родила тук.
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брошката е много важен детайл. Сигурно ще им говори за дълга да се ваксинират. Какъв е тоя култ към никому ненужни ***..
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Dnes.bg получихте ли си Коледната картичка от двореца??