Кевин Спейси с нови обвинения за сексуални посегателства

Името му периодично се свързва в сексскандали
Обновена: 26 май 2022 18:43 | 26 май 2022 18:42, Анисия Иванова
6
Кевин Спейси с нови обвинения за сексуални посегателства
Снимка: БГНЕС

Американският актьор Кевин Спейси е с нови обвинения за четири сексуални посегателство срещу трима мъже, съобщи BBC. Обвинението е на британската кралска прокуратура.

Един от ищците е подал жалба срещу Спейси за два инцидента, случили се в Лондон през март 2005 г. Две други твърдения за предполагаемо сексуално насилие от страна на актьора се отнасят до инциденти, случили се през август 2008 г. в Лондон и април 2013 г. в графство Глостършир. Между 2004 и 2015 г. Спейси е бил артистичен директор на лондонския Old Vic Theatre.

В последните години името на актьора се свързва със скандали в сексуално насилие, хомосексуализъм. Самият той признава, че е гей.

Още по темата

Срещу актьора се водят разследвания за сексуални посегателства в Лондон и Лос Анджелис. Той беше в центъра на шумен скандал в САЩ през 2017 г., след като американският актьор Антъни Рап го обвини в сексуален тормоз, за който се твърди, че е извършен преди около 30 години. По-късно още около 30 души отправиха подобни обвинения.

62-годишният Спейси е двукратен носител на наградата „Оскар“ – през 1996 г. спечели приза за актьор в поддържаща роля за „Обичайните заподозрени“, а през 2000 г. – отличието за най-добър актьор за „Американски прелести“. Той е известен и с участието си в сериала „Къща от карти“. Скандалът около него избухна, след като актьорът Антъни Рап пръв го обвини в сексуално посегателство през 1986 година, когато бил 14-годишен.

Заради скандалите актьорът остана без работа и всъщност се озова в положението на отхвърлен от обществото. Спейси беше изгонен от сериала "Къща от карти" и от филма "Всичките пари на света".

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: насилиеКевин Спейси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Веднага ти казвам двама - Марлон Брандо и Мел Гибсън.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Холивуд е обладан от евреи-левичари.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леле, ама тоя и мъжките ли го погнаха. Е, мани. Лоша работа.
2
6
 
1
 
! Отговори
Питър преди 1 година
До Бачи КикоИ как Бат Кевин се опълчи срещу юдо-масонската мафия по-точно?
1
3
 
16
 
! Отговори
Бачи Кико преди 1 година
Който се е опълчил срещу юдо-масонската маффия в холивуд добро не е видял. Спейси е мега талант ама срещу тая империя няма шанс.Ще го съсипят - както и Чарли Шийн от Двама мъже и половина, дето казал на продуцентите си евреи че 9/11 е дело на Буш.