Смъртта на бивша катарска принцеса обвита в мистерия

Нови подробности около гибелта на Касия Галанио
6 юни 2022 07:30, Петя Славова
14
Смъртта на бивша катарска принцеса обвита в мистерия
Абделазиз бин Халифа Ал Тани. Снимка: БГНЕС

Касия Галанио, бившата съпруга на чичото на катарския емир Абдулазиз бин Халифа Ал Тани, почина на 1 юни в Марбея, Испания, но смъртта ѝ продължава да повдига много въпроси. Daily Mail разкрива нови подробности около мистериозната гибел на бившата катарска принцеса.

Стана ясно, че малко преди смъртта си Галанио е изпратила на чистачката си Теодора Поме видеоклип, в който й показва пакети с дизайнерски дрехи и заявява, че иска да й ги подари, предава БГНЕС. Поме предполага, че това може да е бил прощален жест от страна на бившата принцеса.

Тя също така я помолила да почисти имението и след това преустановила контактите си с нея. Според Поме бившата принцеса е страдала от депресия след битката за попечителство над трите й дъщери след развода с Ал Тани и е възможно да се е самоубила.


Съдебномедицинската експертиза потвърди, че тялото на Галанио е намерено четири дни след смъртта ѝ. Кучето на жената, померански шпиц на име Хани, е било с нея през цялото време.

Приятелите на принцесата казват, че тя не е злоупотребявала с алкохол или наркотици и е водила здравословен начин на живот, занимавайки се с йога и бягане.

Говорител на полицията в испанския град Марбея заяви, че убийството не се разглежда като възможна причина за смъртта на бившата принцеса и че разследващите не търсят заподозрени.

Според испанското издание Vanitatis малко преди смъртта си Галанио е била съкрушена от смъртта на близкия си приятел шейх Ахмед Ашмауи.

45-годишната американка от полски произход Касия Галанио става принцеса на Катар след като през 2004 година се омъжва за 73-годишния Абделазиз бин Халифа Ал Тани – мултимилиардер и чичо на емира на Катар.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: кончинаКасия Галанио
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що бе, изглежда свестен и добър мъж тоз, няма да остане без женско внимание хахах
11
0
 
9
 
! Отговори
~ преди 1 година
Много лош избор, Касия Галанио.
10
0
 
5
 
! Отговори
???? преди 1 година
Тоя имал 3 жена и има 12 деца......
9
0
 
9
 
! Отговори
ggg преди 1 година
Той сега е на 73 години.....леко подвеждат в информацията
8
1
 
18
 
! Отговори
В търсене на мекото. преди 1 година
В търсене на лесният живот. За арабите жената е с по-малка стойност от камилата. Развода става с три пъти - таляк, таляк, таляк. Но отмъщението е жестоко, ако мъжа предцени, че дължи такова. Европейките смятат, че ще си живеят живота и като им скимне ще се отскубнат, но нещата не стоят така.
7
2
 
6
 
! Отговори
:-) преди 1 година
Златотърсачките си мислят, че арабските държави са като феминизираните западни общества. Получила е, каквото е търсила.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубава работа ама
5
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко за жената, но според мен не се е самоубила.Шейха има пръст в цялата работа - платил е както за убийството и, така и за да не се разследва от полицията.Разбира се, преди всичко е нейна грешката, че изобщо се е омъжила за тоя, ама на млади години човек често върши глупости, за които плаща по-късно...
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чак пък мистерия.....хаха
3
0
 
15
 
! Отговори
Али Салам Ал Хурейшу преди 1 година
На 27;години се оженила за 73годишен арабин милиардер ,че и три деца му родила..
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не му дреме. Светът има други приоритети.
1
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
жените там не са като жените тук, затова има мир и разбирателство. не е важно какво е станало с жената там, но със сигурност си го е заслужила