Експлозия срина двуетажна жилищна сграда в Бирмингам

Предполага се, че има жертви
27 юни 2022 07:41, Красимир Ангелов
5
Експлозия срина двуетажна жилищна сграда в Бирмингам
Снимка: БГНЕС

Двуетажна жилищна сграда в английския град Бирмингам е бил разрушен при експлозия. Съобщението е подадено в неделя вечерта от градската полиция, която евакуира жителите и на съседните имоти.

Английските медии съобщават за жертви, въпреки че броят им все още не е известен. В изявление на полицията се посочва, че в 20.30 часа местно време в неделя служителите на реда са били извикани на мястото на взрива.

Всички служби за спешна помощ, пожарната и компаниите за комунални услуги са на мястото на експлозия, се посочва още в съобщението. Освен разрушената къща в съседство има и други сгради, които са значително повредени. Унищожени са и автомобили.

От Бърза помощ на Уест Мидландс казват, че има изпратени голям брой линейки, които са на мястото на инцидента заедно с полицията и пожарната. Проведена е евакуация на хората от района, които следват инструкциите на екипа за първа помощ за напускане на мястото на взрива.

Улицата, на която се намира адреса, както  и околните пътища са затворени и ще останат затворени от съображения за сигурност за по-продължително време, докато тече разследването.

На гражданите се препоръчва да избягват района. Причината за експлозията все още не е известна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 3Генерал на Вовата е казал,че ако нещата загрубеят в Калининград ще подпука първо площада с прайдовете в Лондон!
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ислямска държава си идва на мястото!В Бирмингам има хиляди бежанци и хиляди бездомници...кой е дръпнал фитила?
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точка-У.