Вижте движението на джипа, с който Георги Семерджиев уби две жени

Вижда се как кара със синя полицейска лампа на тавана на джипа си
Обновена: 6 юли 2022 16:15 | 6 юли 2022 16:15, Петя Славова
217

Нови кадри показват как се е движила колата, причинила жестоката катастрофа в центъра на София във вторник вечерта. На видеото се вижда как шофьорът Георги Семерджиев кара по улиците на столицата със синя полицейска лампа на тавана на джипа си, съобщава Нова тв.

Още по темата

След инцидента, при който загинаха две млади пешеходки, стана ясно, че въпросната лампа, както и стоп палка, са открити в автомобила. Той се разцепи на две при зверски удар в асансьора на метростанцията на бул. "Черни връх". Водачът успя да избяга от местопроизшествието и бе арестуван преди часове.

Оказа се, че той е рецидивист по пътни нарушения. Има 47 акта и 49 наказателни постановления. Джипът убиец бил с фалшиви номера, тъй като е официално спрян от движение. Освен това, книжката, с която Семерджиев шофирал и представял за издадена в Швейцария, не е истинска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
0
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Върнахте ме във времената на разцвета на VHS касетите, благодаря за отличното качество.
174
2
 
4
 
! Отговори
Бг преди 1 година
По тези часове на вечерта във всеки голям град по булевардите вилнеят подобни джигити, докога? тези полицаи да не дремят само следобяд по малките улички на сянка!!!!
173
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Убиец,Рецидивист
172
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На България не й трябва война като в Украйна! Стигат пътните джигите само, за да децимират населението!
171
7
 
11
 
! Отговори
Убавец преди 1 година
Жените са безумно привлечени и влюбени точно от такива мъжкари.
170
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има май серьозна атака на *** тук с цел да се изкарат жертвите виновни.
169
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те обаче продължават с аматьорщината. Още не са го извели от къщата му, чакат да изтрезнее. Какви права имаш като си убил не 1, а двама???? Какви са тия адвокати, какви са тия закони? Каква е тази майка дето пусна другото си дете да оправдава виновното и не посмя да се покаже,жертва малкия си син???? Скап ана объркана ценностна система!
168
13
 
11
 
! Отговори
Нощна Кифла Молска преди 1 година
Това е истински мъжкар ГС и точно по такива жените се омайват и влюбват в лошите момчета. Всяка жена независимо от години си е имала мокри сънища и фантазии за такива мъже. Жените мотаещи се навън по късните вечерни часове си търсят да си гепят такива мъжкари.
167
40
 
5
 
! Отговори
Родител преди 1 година
Двете млади жени / момичета също са виновни нямали са работа какво да правят по това време вечерта на улицата.
166
2
 
31
 
! Отговори
Георги преди 1 година
До Родител 191 Ти номрален ли си бе? Сега изкарай, че те сами са си били виновни... Доживотна за СМЕРДЖИЕВ! И администриативни за всички по линията, които са дпуснали тоя да се движи на свобода с толкова арушения!
165
24
 
5
 
! Отговори
Риска на нощта преди 1 година
Това са рисковете на нощният живот и на хората купонджии. Ако не си лепнат някои полово предавани болести, то остава дрога, секс, алкохол и после някой пребит, убит и така нататък. Една вечер веселие и греховни страсти после умрял или убит някой.
164
43
 
6
 
! Отговори
Родител преди 1 година
Не случайно си има вечер час след който по-големите градове излизат такива бандити и вилнеят по улиците. Друг въпрос какво са правили тези млади момичета толкова късно навън на улицата? В тези часове ходят пияни, дрогирани хора и разни купонджии секс, наркотици, алкохол ... благоразумните хора нямат какво да правят навън в късните вечерни часове. Без значение годините и какво са правили там тези млади жени са си намерили белята.
163
46
 
8
 
! Отговори
Размисъл преди 1 година
Две млади момичета късно вечер в големия град не е трябвало да бъдат там по това време освен ако не са платени жрици на любовта.
162
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто... да помолим взаимно всички полицаи, инспектори, прокурори, съдии и всякакъв подобен и участващ в това извратено престъпление персонал - ако не ви се работи това, ако сте мързеливи, немърливи, безотговорни - напуснете! Толкова е просто! Има и други професии, търсят се продавачи, има фирмички и магазинчета, в които по цял ден се седи на стола и се чака да влезе клиент - вие видимо сте за там!
161
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 188Сорос няма нищо общо със случая. Погледни какво става по руските пътища, и тук ще ти се покаже рай.
160
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В държава без ЛИГИТИМНО управление, без лигитимно правосъдие, без лигитимна изпълнителна власт такива неща са напълно нормални. Това не е новина, това е разултата от децата на сорос. Странно как още не са застреляни съдии и ченгета?!
159
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 182 - не написах само 30км/ч, а и легнали полицаи. Това е нормална скорост за движение в голям град. Изброих ти градове където се прилага успешно и не виждам това ограничение да наранява някого. Дали ще стигнеш за 10 или за 15 минути някъде е абсолютно все тая. Освен това би стимулирало ползването на обществен транспорт. От Люлин до центъра повтарям 10км. От Младост същото. Живота на околните е на първо място твоите 6 минути мързел са на последно.
158
6
 
9
 
! Отговори
САМО ДЕБИЛИ преди 1 година
ЩЕШЕ ДА Е ДОБЪР ЗА ПРЕМИЕР! И КИРЕТО КАТОСТРОФИРА С БЪЛГАРИЯ И КВО?
157
0
 
26
 
! Отговори
преди 1 година
Просто е трябвало да бъде затворен, в психиятрия или затвор. Все тая...
156
4
 
17
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 1 година
Айде и не забравяйде опорката "Путин е виновен"! После питайте баба си дали по "онова" време е имало такива, и ако се случи какво се случва с тях.