Есен 2022 - какви комбинации са актуални?

Ето кои модели да съчетаете за вашата нова визия
24 сеп 2022 19:53, Дарена Найденова
3
Есен 2022 - какви комбинации са актуални?
IStockphoto

Едва ли има сезон, който да е като есента. Докато летните тенденции идват и си отиват с мигване на окото, есента изглежда ги смекчава малко, позволявайки на старите ни фаворити да се завърнат, като същевременно се появяват и нови тенденции. Какъв по-добър начин да започнете новия сезон от това да имате множество готови есенни тоалети, подредени в гардероба?

Да знаете как да носите комбинация от дрехи всеки ден е също толкова важно, колкото и самите дрехи. От излизане до близкия магазин до ходене в офиса, безупречното есенно облекло трябва да ви накара да почувствате две неща - увереност и стил.
 
Ако търсите подходящи тоалети за онези дни, когато не сте сигурни какво да облечете, не се притеснявайте. Имаме шест предложения, които са лесни, удобни, стилни и най-вероятно вече притежавате нужните дрехи в гардероба си. 
 
Предлагаме ви няколко тоалета, които да носите през есента: 
 
1. Късо яке и дънки
 
Късите якета завинаги ще останат основен продукт за есента, като това по никакъв начин не ни пречи. Дори напротив - харесваме тези модели заради комбинацията им от уют и прохлада, която предоставят. В променливото време винаги трябва да носим със себе си нещо горно, което да ни стопли в студените сутрини и вечери, но да не е много дебело или дълго, за да не ни стане прекалено топло.
 
Скъсеното яке е идеален избор, тъй като температурите все още не са паднали твърде много и все още имате възможност да покажете онези любими дънки с висока талия. В съчетание с панталони или дънки с широки крачоли, тази комбинация не може да бъде победена. 
 
2. Плетен тоалет и боти
 
Помислете за спортен костюм, но малко по-елегантен. Едноцветните комплекти са идеални за онези есенни дни, в които искате да промените визията, но все пак искате да останете възможно най-комфортно. Безкрайно мултифункционален, комплектът с пуловер изглежда страхотно самостоятелно или съчетан с едноцветни аксесоари. За завършек, добавете любимите си боти. 
 
Още идеи за есенна мода четете в материала на Тialoto.bg 

Източник: Тialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
Онанист преди 1 година
Ох на тая да и се изпразня на ботушите...
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Родопско одеало и шушони.
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путинска ватенка върху копейкин траузърс!:)))))