Фон дер Лайен: ЕС да реагира на изкривяванията на принципите на конкуренцията

Те могат да бъдат предизвикани от масираните американски субсидии
84
Фон дер Лайен: ЕС да реагира на изкривяванията на принципите на конкуренцията
Снимка: БГНЕС

Европейският съюз трябва да реагира на изкривяванията на принципите на конкуренцията, предизвикани от масираните американски субсидии, предвидени в новия закон за намаляване на инфлацията, подписан от президента Джо Байдън, предаде Франс прес.

Работейки със САЩ, за да разрешим най-проблематичните аспекти на техния план, ние трябва и да адаптираме нашите собствени правила, за да улесним публичните инвестиции в екологичния преход и трябва да преоценим нуждата от европейско финансиране", каза Фон дер Лайен в реч, която произнесе в Европейския колеж в Брюж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: есУрсула фон дер Лайен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая кога ще разбере, че ЕС трябва да се откачи от САЩ ако иска да оцелее. Заради тях напълниха Европа с бежанци, минахме през ковид, а сега се Гърция заради горива. Долара стигна еврото това не им ли говори какво се случва. Европейските страни поръчват самолети от САЩ защото ги принудиха да подарят на Украйна своите. Пълним гушите на САЩ от глупостта на шепа хора които управляват ЕС.
43
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ преди 1 година
Прави износ на руски горива за ЕС И това е чистДЪМПИНГ в нарушение на правилата!
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То щото ние в ЕС никак нямаме субсидии. Еврочиновниците от години използват парите на данъкоплатеца и новонапечатани, за да изкривяват пазара, субсидирайки какви ли не извращеения. И пак европейската пеодукция е по-скъпа от тази на страни, в които няма субсидии. Защото когато има чиновник на заплата, който се разпорежда с милиарди евро на данъкоплатците, резултата винаги е корупция, кражби, схеми и жестоко изкривяване на пазара. Тук в България това го виждаме най-добре.
41
0
 
0
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Долу Путин! Долу Евразия!
40
0
 
0
 
! Отговори
Жуков преди 1 година
Госпожа Лайен отидете на психиатричен преглед!!Предполагам ще ви предложат привилегии в болницата.
39
0
 
0
 
! Отговори
eli преди 1 година
Ти проклета кривокрака предателка усойница слушащ на интересите на Задокеанският си господар --- това което бе построено за много години разруши за няколко месеца. Мястото ти е в затвора трябва да бъдеш съдена за предателството към Европейските нарoди.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АГЕНДА 2030!, четете!
37
0
 
0
 
! Отговори
Идва преди 1 година
Плановата икономика и еврокомунизмът. Позарният принцип тотално издъхна.
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми тя бабата вече го съсипа ЕС, не знам какво си мисли че още може да направи освен да го разпадне, не знам дали ще успее да го свърши в мандата си но е способна де?!
35
0
 
0
 
! Отговори
Така ли? преди 1 година
Да не е тази да дойде в месната била, кауфланд или плюс и да започне да продава на заводски цени? Мечтиииииии..... директно от производителя. Догодина ще настъпят интересни времена.... тези, които имат мазе с буркани ще са добре...
34
0
 
1
 
! Отговори
Ковид 19 преди 1 година
Вече много късно ликвидирахте икономиката на европейския съюз тя в същевременно виж за американците какво направиха европейската политика и въпреки това продължават да настояват за руския петров да има таван на цената и газта още по-зле ще стане в европейския съюз
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕС зелен и унищожен!, зелените вече няма нужда да заливат картини!, ЕС петрол няма да има, ще ходят пеша, зелена енергия на тъмно и студено! Зелено щастие докрая на път за рая!
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕС отдавна наруши правилата на свободната конкуренция с наложените ограничения срещу Русия. Блокира банки, търговия, газ, петрол, взривиха газопровод.... каква конкуренция, какви пет лева?
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЪРЦУЛО! За кого в Европа поръча ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДВЕСТА МИЛИАРДА НЕРАБОТЕЩИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ВАКСИНИ? Колко човека има в европа? По колко пъти мислиш че може да ги инжектирате? КОЙ ПЛАЩА!!
30
0
 
0
 
! Отговори
таз пък преди 1 година
Пазарна икономика при таван на цени? Тази съвсем изпращя.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази баба защо никой наш политик не я информира, че има хора които са с 200 евро пенсии и тя иска от тях също да си купят електромобил за 40к евро!?!
28
0
 
0
 
! Отговори
Признания от ЦРУ преди 1 година
Действащи агенти тогава на ЦРУ в документални филми твърдят:"Бяхме по следите и подслушвахме Мохамед Ата с неговите хора организирали 11.09.2001 на ислямоджихадистката терористична конференция в столицата на БУДИЗМА :Банког........ЦРУ подслушвало Ал Кайда и на ислямоджихадистките конференции в Сеул,Стокхолм,Пекин,Копенхаген,Ханой,Рига,Пномпен,Вилнюс и пак донеподслушали какво точно кроят та им разрешили и САЩ да посетят....От Ибрик глобализма на Ал Кайда в тила на врага ли дойде тая Фон моленбек
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаше един мъж дето се обличаше като жена в България през 90'те и той се казваше Урсула та така като чуя за тая се сещам за него.....Урсуло,защо не си гледаше гинекологията вместо корумпираната ти физиономия да се появява през ден по телевизията и да дава празни съвети
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Васалите нямат право на мнение. Щели да реагират, да се адаптират. Каква адаптация, кажи направо че ще си смъкнеш га**те и ще се подчиниш. Какво ли да ги смъква, ти не си ги вдигала.
25
0
 
0
 
! Отговори
ЛУКОЙЛ -БГ преди 1 година
ПРАВИ ДЪМПИНГ НА ГОРИВА В ЕС , С РУСКИЯ ПЕТРОЛ!