Голяма среща между Русия и САЩ в Турция

Обсъждат важни теми
9 дек 2022 17:07, Росен Стойчев
14
Голяма среща между Русия и САЩ в Турция
Снимка: БГНЕС/EPA

Представителни делегации на Русия и САЩ ще проведат среща в Турция днес, съобщи ТАСС, като се позовава на руски източник.

Двете страни ще опитат да внесат повече яснота по важни теми, като сред тях са визите, обменът на дипломатически персонал и работата на различни институции.

Самата среща няма да има голямо значение относно решения на ниво правителство. Настоява се, че САЩ избягват обсъждането на значими теми.

Още по темата


Персоналът в посолствата и на двете страни беше съществено намален. Това затрудни и работата на много представителства.

Много руски и американски дипломати бяха върнати в страните си, което поставя в затруднен момент работата на дипломатическо ниво.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: САЩсрещаРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Снимката е стара.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дай тая среща да е след финала по футбол
10
2
 
0
 
! Отговори
ишкембе чООООрба преди 1 година
От турция може да излезе само едно голямо л***йно, нищо друго.
9
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 1 година
До Георги: само потвърждаваш че цялата врътка е американска - да бутне ЕС и да и ограби производствата, да отвлече вниманието на Русия и колкото се може да се наскубе със ресурси, та колкото се може да вреди на Китай. ЯСНО! И ти ги почитсаш тия световни престъпници?
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герги, тия "изкупувания" ги дрънкаш от десет години, а става точно обратното. Русия изкупи макдоналдсите и заводите.Нищо не се е върнало в сащ, нали пробваха и с белите якички от хонконг ама хората им казаха че знаят и китайски. Освен това сащ свършиха петрола и се наложи да купуват от Мадуро.Още преди десет години почна с "Русия е изолирана". И в нито един миг не е била и сега не е. Сънищата ти си остават само медийни бръщолевения.
7
0
 
5
 
! Отговори
Игра на прецакване преди 1 година
Руснаците изначално се канеха за триседмична победоносна война, обаче Американците за 8 години бяха подготвили тежка партизанска- терористична война за Русия. Русняците се усетиха прецакани изтеглиха се и изненадаха като вкараха американците в конвенционална и ресурсоемка война. Ендшпила предстои!
6
2
 
2
 
! Отговори
Някой преди 1 година
И САЩ не са това което бяха. Каква Турция какви пет лева. Тоя петел трябва да се оперши те султанати ще му правят.
5
4
 
9
 
! Отговори
Американофилите, преди 1 година
кой иска преговорите? нали сте информирани? Тука пише "съобщи ТАСС" - значи американците се молят. Обикновено така го заволират в пресата.
4
4
 
2
 
! Отговори
мисулманин преди 1 година
Epдyraньо е благословен с xe мepoид oбраза на муaмeт. То с охoта гo покaзвала нa миcyлманските миpяни, за да мoгат тe дa сe любувaт нa святoто чудo, гaлейки гo и цeлувайки гo. Хe мepoида бил лeчебен и лeкувал вярвaщите от кoварни бoлести в чeст нa aлaxa бога наш!!!
3
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Конят много се надява да се докопат до преговори ама не е познал. Затова така се хили. Първо напускат Украйна и после преговори.
2
5
 
10
 
! Отговори
Да преди 1 година
Добра новина.
1
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно така в Турция, която е по-голям геополитически играч от смешнияхартиен Тигър ЕС.