Седем деца загинаха заедно с майка си при пожар във Франция

Бащата е с тежки изгаряния, настанен е в болница
6 фев 2023 10:16, Елка Василева
14
Седем деца загинаха заедно с майка си при пожар във Франция
Снимка: архив, БГНЕС

Седем деца на възраст от 2 до 14 години загинаха заедно с майка си тази нощ при пожар в дома им в Шарли сюр Марн – на стотина километра източно от Париж. Това съобщиха жандармерията и огнеборци, предаде Франс прес.

Бащата на семейството бе изнесен с тежки изгаряния от сградата, разположена в центъра на градчето с 2600 жители, и настанен в болница.

Децата – пет момичета и две момчета, и родителите им са спели на втория етаж, когато е избухнал пожарът, уточни жандармерията. Около полунощ съседите са извикали пожарникари; рано сутринта пламъците са били угасени.

Последният подобен случай във Франция датира от нощта срещу 16 декември, когато шест души, включително четири деца, намериха смъртта си при пожар в седеметажна сграда във Воз ан Велен, югоизточно от Лион.
(БТА, Андрей Шарков)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Ивайло преди 1 година
До АЗ номер 9 ! *** българи африканци , всички са деца и никой не заслужава такава съдба ! Ти обаче явно нямаш нито едно за да си позволиш да напишеш такова нещо
7
4
 
4
 
! Отговори
АЗ преди 1 година
Коя ражда 7 деца...?!
6
3
 
9
 
! Отговори
Коментар преди 1 година
Жалко!Какво поколение от стотици инженери и ядрени физици загуби Франция!
5
6
 
3
 
! Отговори
До Веселинъ преди 1 година
Виждало си Франция само на картичка. И за сведение, те нямат официални статистики. И първата миграционна вълна, умнико, е от Италиянци. А тегавата работа и разпада започва с арабската инвазия . За тях се твърди, че са 6 милиона. От 80тте насам. А всички знаят, че са дооооста повече! но ще стане страшно, ако съобщят цифрите. А в Южна Франция има много красиви хора и от двата пола. И те са или орижинел диси, или други европейци.От другите континенти са нелицеприятни, да. Ти НЕ познаваш Франция
4
4
 
15
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Отново ще се опитам да внеса яснота по отношение населението на Франция. За детайлистите има достатъчно статистическа информация ,касаеща миграционните вълни.За последният век само поляци надошли тук са около 1 000 000.С испанците започва тоталната разруха както на Франция,така и на САЩ.В Южна Франция не може да се види красив човек,било то жена или мъж.Келто-викингските на Бретаня,Нормандия,Алзас и Лорейн са навярно единственните,в които можете да се влюбите.Другото е ад под небето.Жалко е.
3
0
 
12
 
! Отговори
Исторически парк преди 1 година
Е тоя път поне не ни лъжат, че били французи..
2
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чисти франсета, ама малко препечени.
1
1
 
18
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Какво ужасно нещо е съдбата. Непрекъснато си отиват невинни деца някъде по света. Каква е причината за пожара?