Путин разполага ядрено оръжие в Беларус

Има договорка
25 мар 2023 21:20, Росен Стойчев
240
Путин разполага ядрено оръжие в Беларус
Снимка: БГНЕС/EPA

Руският държавен глава Владимир Путин обяви, че се е разбрал с Беларус за разполагането на ядрено оръжие в страната, съобщи ТАСС.

Путин обяви, че това не нарушава правилата за разпространяване. Припомни, че САЩ са предоставили подобни оръжия на своите европейски партньори.

Още по темата


Беларуският държавен глава Александър Лукашенко отдавна настоява страната му да получи подобни оръжия. Той постигнал договорка с Владимир Путин.

Това е станало след дълъг разговор между двамата. Очакват се подробности за това какво страната ще получи.

Русия настоява, че всички споразумения ще бъдат спазени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Логично - Беларус е протекторат на Русия.
176
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 201 Турция казаха вчерс че напускат НАТО
175
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми сащ навсякъде в ЕС имат бази с оръжия ,само че ако натисне копчето че пострада цяла севропа а сащ че се кефят отдалече
174
3
 
4
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
До Анонимен 208 Вовата не си поплюва , но си заслужи плюването от ЕС и САЩ.И не само.Русия няма бъдеще.Ще се молят на Китай за ориз и плъхове.
173
0
 
1
 
! Отговори
Помня преди 1 година
Путин се оправдава с това че НАТО разполага ядрено оръжие в Еврапа и изрежда държавите , които имат такова. И изведнъж О боже.., споменава и Турция. Абсолютна лъжа. След Карибската криза , Русия изтегля корабите си от Куба , а САЩ изтегля ядреното оръжие от Турция. И Турция е държави, спазваща споразумението. Очаквайте опровержение от Ердоган.
172
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вовата не си поплюва.Така руският ядрен чадър се увеличава.Става все опасно Вовата е решен на всичко.И бе само Сармати ами и Оникс ще бъдат разположени в Беларус.
171
3
 
5
 
! Отговори
Амиии преди 1 година
Нормално е! Ако искат мир трябва да се готвят за война! А не като наще сорститутки да си свалят гащите и да се намажат с влезелин
170
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По традиция третата българска държава винаги е принадлежала към военни блокови организации. За съвсем малко, между 1991г. и 2004г. бяхме неутрална държава. Не успяхме обаче да отстоим тази неутралност, което в практически план означава, че трябва да сме психически подготвени да воюваме отново.
169
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма нищо необичайно. Просто рефлексите от студената война се завръщат с пълна сила (ако въобще някога са били отменени). Разликата е само, че сега ние сме от другата страна (лагер, както се казваше). Нали в крайна сметка основното предназначение на военния съюз НАТО, в който членуваме и ние е да противостои на Руската федерация. Така, че опасността си остава същата, както по време на студената война.
168
3
 
3
 
! Отговори
Морски преди 1 година
Пак сме в руската преса. 6000 122 - мм. снаряди за "ГРАД", 16000 за гранатомети, 25 000 000 патрона, 2 000 неуправляеми авиационни ракети, 10 000 ръчни гранати, 20 000 минометни снаряди и друго въоръжение на обща стойност 40 млн. евро. Изнесени са от фирмите "Арсенал" и "Булкомерс" за Южен Судан и оттам за Украйна. NO comment.
167
3
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До Анонимен"А някой реално знае ли какво има на наша територия?" - Ние сме член на НАТО. Прочетете какво означава това. В Германия например съвсем официално разполагат с американски атомни бомби. Споразумение за "ползване" - за да не налага да си правят сами... Така че може да сме сигурни, че и ние имаме... Министъра на отбраната със сигурност е информиран - както е коректно между съюзници
166
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И в Калининград скоро ще има ядрени оръжия. Нещата се затягат. ЕС да му мисли. За САЩ няма непосредствена опасност.
165
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А някой реално знае ли какво има на наша територия? Въпроса не е риторичен. Наистина питам. Някой от нашинките политици имат ли РЕАЛНА представа какво има на територията на военните натовски поделения? Президентът?
164
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
еее къде сте последните 50 години бре - то американското ядрено е в половин европа та и отсреща в турция - ние ще го слагаме където искаме - ама другите неможе - айде сик-тир- било заплаха за европа - ами туй в европа за кого е - като в открит текст ти казват че е за руснаците - и те да седят и да гледат ли
163
5
 
3
 
! Отговори
Климбо преди 1 година
Че то кога не е имало там???
162
23
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откак издадоха заповед за арестуването му, лeеко се събуди за реалността и разбра, че това е края.
161
16
 
14
 
! Отговори
Хахахаа преди 1 година
Още един луд с ядрено оръжие, но с боядисана коса.
160
19
 
21
 
! Отговори
todor преди 1 година
Шубето е най големия страх!!То ва джуже *** на цялата световна политика за МИР между народите!!! Върна Русия в средновековието и я направи Африканска западнала страна и нищо добро няма да видят ,освен Африкански слонове и тигри .Халал да ти е ядреното и кво там оръжие,де ГАРГИТЕ ЩЕ ПЛАШИШ !!!
159
18
 
13
 
! Отговори
Пропускате преди 1 година
Пропускате неволно ,че става дума само за тактически ядрени оръжия, които няма да бъдат разположени в Беларус, ако Британия се откаже да праща снаряди с обеднен уран в Укарайна! Но явно запада няма избор защото привърши конвенционалните снаряди и няма повече какво друго да праща. А яйцето вече опря до отверстието.
158
12
 
10
 
! Отговори
Нато преди 1 година
Ще разположим ядрени модерни ракети по цялата граница на изток, ще прозведем стотици хиляди нови за да можем да въздържаме автпритаените сатрапи които искат да ни поробят!