Русия с нов удар по Харков, 12 ранени

Нанесени са щети на магазини и кафене в центъра
25 май 2024 22:13, Александър Попов
95
Русия с нов удар по Харков, 12 ранени
Снимка: БГНЕС/ЕРА

При нов ракетен удар по жилищен район в центъра на Харков днес бяха ранени 12 души и нанесени щети на магазини и кафене, съобщи губернаторът на Харковска област Олех Синехубов в  Телеграм, предаде Ройтерс.

Свидетели заявиха, че служителите на спешна помощ са извели от района жители на близките жилищни сгради. Там се намирали също пощенски клон, салон за красота и кафене. Някои от ранените имали кръв по лицата.

Ракетата е оставила кратер с дълбочина няколко метра в тротоара пред сградата. Част от приземния етаж се срути, прозорците бяха изпочупени.

Жителите се укриха,  лягайки зад осигуряващи им защита прегради, тъй като се страхуваха  да няма нов удар./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от Водещи мобилна
Как Шпицберген стана убежище за руснаци, нехаресващи Путин
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
Коцето! преди 2 седмици
До Путин е велик-Свирката и хубаво нещо,зависи от кой край на .... си.Та,твоята поза е ясна коя е!
80
2
 
3
 
! Отговори
емо преди 3 седмици
информацията е много обща и меко казано подвеждаща, като се има предвид кой е автора. истината е, че руснаците са атакували търговски център, който украинските военни, по стара традиция, са превърнали във военен склад и казарма. сведенията за това са от руското население в Харков.
79
1
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 3 седмици
До 34: нали знаеш, че тия които ползваш като обида са еврокомунисти? Защото са леви и изповядват най сакралната комунистическа максима: да вземем от работещия за да дадем на мързеливият (третополовия). До къде я докарахме, комунистите да ползват комунисти като обида, хаха.
78
2
 
2
 
! Отговори
ебни атлантици преди 3 седмици
що не си глеате там церемониите у КАН,военното дело не ви се отдава говорете си за лгбт ли бе ше таа модерна организация
77
12
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 3 седмици
Това путлероджендърите и путлерофашисти пият телеграмата пропаганда с белина. Абе комунопитеци безмозъчни, в склад за строителни материали има стотици неща които могат да гръмнат когато са изложени на огън. Излезте от външният клозет и отидете до такъв магазин, че тогава може и амебата ви да се задейства и да осъзнаете какви глупости ви тикат в зурлите от телеграма! Няма толкова безмозъчно нещо като путлероджендърите, даже амебите ви се смеят!
76
0
 
7
 
! Отговори
синьото хапче преди 3 седмици
До Информбюро: а четенето на мейнстрим "рафинирани" "новини" ви изтрива способността сами да мислите. Това ви обръща на субекти за стригане и доене във краварника.
75
14
 
0
 
! Отговори
Информбюро преди 3 седмици
предупреждава , четенето на сайтове завършващи на .ru е вредно за вашето психично здраве. Превръщате се ворки
74
15
 
0
 
! Отговори
Обективна копейка преди 3 седмици
Ми като е военен склад що не са го ударили през нощта за да няма избити цивилни? Не може ли да измислите нещо по логично бе, русофиляци? Кажете нещо там че това са били преоблечени бандеровци или че украинското ПВО е разрушил търговския център
73
3
 
15
 
! Отговори
Обективен преди 3 седмици
Пак едностранчиво поднесена информация . Руска ракета е унищожила военен склад и команден център на ВСУ , които са били разположени в търговски център " Епицентр" в Харков. В други едни медии се подчертава,че Украина ползва такива центрове като бази за складиране на оръжие ,ползвайки ги като " жив щит".
72
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На капитулацията така ли му викат вече ? Мир. Гледам и резидента льотчик голям миролюбец е станал , подобни ги дрънка. Това ми прилича на жертва попаднала в лапите на сериен маняк, който я уговаря да не се съпротивлява че по лошо ще стане . Дай да се разберем като хората, аз ще те насилвам , а ти ще си кротуваш. Няма как да стане тая.
71
2
 
17
 
! Отговори
Янева преди 3 седмици
На война, като на война са го казали! Това, което се вижда в Газа го няма в Украйна! Май някои "агресори" са по-щадящи!
70
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако Зеленски не сведе глава и не подпише мир, на украинското население ще му е все тая дали ще умре на фронта или в някой мол.
69
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
КАБ1500 не е никаква високоточна бомба , а бракма от съветско време, на която са и сложили перки и джипиес. Излиза им много по евтино и по смъртоносно от разни ракети които не могат да носят такъв боен заряд. Хвърлена от бомбардировач още от руска територия , където е в безопасност защото укрите не могат да ползват западно пво там. Хвърлена е в пиково време за да убие повече хора
68
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ся, ватенки - драскайте си във форума, заработвайте си там копейките от Строгата госпожа Мутрофанова . Но ако някой болен мозък от *** и кремълските му шефове случайно реши да вкарва пак в родината ми руския мир, ще има гражданска война. Знаем че психопата след Украйна иска Молдова и ще тръгне на юг, но този път няма да му мине номера както 1944г
67
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Терориста Русия удари строителен хипермаркет с високоточни бомби КАБ500. С една дума тези бомби са хвърлени с цел да убият повече хора. Не върви оправданието стана грешка. Терориста си е терорист от 107 години. Има над 200 души ранени и убити.
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 76... Същото си е... Така или иначе ще умрат - на фронта или на улицата..
65
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Техния Епицентър е нещо като българския Баумакс. Представете си събота през деня , излезли сте да си купите нещо и върху главата ви 1 тон боен експлозив ви изгаря живи защото там има много запалили материали - от гипскартон до тапети и дървен материал. Защото някакъв болен психопат е решил да ви освобождава от бандеронацизма и лошото влияние на Запада
64
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В салона за красота влизат само от френския легион..
63
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 66. Щом е било пълно с хора, защо са ранени само 12 човека, а убити няма? И дали са цивилни тези хора?
62
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 66... И къде ги видя многото хора, като след приемането на закона за насилствено отвличане на хората за фронта, всички са се изпокрили и никой не излиза навън...