Най-сладките начини да й (му) предложиш

Въображението винаги печели няколко точки
9 дек 2011 19:01,
58
Най-сладките начини да й (му) предложиш
Снимка: Dreamstime

Предложението за брак е едно от най-вълнуващите преживявания за всяка девойка и, разбира се, за младежа, който се поти обилно в стремежа си да бъде идеален и оригинален.

Класиката в жанра също върши работа – свещи, вечеря, романтика и любимият коленичил пред вас с решаващия въпрос. Защо обаче да не се постарае повече, за да направи този момент наистина незабравим?

Ето някои по-нестандартни, но много оригинални идеи как да й предложите. Ако пък има и по-решителни дами, които не страдат от скрупулите на приставането, могат също да се възползват от тях!

Извън домашна обстановка:

Възползвайте се от услугите на някой карикатурист. Помолете го да натвори нещо забавно с вас двамата, като остави балончета (типични за комиксовите книжки). В балончето на мъжа ще пише: "Ще се омъжиш ли за мен?", а девойката ще отговаря с големи букви „ДА“.

Направете игра с улики - бележки, който да я водят на различните й любими места. На всяко място ще я чака по една червена роза, а на финала сте вие, коленичил с пръстен в ръка.

Останалите идеи четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз ще коленича до него...
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредицата Т Ъ П А Н А Р С К И статии!!
53
1
 
1
 
! Отговори
naughty cat преди 12 години
..не.. просто това са най-досадните и противни и *** начини да предложиш на някого брак.. Момиче съм..но направо ми призля.. Не знам мъжете какво мислят по въпроса..но дано не са такива простотии..
52
0
 
4
 
! Отговори
Ели преди 12 години
Скъпи дядо Коледа,пиша ти писмо, за да знаеш, че искам много подаръци. Мама каза да си избера един, ама баба също ще ми купи. Можеш ли да ми донесеш и нейния? И да е нещо хубаво, че миналата година ми беше купила шапка.Аз тази година много слушах. Даже вече не плача, когато отивам на работа. А и отдавна не съм пишкала в гащите. И помагам на Милото да направи салатата, като слагам солта. Само не мога да разбера защо понякога я сипва в ***, като си мисли, че не виждам.Твоите джуджета с какви играчки си играят? Аз харесвам кукли и парцалки. Ама искам и пъзел. А може да ми донесеш и писта, за да си карам колите по нея. Ако имаш място в торбата, сложи и пластелин.ЕлиП.П. Ако има грешки, да знаеш, че писмото мама го писа, а аз й диктувах правилно.
51
0
 
5
 
! Отговори
принцеса:) преди 12 години
Ех угода няма на мъжете....Това ми напомня един виц...Мамо, какво е любов?- Любов, дъще, това е когато пиян и небръснат негодник наричаш "слънчице мое"....:) За това все някога идва време да си изберем по един негодник който да е до нас момичета.:)
50
0
 
1
 
! Отговори
М преди 12 години
Човек трябва да е супер сигурен, за да направи предложение по подобен начин. Щот в 90% от случаите жените ще се стреснат и отговорът като нищо ще е "не".
49
7
 
1
 
! Отговори
emo преди 12 години
za *** edin po debel za podarak
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Два посочени начина- и двата изтъркани и ***!
47
3
 
6
 
! Отговори
дедо Тъпчо преди 12 години
Преди многу годин,га бях още млад ерген на средна възраст,слазам една вечер от рейса и глеам пред мене ена млада женка въри и носи две големи чанти ама чек се изкривила от тяжестИ я настигам и викам-предлагам ти жено да ти помогнем оти кат та глеам са ша скинеша тя вика ам я тъй са казвам-Кина а по-романтично предложение още никой не мий правил,земай чантите и да тъпчаме оти се мръкнаЕеее,викам ама и ти ми позна името-яз съм Тъпчо и двамата изведнаж рекохме еее найдохме се та чак са събрахмеи тъй веке 60годин
46
2
 
2
 
! Отговори
до46 преди 12 години
Другарю, личи си ,че сте живели по-времето на цоцализма.Този период , ще остане, като щастие за мен.
45
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както изглежда от горната снимка тази млада другарка нищо друго не може да подари на този почти коленичил другар освен " СОЧНИЯТ СИ ПЛОД " между краката. Така поне ще останат с много хубав спомен от самото начало на " любовният си период "
44
2
 
5
 
! Отговори
Разведена преди 12 години
Никога!
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя ми прилича на Бийбарчо
42
8
 
3
 
! Отговори
diablo преди 12 години
predpo4itam da i predloja s dva shamara
41
6
 
3
 
! Отговори
az преди 12 години
лигавщини...
40
6
 
12
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 12 години
Господа ,бъдете МЪЖЕ и не оставяйте жените да се справят с всичко в ежедневието.А предложението - то се прави елегантно от обичащи мъже,така поне е в повечето цивилизовани страни.
39
6
 
7
 
! Отговори
Димитър преди 12 години
****алска му работа
38
6
 
18
 
! Отговори
женен от Хасково преди 12 години
Я съ чудя къ да й придложъ развод, тоо ъкъл ми дава зъ женине!
37
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е б*х тая просташка лигава статия! Само луд *** би бил ангажиран с подобни идиотии.
36
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пък мен още от люлката са ме оженили...