10 неща, които винаги впечатляват жените

Прегледай списъка и се увери, че притежаваш поне половината!
Обновена: 23 яну 2012 11:07 | 22 яну 2012 14:23, Елка Василева
180
10 неща, които винаги впечатляват жените
Снимка: Reuters

Идва моментът на срещата. Изнервен си и още преди да си я видял, се потиш. Искаш да се представиш по най-добрия начин, защото тя наистина те интересува. Действай смело, а ето ти и няколко идеи как да се представиш по-най-добрия начин, защото жените се впечатляват от:

Мъж, който говори други езици

В свят като днешния говоренето на друг език освен родния не би трябвало да е преимущество, а задължително. Ако не си започнал да учиш езици още в по-ранна възраст, то очевидно няма да започнеш и сега. Дамите се борят за еманципация и искат да имат до себе си умни и интелигентни партньори с амбиция. Чуждият език не е 100% гаранция, че си гений и ще станеш милионер, но пък говори за желанието ти към развитие и адаптация. Английският е най-разпространеният език и не е чак толкова сложен, така че за следващата ви среща се постарай да научиш поне една песен, с която да можеш да я поздравиш или да й се обясниш в любов.

Мъж, който свири на някакъв инструмент

Един мъж винаги става по-екзотичен, ако владее китарата, барабаните, йониката. Музиката е изкуство, което гали ухото и има много привърженици. Като цяло схващането е, че мъжът трябва да е оправен и да се оправя с битови неща като сменяне на гума, на крушка и т.н. Свиренето на инструмент е нещо, което говори на жената, че ти си поет, романтик, а и тя започва да изпитва възхищение към теб, защото малко представителки на нежния пол владеят инструменти.

Мъж, който си поправя колата

Ровенето по колата е като въздуха за мъжете...така поне мислят жените. Ако ти не умееш да се справяш с автомобила си, то директно падаш сериозно в нейните очи. Какъв мъж е той тогава, пита се в недоумение тя. Разбирайки от механика поне малко, си създаваш един авторитет в женските очи, който е различен от мамините лигльовци, които не разбират от нищо.
Разбира се, има вариант да нямаш кола и това твърдение отпада автоматично...но вероятно и ти ще отпаднеш от класацията й!


Мъж, който танцува

Силният пол избягва да танцува. А когато си навън, дамата ти копнее да се разкърши на дансинга. Не е задължително да притежаваш страхотни умения, а е достатъчно само желание....най-малкото да й угодиш, което тя ще аплодира и ще те възнагради за него по-късно под завивките.

Мъж, който готви

Да, да, ще кажеш, това е женска работа. Дали? Едни от най-добрите готвачи в световен мащаб са мъже. А все по-често и в реномираните и скъпи ресторанти слагат зад печката господа вместо дами. Клишето – вечеря на свещи, може да се превърне в нещо много повече, ако сам се постараеш с менюто. Има хиляди книги и наръчници, има и интернет. Не казваме, че трябва да седиш всеки път с престилката. Нека е веднъж, но качествено.

Мъж, който спортува

И ето, че се връщаме към култа към тялото. Макар че дамите копнеят за чувствителен, отзивчив, романтичен и емоционален мъж, той трябва да бъде мъж. Така че ако играеш футбол (ръгби), бокс, баскетбол, бодибилдинг или друг по-мъжки спорт, то тя ще бъде щастлива. Не само я очаква мускулесто тяло, но и кален юнак, който ще бъде здрав и мъжествен.


Мъж, който да бъде „майстор"

Е, не точно майстор. Но мъжът трябва да може да се справя с елементарни битови проблеми. Да борави с бормашина, да смени резето или крушката....да залепи една плочка. Това е дори по-лесно от ровичкането по колата и не трябва да имаш проблеми.

Мъж, който има сериозни умения в спалнята

Много от недостатъците на мъжа могат лесно да се забравят в леглото. Добрият любовник е блян за жените. А ако сексът между вас е прекрасен, знаеш, че дори и да сгафиш в някоя от горните точни, можете да компенсираш много бързо и сигурно с тази. Това умение не се придобива с книжки, а с опит, така че постарай се да си го насъбрал преди да Я срещнеш!
 

Мъж, който е чист и спретнат

По дрехите посрещат...това е фразата, която не трябва да забравяш. Жената държи много на личната хигиена на мъжа. Това се дължи на факта, че тя самата се конти часове наред и го приема като лична обида, ако и ти не се стараеш да изглеждаш добре за нея. Стилът и поддържаният вид са сред основните показатели, по които дамата си избира мъж.


Мъж, който умее да разговаря

Да поддържаш разговор с жена, от която се интересуваш и която не познаваш добре, си е истинско умение. Дамите редовно проверяват дали следиш разговора и дали проявяваш интерес към него. Те говорят много и често задават въпроси, които за мъжете са „ненужни" и дори „тъпи". Ако я харесваш, покажи й го с думи, търпение и внимание. Изслушвай я внимателно и й отговаряй адекватно. Не забравяй и за комплиментите!

Още съвети прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
5
 
14
 
! Отговори
Някой си преди 12 години
Да.... винаги съм се убеждавал, че "идеален мъж"=жена. Не знам коя "журналиска" е скъсала преди 2 дена с гаджето, че да пише подобна статия. Един съвет от мен към нея - моме, вземи се стегнии и не се вкарвай в блудкави романтични глупости, които холивуд бълва. Ако искаш принц, ти трябва да си принцеса!!!! Вземи си оправи своите недостатъци и след това казвай на другите как да живеят!!!
96
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не за всеки щастието е да живее с мъж или жена.Има хора ,които са си самодостатъчни и не ги блазни с...
95
7
 
9
 
! Отговори
до Софиянец преди 12 години
Аз пък имам 22 см. с разширени вени и голяма глава.. Обаче съм беден, работя зидаро-мазач и жените не ме поглеждат дори.. Само Софиянки тракам на морето, щото явно всички сте с малки *** там..
94
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
112 пълни глупости.Точно една жена винаги може да си намери "нещо да удари" ,както се изразяваш, а дърт ерген-не!
93
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали трябва да има рамо на което да плаче жената?Нали трябва от някой да иска и на някой да се скара?Ако много избира и гледа горе написаното,може да остане сама и то за дълго.А случи ли се това пиши я негодна.Мъж самец по намира нещо да ''удари'',ама жена....Така ,че хайде да не се прехласваме по мечти,а да гледаме реалността.То е хубаво всичко да е идеално,ама няма за всеки.
92
2
 
8
 
! Отговори
МАЧО преди 12 години
СЕКСА Е СПОРТ НА СМЕЛИТЕ КОЙТО ГО МОЖЕ МОЖЕ КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА НЕ СЕ ЗАХВАЩА .ХАЙДЕ НАЗДРАВЕ И ПРИЯТНЯ ВЕЧЕР!!!!!!!!!
91
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 89 Забравих да кажа недостатъците си.Много съм добра и внимателна към другите хората.Явно не трябва да е така.Много съм морална!Но ти... едва ли?
90
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българката не умее да обича. До 20 години изпитва нещо като влечение, но обектът на нейното чувство е сладичък, миличък, готин, и се възприема като любим пудел, не и като реален възлюбен. След 20-тата си година простакесата от страната на бугрите вече отваря сетивата си за света на покупко-продажбите, добива нюх за пазарни стратегии, и окончателно загубва дори влечението от типа - тоя е сладъчък, а оня- не. Изборът й на мъж се превръща в обикновена пазарна покупка с чеково покритие.
89
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Девиза на бг тинейдърките - богат ,грозен няма
88
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия точки отпадат сичките,ако има най важното-минимум 100 илядо евро и беемве седмак минимум 2005-та.
87
2
 
15
 
! Отговори
Льольовции!Забравете преди 12 години
легендата за големия член!Това са момчешки мечти - струва му се,че неговият е много голям /нали наскоро е започнал да става "голям" отвреме навреме/,а после си въобразява,че неудачите му в любовта се дължат на това,че други мъже сигурно имат по-голям!Запомнете, че 90% от жените се плашат от "голям" и предпочитат среден размер.Не се шегувам,казвам ви истината.От любопитство прочетох 73 и не разбрах защо я критикувате.Ако се представя "Грозна,проста,пиеща,пушеща чалгарка","браво"ли ще ми кажете?
86
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
do 102 - прав си ама смях да има :) и в тоя ред на мисли - печка и пичка си сакат ръчкание :) е това е истината по темата
85
2
 
9
 
! Отговори
до Умна омъжена жена преди 12 години
Е те такива като тебе ги обичам ......една моя позната ми каваше ела даме изперкаш защото на мою не му става Умна омъжена жена.....!!!!!
84
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 101Абе има има то....а ич?
83
5
 
9
 
! Отговори
д преди 12 години
Да мандръсаш жена си е като да биеш вързано куче- няма тръпка :)
82
1
 
10
 
! Отговори
22г. преди 12 години
после как нямало мъжете да обръщат резбата да са груби и недоволни че това е напълно нормално ... днешните са прекалено разглезени
81
4
 
11
 
! Отговори
batko преди 12 години
На всякъде чета за изискванията на жените,а къде сте мили дами Вие! Ок за тези 10 критерия, но към тях да добавим 10 на мъжете
80
2
 
15
 
! Отговори
22g. преди 12 години
няма какво да спорите истината е една. жените искат да работиш и да работиш(2-3 места (Умна омъжена жена)) за предпочитане почти да не се прибираш като се прибереш да помогнеш с готвенето чистенето прането с децата, да поддържаш романтиката да и копуваш подаръци, и да не я отегчаваш че ще си намери любовник. после да спиш като пребит до сутринта и пак всичко се повтаря. а жените да ходят по кафета да се глезят по моловете и да мислят акъли, накрая ти излизат с 'имаме равни права не сме 18 век'
79
5
 
11
 
! Отговори
Решителен преди 12 години
Aбе дебел ,но с пари грозен нема!А точките в тайно дневниче,че набарам ли ги ще се сменяме с друга!И без това жените са като мотрисите от метрото.Винаги идва следващата.И да не забравяме,че реално са повече на брой от мъжете.
78
0
 
8
 
! Отговори
до Умна омъжена жена преди 12 години
Ела и тебе да те отперем и ти Че ме издържаш!!!!!