Какво си мисли той по време на секс

Вижте няколко предположения, подбрани от Az-jenata.bg
7 фев 2012 10:26, Елка Василева
54
Какво си мисли той по време на секс
Снимка: архив, Reuters

Често искаме да надникнем в мислите на мъжете, да разберем какво ги вълнува, за какво мечтаят. Безспорно един от най-любопитните моменти е дали мислят по време на секс, и ако да – за какво?

Ето няколко „секси“ предположения:

1. Жена ми е супер секси! Мъжете наистина не забелязват малките недостатъци като целулит или стрии, поне докато правят секс. В този момент за тях е най-важно удоволствието и възбудата, че са с наистина страхотна жена!

2. Мислят си за мръсни думички в леглото. 99% от мъжете обичат мръсните приказки в секса, но се притесняват да ги използват заради жената, с която са. Отпуснете се и забравете за предразсъдъците. В леглото сте само вие и любимият човек. Няма нищо забранено, щом ви доставя удоволствие!

3. Е, да, мислят си и за други жени. Според някои проучвания (доколкото може да им се вярва), мъжете често мислят за друга жена по време на секс с партньорката си. Истината е, че харесват жената, с която са, но понякога имат нужда и от допълнителна възбуда, затова могат да си представят както някоя известна актриса, така и секси колежката от офиса.

4. Ще я накарам ли да свърши? Това е мисъл, която често тревожи мъжкото съзнание. Колкото и да претендират, че е важен само техният оргазъм, за мъжете е от значение и жената да успее да свърши. В обратен случай честолюбието им ще бъде засегнато поради факта, че не е успял да ви задоволи. Ах, какъв срам!

5. Добре ли се справям?
Може би най-важното в секса, след оргазма, разбира се, е представянето на мъжа. Добре ли е бил, достатъчно страстен, как се е представил в леглото и т. н. Може и да не ви се вярва, но той със сигурност държи да е бил най-добрият любовник, с когото сте спали. Мачо или не, всеки мъж мечтае да остане в мислите на половинката си, ако не завинаги, то поне през онези 11 минути, колкото продължава един средностатистически секс.

Още съвети четете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: секс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
5
 
23
 
! Отговори
ужасна преди 12 години
Аз пък си мисля по време на секс с мъжлето ,че ако сега в леглото зад мен беше и неговият готин приятел едновременно. Еееех мечти.
23
8
 
20
 
! Отговори
$ преди 12 години
Обикновено мъжете по време на секс си представят, че го правят с някоя красавица, тяхна непостижима мечта. Добре че жените не могат да четат мислите ни.Това не е моя измислица, научно откритие е. Даже психолозите успокояваха, че това е нормално за мъжа, стига да държи на жената до него.
22
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки мисли къде да хвърли хайвера най-често.
21
5
 
3
 
! Отговори
Bandit преди 12 години
Този начин на мислене, по скоро ме навежда на мисълта, че имаш нужда от психотерапевт и нуждата да поговориш с него за скритата агресия и комплексите, които имаш.
20
13
 
16
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 12 години
"4. Ще я накарам ли да свърши? Това е мисъл, която често тревожи мъжкото съзнание"...Мен лично не ме тревожи. Мацката има на разположение 2-3 минути (4 и половина с любовна игра и финални пошляпвания) и всичко си зависи от нея.
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За Бойко Борисов ?
18
5
 
14
 
! Отговори
сексманиак преди 12 години
Сестра й беше по хубава !
17
14
 
20
 
! Отговори
Мисли: преди 12 години
Мисли: ох на батъооооооооо, малииии кви цици...ей ся ща *** в ***...лелеее къв ***, щи разпоря ***, малииииии цялата ща окъпя в ***...лелеееееееее, само да влезе сестра ти и нея ще *** ще ви наредя *** до *** и ще ви *** якооооооооо, ох котъооооооо йааа йаааа лапай ми *** *** йааа йааааа налапай го целия курвоооо, ей ся та *** о гъзу.охаааааа *** кат та хвана за цицитеее ухаааааааааааааааааааааа
16
6
 
5
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Тоя на снимката са го били полицията виждам по белезите. Едва ли си мисли за тази *** под него ,а навярно и тази като я гледам е от ромския етнос ,а не от моите кадъми. Нищо не става от тези.
15
8
 
8
 
! Отговори
ПАТИЛАН преди 12 години
МЪЖЕТЕ МИСЛЯТ ДАЛИ НЯМА ДА СЕ ИЗЦАПАТ С КЕТЧУПА.
14
9
 
14
 
! Отговори
Мъж с ЕГО преди 12 години
Статията е доста вярна,макар личното ми мнение е , че зависи с каква жена го правиш....Ако е за един път,гледам да си направя кефа,а и се старая и на нея да и е готино... И не мисля за друго...освен,че живота е Убав!...Ако е жена ми, си мисля за разликата в телосложението с любовницата! А ако е с последната се старая най-много, и гледам да не мисля за нищо друго,освен да я направя максимално щастлива...:),защото я обичам ...Обичаш ли една жена,усетиш ли,че е взаимно..секса с нея е прекрасен
13
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това са пълни глупости. 98% от мъжете си мислят за футбол!
12
1
 
86
 
! Отговори
Чичо преди 12 години
Скъпи приятели, сайтовете ни промиват мозъка всекидневно с абсолютно глупави и ненужни статии като тази ,както и катастрофи ,убийства..Освен всичко друго те ни учат как да се държим и ни втълпяват поведение което трябва да възприемем.Ако не ходим в мола - не сме модни.Ако не се държим както пише в статията сме изостанали-а това ни прави НЕЩАСТНИ, запомнете.Такива хора по лесно се манипулират и консумират каквото им се каже и е "модно".Отвлича вниманието на хората от реалните им проблеми.
11
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На кой му пука за държавата, за сънародниците... и като ни пука какво променяме?! Айде стига лицемерие - дайте съвсем да спрем да правим секс, че да ускорим демографските процеси а? Аз например по време на секс си мисля, дали пък днес няма да е моят щастлив ден и като ѝ го опра на ауспуха просто ще го поеме без да се убеждаваме... То бива задръстена работа, бива... *** вашето вече минава границата на "кон с капаци". Научете се и да разпускате... Предлагам да местим...
10
5
 
44
 
! Отговори
Стефан преди 12 години
Днес.бг, толкова е студено в момента, толкова е влажно в момента, толкова мъка има в очите на хората, че едва ли им е интересно какво си мислят мъжете....
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мисля си за ***.
8
5
 
14
 
! Отговори
теодор преди 12 години
вярна е статийката
7
9
 
27
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
Аз като видя тази селска, грозна снимка и не помислям за секс 1 седмица!!!
6
7
 
22
 
! Отговори
ива преди 12 години
много неуместна статия предвид обстоятелствата
5
6
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
теб какво те интересува