Какво си мисли той по време на секс

Вижте няколко предположения, подбрани от Az-jenata.bg
7 фев 2012 10:26, Елка Василева
54
Какво си мисли той по време на секс
Снимка: архив, Reuters

Често искаме да надникнем в мислите на мъжете, да разберем какво ги вълнува, за какво мечтаят. Безспорно един от най-любопитните моменти е дали мислят по време на секс, и ако да – за какво?

Ето няколко „секси“ предположения:

1. Жена ми е супер секси! Мъжете наистина не забелязват малките недостатъци като целулит или стрии, поне докато правят секс. В този момент за тях е най-важно удоволствието и възбудата, че са с наистина страхотна жена!

2. Мислят си за мръсни думички в леглото. 99% от мъжете обичат мръсните приказки в секса, но се притесняват да ги използват заради жената, с която са. Отпуснете се и забравете за предразсъдъците. В леглото сте само вие и любимият човек. Няма нищо забранено, щом ви доставя удоволствие!

3. Е, да, мислят си и за други жени. Според някои проучвания (доколкото може да им се вярва), мъжете често мислят за друга жена по време на секс с партньорката си. Истината е, че харесват жената, с която са, но понякога имат нужда и от допълнителна възбуда, затова могат да си представят както някоя известна актриса, така и секси колежката от офиса.

4. Ще я накарам ли да свърши? Това е мисъл, която често тревожи мъжкото съзнание. Колкото и да претендират, че е важен само техният оргазъм, за мъжете е от значение и жената да успее да свърши. В обратен случай честолюбието им ще бъде засегнато поради факта, че не е успял да ви задоволи. Ах, какъв срам!

5. Добре ли се справям?
Може би най-важното в секса, след оргазма, разбира се, е представянето на мъжа. Добре ли е бил, достатъчно страстен, как се е представил в леглото и т. н. Може и да не ви се вярва, но той със сигурност държи да е бил най-добрият любовник, с когото сте спали. Мачо или не, всеки мъж мечтае да остане в мислите на половинката си, ако не завинаги, то поне през онези 11 минути, колкото продължава един средностатистически секс.

Още съвети четете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: секс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
5
 
! Отговори
до 2 преди 12 години
май много ти харесва, ника и
3
41
 
25
 
! Отговори
палавница преди 12 години
Винаги като правя секс мъжа си, си мисля за любовника, той е много по добър
2
7
 
5
 
! Отговори
пичка преди 12 години
ужас
1
13
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
държавате бедства, наши сънародници изчезват и остават без покрив, а вие ни заливате с простотии