Как да върна хармонията във връзката

Не забравяйте да кажете "Обичам те!"
15 фев 2012 16:25, Мария Дуковска
1
Как да върна хармонията във връзката
Снимка: Reuters

Основен проблем в дългите връзки е, че често пъти отношенията навлизат в добре познат коловоз, страстта остава в миналото, тръпката и привличането също, и нещата започват леко да поскърцват.
 
В такъв момент, ако не се усетите навреме, връзката ви много бързо може да се прости с хепиенда и да завърши със сълзи на входната врата. Но ако пък държите на човека до себе си и усетите, че нещата не вървят, винаги има начин те да се поправят или поне да опитате да върнете хармонията в отношенията си.
 
Няколко варианта как това да се случи:
 
1. Разговаряйте. Хората често подценяват разговорите в една връзка и затова нещата бързо стигат до финал. Говорете с половинката си, дори темата да не се върти около любовните ви проблеми. Накарайте го(нея), да започне да ви доверява проблемите си и мечтите си отново, както е било в началото. И първата стъпка ще е направена.
 
2. Бъдете мила с него. Ритъмът на ежедневието, многото битови и професионални задачки често изсмукват енергията ни и вкъщи сме уморени, без грам желание за интимности. Тази грешка е фатална! Ако искате да загубите любимия си, липсата на ласки и положителни емоции ще го накарат да мечтае за всяка друга жена, но не и за вас. Опитайте се да загърбите работата и проблемите, и оставете мъничко време за вас двамата. Вечер, преди заспиване, бъдете нежна с него, целунете го и не забравяйте да кажете, че е най-страхотният мъж на света. Малка крачка, но много важна за вашата връзка.
 
3. Разнообразие в ежедневието. Няма спор по този въпрос – в тежкото време на финансова криза, за всички ни е трудно преодоляването на битови нужди и финансови затруднения. И все пак, трудностите трябва да сплотяват семейството, не да го разединяват. Ако обичате половинката си, парите наистина не бива да са най-важното, за което да говорите вечер. По-голяма доза оптимизъм и вяра в човека до вас, ще помогнат връзката ви да се възстанови и заздрави. Но в крайна сметка, усилията за това да се случи, са ваша отговорност и от вас зависи щастливият край. Успех!

Още любопитна информация може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: браксемействолюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде пак местим моливу!