Как социалните мрежи могат да развалят връзката ви

Грешките: лични снимки, интимни подробности, флирт...
Обновена: 13 мар 2012 10:47 | 13 мар 2012 10:46, Мария Дуковска
14
Как социалните мрежи могат да развалят връзката ви
Снимка: Reuters

Светът отдавна вече не е какъвто беше преди, същото важи и за интимните взаимоотношения. С напредъка на технологиите, животът на всички ни като че ли се пренесе в друго измерение – виртуалното. Блогове, социални мрежи и различни групи – там хората се "срещат", разговарят и споделят.

Замисляли ли сте се обаче как може и да ви вреди престоят в социалната мрежа? Не рядко споделянето там може да ви изиграе лоша шега и дори да ви раздели с половинката.

Ето какво е по-добре да избягвате в социалните мрежи, ако искате да запазите връзката си хармонична и безпроблемна:

1. Не пишете твърде интимни подробности от личния си живот
 
Понякога в желанието си да бъдем откровени с приятелите си онлайн или да впечатлим другите с някоя лична история, навлизаме в пространството на човека до нас, без да го усещаме. Особено ако той също има профил във въпросната мрежа. Споделянето на прекалено интимни детайли от връзката ви може да не са приятен момент за половинката, помислете над това.
 
2. Прекалено лични снимки
 
Непрекъснатото качване на хиляди байтове информация и най-вече снимки, за нас може да е забавно и приятно, но за мъжа до нас да не е. Много често господата не са склонни личните им преживявания (особено романтичните) да излизат наяве, и то пред стотици, хиляди души. Следващия път, когато се готвите да публикувате снимка, в която сте в интимна поза, замислете се как би реагирал той, ако я види.
 
3. Флирт с други мъже
 
Има разговори и публикации в социалните мрежи, които колкото и да ви се иска, ще е трудно или невъзможно да заличите. Затова внимавайте и не избързвайте да пишете по-фриволно с човек от другия пол, защото не се знае дали любимият няма да го прочете. И ако за вас един невинен флирт не означава нищо, то за другия може да е равнозначно на изневяра, и то в „присъствието“ на хиляди хора.

Още любопитна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз не разбирам ***, които обновяват статуса си при всяко ходене по голяма нужда. На никой не му дреме за това какво правите и кога го правите - светът не се върти около вас и колкото по-малко се разкривате в социалната мрежа, толкова по-малък е шанса хора, които не ви понасят да използват информацията ви за не особено добри неща.
11
0
 
2
 
! Отговори
krasi преди 12 години
abe ti si mnogo lud da slaga6 seriozni ne6ta v mregata tam se slagat ne6ta za zabavlenie i mnogo malko snimki kolkoto da ne e bez hi4 i nai ve4e s o4ila i tn
10
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
шЪ го местим ли ?
9
4
 
4
 
! Отговори
Житан преди 12 години
Много са си готини интернет мрежите,щото се правим на къв си искам и само тия дето са наясно с материата ми стават приятелчета и то отсекъде...а тези дето са се наврели само за едно ооооох,да се оправят как си знаят
8
2
 
26
 
! Отговори
мене преди 12 години
Социалните мрежи са за това- да развалят връзките на едни, да свързват други и да забавляват трети. Аз съм щастлива, че ги има! Който иска да създаде връзка, той и без тази мрежа ще я създаде. На който не му е здрава връзката, той и без тази мрежа ще се раздели или разведе.
7
1
 
12
 
! Отговори
искра преди 12 години
днес,ние да не сме по на 15?явно тази статия е насочена към тази възрастова група,мислех,че вашите читатели са зрели хора
6
0
 
21
 
! Отговори
водно конче преди 12 години
До 1: Светът е пълен с *** и топлата вода трябва да бъде откривана отново и отново.
5
3
 
12
 
! Отговори
Касандра преди 12 години
Правилна статиия всичко се вижда
4
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вестник "Тийн проблем". Днес.бг, прекръстете се.
3
0
 
51
 
! Отговори
optimist преди 12 години
"Непрекъснатото качване на хиляди байтове информация"Не че искам да се заяждам, ама "хиляди байтове информация" всъщност въобще не е много. Хиляда байта са един килобайт, а например една снимка рядко е по-малка от 1 мегабайт т.е. 1000 килобайта т.е. 1 000 000 байта :P
2
6
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mnogo kurvolqk ima naposledak.....
1
4
 
70
 
! Отговори
Entusiast преди 12 години
Тез пак топлата вода открили... аве мама ви куха, Вие работа нямате ли за вършене?