Какво намират мъжете за секси в жените

Той ще се влюби бързо, ако тя е красива, закачлива...
29 мар 2012 07:21,
47
Какво намират мъжете за секси в жените
Снимка: sxc.hu

Мъжът може и да се впечатлява първоначално от визията, но тя не е определяща, дали ще бъде верен на една жена и дали ще иска да бъде с нея като цяло. Според психолозите господата избират партньорките по това как ги карат да се чувстват. Ако жената предразполага мъжа и той е спокоен и щастлив с нея, то няма значение дали е Снежанка или Пепеляшка, той ще избере нея. А ето и кои качества у жените той намира за изключително сексапилни:

1. Тя е закачлива

Жените, които се взимат прекалено на сериозно, не са истинско предизвикателство за мъжа. Те му се виждат скучни и елементарни, защото са предвидими. Но, ако тя е закачлива, игрива и от време на време флиртува (разбира се с него и само с него), то това вече е друго нещо. Според някои разбирания именно флиртаджийското настроение е елемент на зрялост. Това означава, че жената умее да се наслаждава на живота и не се срамува да го показва.

2. Тя се чувства красива

Красотата, разбира се, е субективно понятие. Всеки има собствено схващане и идеали, но на мъжете винаги им прави впечатление самочувствието на жената. Щом тя се чувства красива и го показва – подчертавайки сексапилните си извивки и държейки се като истинска дама, то мъжът срещу нея няма как да не го оцени и да не се съобразява с нея.

3. Тя свободно разговаря на тема секс

Свенливите момичета отпреди десетилетия са демоде. Мъжете се чувстват по-удобно с жени, които не свеждат поглед при всяко споменаване на думата „секс" и упорито отбягват темата. Това автоматично ги прави „задръстени" в леглото, което никак не е секси. Вариантът за секс лъвицата, която с приказки загатва за опит като на проститутка с 20-годишен стаж на магистралата, също не е опция.

4. Тя обича и разбира мъжете

Жените, които не се стремят всячески да променят мъжа и да го направят по нечий модел, а го обичат и разбират такъв, какъвто е, винаги печелят. Той се чувства страхотно около жена, която не го мъмри за всичко и не го сравнява с други, чувства се уникален и в неговите очи тя е неустоима.

5. Тя знае как да каже „Благодаря"

Каквото и да си говорим, първите срещи за мъжете носят малко повече стрес. Те се стараят да направят перфектно впечатление и пестят пари, за да може дамата им да не се притеснява от нищо и да направят вечерята приказна и романтична. Ето защо силно впечатление им прави, дали избраницата им, е оценила усилията им . Едно просто изречение като :"Благодаря за фантастичната вечеря" ще сложи ореол около главата й и тя ще му се стори още по-прекрасна. Той ще е спокоен, че усилията му не са отишли на вятъра.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Красива, закачлива, игрива, умилкваща се... Ми то пак за *** се говори, бе!
12
3
 
15
 
! Отговори
мъже като жени преди 12 години
ми то мъжете са като жените бе, пълни с претенции.... а уж казват "дай му ядене, пиене , секс и сън и друго не трябва"
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Dobavka:Tq e umna, no ne go pokazva prekaleno, to4no za6toto e takava ;)
10
5
 
14
 
! Отговори
Любо преди 12 години
Да да всички жени в началото играят роля и послеееее се почва Телефона , фейсбука, скайпа, дрехите - не даваш ли много пари за дрехи на коя *** искаш да се харесаш , кви приятели ти луд ли си мен не си ме завел никъде само в началото и така и така и така докато не придобие една параноична роля А ПАРИ - ТЕ НЕ СА НАЙ ВАЖНОТО може би са най мало важното - те развалят всичко Но определено за всеки влак си има пътници :)
9
10
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината е че мъжете харесват *** жени, защото могат да ги правят на маймуни. Но пропускат важният елемент - тъпата жена предава гените си на детето, възпитава го по глупендерски и крайният резултат е едно малко тъпо човече. Така, че умните мъже, които искат умно поколение никога не харесват *** жени. Но като гледам колко е умна нацията ни... стигам до извода, че тук се боготворат тъпанарките!
8
4
 
34
 
! Отговори
киро преди 12 години
когато една жена има самочувствие и се чувства красива,тя наистина е такава в нашите очи,дори да има недостатъци,ние не ги виждаме
7
8
 
13
 
! Отговори
kak преди 12 години
всичко е вярно,браво за хубавата статия
6
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Липсва само едно - да има финанси и да издържа мъжа до себе си, да ходи на работа а той да седи пред тв-то или да бройки навън, а като тръгнат да се разделят той да е обиден и огорчен и за това да иска сносна сума обещетение! Днес.бг ъпдейтнете се! В Софето всичски мъже търсят лели с апартамент, не им дреме каква е, затварят очи и действат! Говорете истината!
5
40
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе само дето и снежанка и пепеляшка са били красавици (както и повечето персонажи от детските приказки).Важното е жената да е красива, вярна и не много умна, за да може да я моделираш както ти е удобно. Чуйте моя съвет, не ви трябва умна жена, тя винаги ше намери как да управлява един мъж.
4
12
 
19
 
! Отговори
КОНДЬО преди 12 години
АЗ СЪЩО МНОГО ОБИЧАМ ПАЛАВНИЦИТЕ
3
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абсолютно всичко е вярно!
2
6
 
84
 
! Отговори
Жена преди 12 години
Бъдете себе си и никога не влизайте в роля. Ако той ви приеме каквато сте значи е точния човек, ако не значи не си струва да леете крокодилски сълзи за него. Успех, момичета!
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
останалоотоооооооооооо в телото ...