Какво намират мъжете за секси в жените

Той ще се влюби бързо, ако тя е красива, закачлива...
29 мар 2012 07:21,
47
Какво намират мъжете за секси в жените
Снимка: sxc.hu

Мъжът може и да се впечатлява първоначално от визията, но тя не е определяща, дали ще бъде верен на една жена и дали ще иска да бъде с нея като цяло. Според психолозите господата избират партньорките по това как ги карат да се чувстват. Ако жената предразполага мъжа и той е спокоен и щастлив с нея, то няма значение дали е Снежанка или Пепеляшка, той ще избере нея. А ето и кои качества у жените той намира за изключително сексапилни:

1. Тя е закачлива

Жените, които се взимат прекалено на сериозно, не са истинско предизвикателство за мъжа. Те му се виждат скучни и елементарни, защото са предвидими. Но, ако тя е закачлива, игрива и от време на време флиртува (разбира се с него и само с него), то това вече е друго нещо. Според някои разбирания именно флиртаджийското настроение е елемент на зрялост. Това означава, че жената умее да се наслаждава на живота и не се срамува да го показва.

2. Тя се чувства красива

Красотата, разбира се, е субективно понятие. Всеки има собствено схващане и идеали, но на мъжете винаги им прави впечатление самочувствието на жената. Щом тя се чувства красива и го показва – подчертавайки сексапилните си извивки и държейки се като истинска дама, то мъжът срещу нея няма как да не го оцени и да не се съобразява с нея.

3. Тя свободно разговаря на тема секс

Свенливите момичета отпреди десетилетия са демоде. Мъжете се чувстват по-удобно с жени, които не свеждат поглед при всяко споменаване на думата „секс" и упорито отбягват темата. Това автоматично ги прави „задръстени" в леглото, което никак не е секси. Вариантът за секс лъвицата, която с приказки загатва за опит като на проститутка с 20-годишен стаж на магистралата, също не е опция.

4. Тя обича и разбира мъжете

Жените, които не се стремят всячески да променят мъжа и да го направят по нечий модел, а го обичат и разбират такъв, какъвто е, винаги печелят. Той се чувства страхотно около жена, която не го мъмри за всичко и не го сравнява с други, чувства се уникален и в неговите очи тя е неустоима.

5. Тя знае как да каже „Благодаря"

Каквото и да си говорим, първите срещи за мъжете носят малко повече стрес. Те се стараят да направят перфектно впечатление и пестят пари, за да може дамата им да не се притеснява от нищо и да направят вечерята приказна и романтична. Ето защо силно впечатление им прави, дали избраницата им, е оценила усилията им . Едно просто изречение като :"Благодаря за фантастичната вечеря" ще сложи ореол около главата й и тя ще му се стори още по-прекрасна. Той ще е спокоен, че усилията му не са отишли на вятъра.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
до qze преди 12 години
аз пък не виждам защо да не говориш свободно за секс с мъжете? не е задължително да те помислят за последната К. всичко зависи от интелекта на един мъж и от това как се държиш ти. хубаво е темите за предпочитанията в секса да се обсъждат, за да няма неприятни разочарования. мъжете харесват освободени жени, които обаче не си лягат с първия срещнат.
32
7
 
4
 
! Отговори
Чукча преди 12 години
Жената на 21 век ще е висока 1,20 м. и с квадратна глава. 1,20 м. за да прави *** права и квадратна глава да не се разлива чашата с уиски.
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да го турим на сите разбирачи и разбирачки!
30
2
 
3
 
! Отговори
Червоугодник преди 12 години
Да може да готви и да прави фелацио....
29
3
 
5
 
! Отговори
Оцеляващ преди 12 години
Дами, дами... Темата е вечна и никога няма да има консенсус, но аз бих ви казал само,че всички женски номера са си с времето, някога е било"модно" да сте скромни и свенливи, но сега май не е точно така,а и в същия момент толкова Ви повлия чалга културата,а и всичката простотия от запада,че май не остана една свясна и истинска ЖЕНА.Има доста верни неща написани в тази статия ,но повечето не са конкретно за нашия манталитет и нагласа..АЗ бих ви посъветвал..бъдете вие,а не надути кукли
28
3
 
9
 
! Отговори
VASILISQNISGERMANI преди 12 години
NQMA NISCHTO PO HUBAVO ....OT CHISTO JENSKO DUPE......
27
5
 
32
 
! Отговори
qze преди 12 години
Има и друго - твоето поведение като жена привлича конкретен спектър от мъже. Защото ако се държиш на положение, не говориш за секс и си принципна (междувременно това не значи, че не си секси или не привличаш мъжете), то ти привличаш определен кръг от мъже - съответно такива, които ще те оценят повече и ще се замислят повече за теб по по-сериозен начин. Докато ако си простачка дето плямпа за секс като чалга каруцарка, то ти привличаш друг вид мъже :)
26
3
 
29
 
! Отговори
qze преди 12 години
Наблюденията ми като жена са точно такива, че когато избягваш темата за секс с някой дето те сваля или в компания - без значение, в повечето случаи (освен когато не се отнася за селски пръчове-***, които нямат интелекта да се преценят и впечатлят) мъжете остават даже респектирани от теб и това не ги отблъсква, а някак те гледат с други очи - като по-сериозно момиче и понеже на мъжете им е писнало от К вече започват да се замислят и впечатляват от по-стойностни момичета.
25
1
 
12
 
! Отговори
qze преди 12 години
Напротив, ако говориш за секс с мъжа, това изобщо не значи, че не ставаш в леглото...става въпрос за мъже, с които нито сте си вече двойка, нито нищо. Ако вече официално сте `тръгнали`, може да говорите за секс преди да го правите и пак си има някои граници докато не се стигне до там. А вече след връзка и секс, може свободно да говориш с приятеля си и даже е препоръчително, за да се опознаете най-малкото. Но ако едно момиче скромничи и не му е приятно да говори за това изобщо не значи,че не може
24
5
 
9
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
Мъжете все още са неорентирани.
23
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напълно достатъчно е да бъде просто естествена
22
2
 
19
 
! Отговори
укук преди 12 години
"Те се стараят да направят перфектно впечатление и пестят пари":) :) як бисер!
21
5
 
8
 
! Отговори
те така преди 12 години
По-добре торта с приятели, отколкото ла**о са. Това по повод красива или грозна. А за умна - да, трябва да е. Мой вкус ...
20
1
 
21
 
! Отговори
421 преди 12 години
схемата е да е забавна и да ме пръска от смях..... такива жени винаги се харесват повече забелязал съм го... дори и да не са много хубави.чувството за хумор и интелекта са много важни според мен.Останалите неща,как да Ви кажа..ако е повече кила-почва зала и те така :D
19
2
 
6
 
! Отговори
Чича Ви Митко преди 12 години
До 26: Човече, сигурно на тоя свят няма НИЩО ! Само едно е сигурното и предполагам се досещаш кое е то.
18
0
 
6
 
! Отговори
Чича Ви Митко преди 12 години
до 22: Това са народни поговорки. Това не е моя логика. Аз топла вода не търся !
17
1
 
7
 
! Отговори
Чича Ви Митко преди 12 години
до 2 - Жена: Крокодилски сълзи означава лицемерни сълзи. Много голяма част от съгражданите и съселяните ни не го знаят. :)
16
1
 
16
 
! Отговори
до Чичо Митко преди 12 години
значи по твоята логика *** е *** жена и баща ти е *** мъж :) ХАЙДЕ ЧЕСТИТО !
15
6
 
37
 
! Отговори
Чича Ви Митко преди 12 години
Умен мъж + умна жена = романс Умен мъж + *** жена = афера *** мъж + умна жена = брак *** мъж + *** жена = бременност Умен началник + умен служител = печалба Умен началник + *** служител = производство *** началник + умен служител = повишение *** началник + *** служител = работа в извънработно време
14
8
 
15
 
! Отговори
до 10 преди 12 години
А другата истина е, че жените не търсят мъж който ги обича и уважава, а търсят мъж който е "по-добра партия". За някой жени това е мъж с повече пари, за други мъж с авторитет, а някои се целят в мъже които са известни. Ти го доказа. Не търсиш мъж който те обича или който ти обичаш. Търсиш мъж който ще ти направи "по-качествени" деца.