Как да изкарате срамежливеца от черупката му

Няколко съвета за жени, заинтригувани от свенлив мъж
2 апр 2012 14:50,
58
Как да изкарате срамежливеца от черупката му
Снимка: sxc.hu

Срамежливите мъже не обичат да се набиват на очи, рядко инициират разговор и са много предпазливи по отношение на първата стъпка към някоя жена. Ако сте си харесали срамежливец, ще трябва да поемете по-активната роля във вашата евентуална връзка.

Може да се наложи вие да му дадете телефонния си номер преди той да го е поискал и първа вие да го целунете, защото той иначе ще отлага събитието дълго. Имайте предвид, че той трябва да реагира положително на вашите ходове. Ето някои съвети, които ще ви помогнат да извадите срамежливкото от черупката му, без да го стреснете.

Разберете къде му е стихията

Ако обектът на интереса ви е спортист или има някакво хоби – идете да го гледате в действие и го подкрепете от сърце. Когато един срамежлив мъж е в стихията си, той показва най-високо самочувствие. Само, ако се чувства в свои води, свенливецът няма да е нервен, а това означава, че има шанс да направи първия ход към вас, ако наистина го интересувате.

Направете му комплимент

Срамежливите мъже обичат искрените похвали, ако наистина има повод за тях. Например: "Пътеписът ти за Сицилия в блога ти беше наистина смешен и ме накара да поискам да ида там!" С такива реплики ще му помогнете да се почувства по-специален и така ще имате възможност да започнете по-дълъг разговор с него по темата.

Измислете му сладък псевдоним

По този начин ще покажете, че сте го забелязали и че мислите за него. Изберете симпатичен прякор, въз основа на някакво негово качество, на което се възхищавате. Например, ако е добър колоездач, наричайте го "Ланс" (на големия шампион Ланс Армстронг). Ще му стане наистина приятно, ако не вкарвате сарказъм, при използване на прякора.

Задавайте му отворени въпроси

Така ще го накарате да говори по-открито и продължително за себе си, а не да ви отговори едносрично. Например: "Как започна тази работа?", "Какво те доведе в този град?" или "Как успяваш да тренираш усилено и да работиш на пълен работен ден?"

Поискайте помощ от него

Мъжете обичат да помагат на жените. Помолете го да оправи нещо, за което знаете че го бива - компютъра ви, нещо по автомобила ви и т.н. В резултат на това непринудено общуване, той ще започне да се чувства по-комфортно във вашата компания.

Разберете какви са неговите интереси

Попитайте го какво обича да яде или какви филми харесва, или кой е любимият му спорт. Все някой от тези интереси може да се окаже споделен и от вас и можете да му предложите някой път да вършите тази дейност заедно. Общите хобита лесно отварят вратите между хората. Ако той се заинтересува и се съгласи, това е сигурен индикатор, че ви харесва.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
5
 
3
 
! Отговори
до Мъчни времена преди 12 години
Ти май си от тия срамежливци, а? То винаги е имало такива. Бъдете по-смели, мъже, ние не ядем хора. Наистина е много дразнещо когато един мъж не знае как да се държи с жената и не разбира нищо от жени. Затова поинтересувайте се малко на тази тема, не е толкова сложно. А иначе вкусове всякакви.
44
2
 
5
 
! Отговори
Мъчни времена преди 12 години
Извинявам се, ако не се понравя на някои хора, написали иначе толкова "интелигентни" коментари. Забелязвам как някои "госпожици" тука се оплакват от безхарактерност у днешните мъже - ами Вие драги дами сте виновни за това, само погледнете начина си на изказ - та вие имате слово на каруцарки, аа очаквате да се държат с вас, като с придворни?! Не срамежливи, ами направо гейове могат да станат мъжете... Къде отидете нежността, женствеността, топлината у вас мили жени, аа, май не е модерно а,криза а
43
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никак. Мъж, който не е способен да притисне жена в ъгъла, да я целуне така страстно, че да й се подкосят краката и да го моли да я обладае е безполов ***. Напоследък все на такива попадам - чудя се какво стана с истинските мъже. Вече дори и за секс не стават понеже не знаят как да си поискат. Аз ли да се натискам? Аз ли да им се моля? После да стана к*рва? Я сиктир от тука - като сте срамежливи - на ръчна ще си я карате.
42
2
 
5
 
! Отговори
selinin преди 12 години
abe s kolelo sam ma pompata mo e baq gfolqma
41
2
 
14
 
! Отговори
Карамфилов преди 12 години
Лирическият герой от статията е хем срамежлив, хем с колело - еее няма коя да му върже. Поне Голф двойка да извади или Опел капка. С това колело ще види пу..ка през крив макарон.
40
17
 
3
 
! Отговори
СаРа преди 12 години
Статията е пълна простотия.Прави са дамите писали по долу, срамежливеца си е един ***.Но той не се родил, такъв,счита се че е расъл в дом със поне един родител,да не кажа и с повече хора.Та значи какво ще е това възпитание,на деншно време което така да осакати един индивид.Браво бе родители,после какво,аз ли като негова партньорка да поправям вашите грешкиако се стигне до там.Шшш,ало,родителите,възпитайте си добре децата.За да станат свестни хора.И аз съм човек
39
2
 
19
 
! Отговори
Ловеца преди 12 години
Коментариите както винаги са по интересни от статиятатова винаги е така при нас българите.Щото Статиите не са писани за нашето ежедневие а са извадки от Запад/нала/та култура.И като мнооо ФйешЪн, да се изкажеме по въпроса,мдаамм. Некои мили Орица така сии умират без да са разбрали какво е любов,или бъркат некои сърбежи с нея..или най често портфейла.Да,ама НЕ! Жалко за вас.А и повечето тука са или до 20 ,или най много до 29 годинки....много леб има още да ручат.
38
11
 
0
 
! Отговори
Колоездач без глава преди 12 години
Явно няма кола и кара колело. Селянинът с колелото. А някой кара кооолело. Щом е в черупка, значи е пълен ***.
37
3
 
5
 
! Отговори
до 37-ми и 40-ти преди 12 години
Да,не се намира под път и над път,но с вашето мислене няма и как да намерите,просто защото не търсите.Който търси-намира.И който намери живее щастливо,а останалите си хленчат по форумите и оправдават нещастието си с това,че виждате ли "намало любов".Е,има...но понеже е най-великото нещо на този свят и единственото,за което си струва да живееш,няма как да бъде осмислено,търсено и намерено от хора,които нямат самочувствие и не виждат по-далеч от своите ограничени разбирания и интереси.
36
4
 
19
 
! Отговори
.......... преди 12 години
Как се нарича беден и дръпнат мъж - ***, а как се нарича, когато е богат - мистериозен! Та така мислят 90% от жените. :)kebapche/wp-content/uploads/2012/01/100_n.jpg
35
3
 
5
 
! Отговори
до 37 преди 12 години
още един от стадото дето слага всички под общ знаменател. ами да ще ти говоря за любоф - поне както аз го разбирам, да намериш сродна душа, с която да се допълвате. толкова ли си ограничен, че да смяташ, че всичко опира до пари и визия?
34
2
 
13
 
! Отговори
име преди 12 години
коментарите пак са цветущи
33
5
 
14
 
! Отговори
do 39 i drugia galo6 преди 12 години
дерете вие овцете в обора, усещам за. Ама пробвайте и с жена бе... поне веднъж. Дайте 20 лева на някоя *** колкото после да се хвалите, че сте пробвали и с жена.
32
5
 
30
 
! Отговори
Мъдреца преди 12 години
Жените искат к*р, ама се правят на важни, че да припечелят и някой лев.
31
5
 
9
 
! Отговори
Юбряяя преди 12 години
Бай Колъоооо ги дерем наборееее ши ги пълним кат агнетаааа ши ги порим кат рибииии на жипа ши ги возиииимм
30
2
 
14
 
! Отговори
до Михайлова преди 12 години
Какви са ти тарифите, момиче? :DМоже да измислим нещо. ;)
29
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За какво спорите сега ... жените търсят мъже с пари, мъжете търсят красиви и млади жени ... какво повече да ви кажа ?Тфа кой бил срамежлив, кой не ... пък още малко и за любоф ще ми заговорите ... няма такова животно.
28
2
 
10
 
! Отговори
Бай Колъо Ментата преди 12 години
Може да съм ***, сдухан *** ***,ти Михайлова мойш да ми са набодеш!
27
4
 
6
 
! Отговори
яшаааа бай Миткоооо преди 12 години
Бай Митко сака да ва яри сичкитееееее гаалиииба
26
3
 
3
 
! Отговори
123 брех преди 12 години
с тая ми перверзна физиономия...ако взема да ги каня всичките на по питие и покажа самочувствие аз няма до вечерта ще съм се напил и няма да върша работа :D :D :D