Правила за секса за една нощ

За да бъде приятно, а не разочароващо изживяване
7 май 2012 11:56,
6
Правила за секса за една нощ
Снимка: sxc.hu

Ако не търсите връзка и искате просто да се позабавлявате, вижте какво е добре да имате предвид, за да останете доволни от подобен тип изживяване:

Не го правете с колега, приятел на брат ви/сестра ви, или роднина на ваш приятел, бивше гадже, приятел на бивше гадже или с мъж/жена, с когото/която може да се засичате често в бъдеще. Най-подходящият момент за такава авантюра е по време на ваканция или командировка, защото тогава задръжките падат по-лесно.

Не го правете с човек, който има очаквания за развитие на отношенията. Бъдете честни с него/нея, че сексът е само за една нощ.

Не споделяйте лични неща свързани със семейството си, бивши гаджета, мечти и цели за развитие. Споделянето и романтикатa на свещи ще направят плановете ви за една нощ трудни за осъществяване и има вероятност да започнете да желaете да се срещате отново с нея/него.

Това, че може и да не се срещате повече, не означава, че не трябва да мислите за безопасността на другия и за своята собствена. Предпазните средства са задължителни.

Тъй като няма да се видите повече с този човек, може да експериментирате и да направите неща, които винаги сте искали, но сте се притеснявали да осъществите на практика, ако разбира се и партньорът ви е съгласен.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.