Нестандартните, но подръчни секс играчки

Копринен шал вместо белезници - без пари е и няма риск да ви заболи!
Обновена: 9 май 2012 17:06 | 9 май 2012 16:03, Мария Дуковска
2
Нестандартните, но подръчни секс играчки
Снимка: Reuters

В секс магазините ще намерите всевъзможни секс играчки, но ако се замислите, подобни неща има във всяка една къща.

За секса не трябва да се философства, нито да подхождаме към него прекалено сериозно – сексът е забавление, игра и приключение, което води до наслада. Е, в някои случаи и до бебе.

Основният враг на хубавия секс е рутината и скуката. Затова двойките – с по-малък или по-голям стаж заедно използват всякакви варианти за освежаване на интимните моменти. Някои изпълняват картинка по картинка позите от Кама Сутра. Други – използват въображението си и прилагат подръчни помощни средства.
 
Копринен шал
Използвайте го вместо белезници. Ако е по-дълъг, увийте го загадъчно около тялото си и с такова „облекло“ поканете любимия си в леглото.

Туристическа превръзка за очи

При пътуване тя осигурява тъмнина за очите, при секс – затворените очи отварят въображението и усилват останалите сетива.

Тяло на тепсия

Обелете и нарежете любимите ви плодове и зеленчуци. Наредете ги върху тялото на любимия и... приятна закуска. Точно тук е мястото на поговорката „Апетитът идва с яденето“. Не ви съветвам да сервирате върху голата тепсия кюфтета и пържоли, защото ще излезете извън романтичната сфера и ще навлезете в лакомото ядене, което пък ще ви отдалечи от основната тема.

И помнете – истинската любовна наслада и незабравимият секс се получават, когато и двамата партньори са толерантни един към друг, любопитни, разкрепостени и се грижат за разнообразието във връзката.

Още интересна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
да,бе,да преди 11 години
Дайте да не се пращаме за зелен хайвер! Сексът след 15,20, 25 години с един и същ човек толкова омръзва, че никакви шалчета, превръзки и други атрибути не помагат. Единственият начин да си припомним що е качествен и вълнуващ секс е с друг, и то любим човек. Всичко останало е дрън-дрън!