Как жената преценява мъжа по невербалните му сигнали

Какво още е важно за една жена освен интересните разговори
Обновена: 13 май 2012 11:08 | 13 май 2012 11:02,
109
Как жената преценява мъжа по невербалните му сигнали
Снимка: The Ground

Има неща, които определят до голяма степен успеха на първата среща, освен вашата личност и общите ви интереси. Според изследване на „Европейски журнал за личността" хората правят точни преценки за съвместимостта си с даден човек на база неговата миризма. Какви други неща можем да разберем едни за други на първа среща чрез невербални сигнали?

1. Как изглежда кожата. Бръсненето и овлажняването може да е досада, но това със сигурност има значение за една жена, когато тя преценява мъжа срещу нея. Изследванията показват, че мъжете също са възприемани като по-млади, по-здрави и по-привлекателни, когато имат равен тен и гладка кожа.

2. Начинът на обличане. Може да не се обличате като модел, но какви дрехи носите определено ви носят или отнемат точки по скалата на сексапил. В едно американско проучване 1000 жени определили дрехите като един от най-важните физически фактори , за да бъдат привлечени от мъж, като облеклото измества даже характеристики като красиво лице, височина и мускулесто тяло.

3. Чувство за хумор. В едно друго изследване 77% от жените споделят, че чувството за хумор на мъжа е особено важно. В класацията за необходими качества на мъжа, за да спечели женското внимание, хуморът застава на първо място, изпреварвайки характеристики като интелигентност, страстност, увереност и щедрост.

Останалото прочетете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
4
 
! Отговори
До 104 преди 11 години
Наивен си.Всяко момиче,което има поне малко ум,ще се запита дали този с потника и анцуга не е слугата, който мие колата на баровеца и я пълни с бензин.Дори да допусне, че това е собственикът на возилото, мислиш ли, че ще се прежали за простак2 Знае се, че простакът не уважава жената до себе си и я сменя като носна кърпа с поредната жрица на занаята, пилонджийка или чалга-певица от кръчма.Защо да ляга с такъв? Не казвам,че за подобен *** няма да се намерят кандидатки,но не всяка ще го пажеле.
95
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За да свалите на първа среща момичето, го отвеждате някъде на по-затънтено място, след което му резвате една тупаница отдолу нагоре в брадичката и тя наистина ще "падне" по вас! След това я мятате на гръб и я носите вкъщи.
94
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скрита реклама....Драги чавдарчета и пионерчета....сега да четем ама млого какво да обличаме и да ползваме като пърфуми та да хукнем да пазарим като изоглавени и да се харесаме на сичките жени по света и те каго на видят да падат по гръб и ... Бе вие за важността от дебелината на портофела като най-важна и може би единствена привлекателна причина не сте ли чувале ? Ае на бас, че най-мудерния красавец отстъпва по всички точки на най-богатия грозник
93
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Надолу в коментарите попаднах на мнения, в които мъжете твърдят, че жената би легнала и с пълен *** стига да има пари. Господа, не знам коя УВАЖАВАЩА се жена (нарочно наблягам на тази дума) би легнала с нечистоплътно и гнусно животно само защото имало пари. Най-малкото от хигиенна гледна точка, че такова същество може да ти лепне сума инфекции (въпреки презерватива). Не мислете, че всички жени са толкоз изпаднали за да рискуват и здравето си за едната черпня в заведението!
92
2
 
7
 
! Отговори
бяла и добра преди 11 години
ДО 101 Абсолютно вярно..Кейт МИДЪЛТЪН и принц УИЛЯМ го потвърждава на 100%.,както се казва от една известна реклама - само с ядене не става,трябва и акъл,всички жени се събличат но да знаеш как ,кога,колко и пред кого, за да има за какво!!
91
1
 
8
 
! Отговори
На времето, преди 11 години
като че ли е било по-лесно - младите са се аресвали интуитивно и хопа-тропа семейство. А сега какво - на където се обърнеш - медии, реклами, политика - само секс, пари и миризливи чорапи (с всичките им разновидности - кариеризъм, тарикатщина и още един куп модерни понятия). Кризата също не подминава, кое младо момиче идващо в университет от майна-си-райна дето няма нито поминък нито нищо няма да се замисли да хване някое що-годе заможно градско момче? И за мъжете същото важи. Шарен свят ..
90
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изключително мразя на среща той да ми дойде небръснат, некъпан и изглеждащ все едно е излязал от пералнята. Е какво повече да правя с такъв мърляч? Щом не се е постарал елементарно да се избръсне какво ли е положението надолу по тялото и дали изобщо се е изкъпал? Значи аз да се контя 2 часа пред огледалото, за да съм хубава за него и за себе си той елементарно няма да се изкъпе, изглади и обръсне за срещата? Втора среща просто няма.
89
0
 
7
 
! Отговори
Изчетох всичко преди 11 години
Най-точно се е изразил този от пост. 69 и 70. Хитреците и хитрушите успяват да "хванат" най-добрите брачни партии сред студентите, докато са още в първи-втори курс. Ще добавя само, че същото наблюдавах и в чуждестранен университет, където се учи здраво, защото следването там струва много пари или много усилия, за да спечелиш стипендия. Прочетох някъде, че борбата за брачен партньор е всъщност "борба за живот". Най-напрд ми прозвуча малко примитивно и се засмях, но после се замислих. Вярно е!
88
2
 
14
 
! Отговори
Дон Жуан преди 11 години
Застанал един застаряващ, гол мъж пред огледалото... гледал се, гледал се и се обърнал към своята млада приятелка: Е не... не мога да повярвам, че толкова много обичаш парите! :)
87
0
 
7
 
! Отговори
галактика преди 11 години
до 84 - Уважавам Вашето мнение, но си държа на моето. до 86 - Зависи кой как усвоява материала - аз съм "химичка". 87- ми, не схващам мисълта, а бих искала.
86
0
 
24
 
! Отговори
Дани преди 11 години
Аз си избрах мъж отначало заради външния вид - симпатяга, но по-късно ме плени със скромност и трудолюбие, щастливи сме вече 10-а година пожелавам на всички да срещнете любовта в лицето на партньор, който ви уважава и цени, отвръщайте му със същото, а парите не са фактор идват и си отиват като всичко в живота.
85
0
 
7
 
! Отговори
tt преди 11 години
samo po bankowata smetka i po nisto drygo.we4e nqma prosti zeni,a samo prosti i naiwni maze.
84
5
 
13
 
! Отговори
до 94 и 95 преди 11 години
Дано да имате синове в бъдеще.А ревността към майката на "възлюбения "ви е признак за чувство за малоценност.ВИЕ двете ( майката и Вие) сте НЕСЪИЗМЕРИМИ. Майката( тя) го е родила и отгледала. Вие ( 94,97) сте незаменими за синът й.Не се страхувайте, тя НЕ МОЖЕ да ви измести.
83
8
 
15
 
! Отговори
да преди 11 години
Важно е как се държи с майка си като отношение, но ако всеки ден е у тях да се гледкат - червен картон. Това е мухъл, който не може без мама.
82
3
 
2
 
! Отговори
bitches преди 11 години
he is gay until he is not
81
5
 
22
 
! Отговори
ля ля преди 11 години
Сега сериозно, много неща гледат жените, за мен и външният вид е важен, и възпитание и...обаче момичета, не чакайте всичко на готово, стимулирайте мъжете до вас да се развиват, вадете най - доброто от тях. Аз като се събрах с мъжа ми не можеше на ресторант да ме изведе, сега може да ме издържа изцяло. А само мрън мрън и искам богаташ, не става. Богаташи малко, а мераклийки много.
80
10
 
20
 
! Отговори
цифромаия преди 11 години
Финансово симпатичен Финансово романтичен Финансово сексапилен
79
7
 
8
 
! Отговори
до Ева преди 11 години
Браво ! Това е един от най-точните коментарии на тема мъже-жени,които съм чела от много време ! Споделям напълно мнението на авторката. Не е нужно нещата,които притежава мъжа да са маркови и скъпи.По начина,по който ги поддържа се познава характера му.Дали е мърлю или подреден и организиран човек. Бих добавила само,но това става явно на по-късен етап от връзката,много важен е и начина,по който се отнася към майка си. По същия начин ще се отнася към приятелката и бъдещата си жена.
78
4
 
3
 
! Отговори
до до галактика преди 11 години
и... сега да видим кой не може да смята? :D
77
2
 
15
 
! Отговори
до галактика преди 11 години
Това с химията са стари работи, вече започва с математиката :)