Най-добрите съвети за красота от майките ни

"Никога не лягай с грим" е топ правилото за вечна красота
14 май 2012 20:44, Мария Дуковска
16
Най-добрите съвети за красота от майките ни
Снимка: Reuters

Всички знаем поговорката "Мама знае най-добре". Дали заради големия житейски опит или майчината интуиция, но е безспорен факт, че съветите на мама са винаги полезни и влизат в употреба. Най-добрите съвети за красота от майките ни, които помним, са:

Никога не заспивай с грим
Много важен съвет и ако се спазва безусловно, гарантира красив и здрав вид на кожата. Една от най-големите вреди, които може да нанесете на лицето си, е да си легнете с неизчистен грим.

Кремът за лице е най-важен
Козметиката, която подхранва и хидратира кожата ни всекидневно е правилният крем за лице. Дневният крем е задължителен за всяка жена, дори и да не се гримира често. Кремът поддържа кожата на лицето в добър и свеж вид, и инвестицията в него наистина си заслужава.
 
Винаги имай поне една официална рокля
Дори и да не сте от типа жени, които често ходят по светски събития или официални вечери, пак е задължително да имате в гардероба си поне една красива универсална рокля. За тази цел не скъпете средства, дайте малко повече пари, но имайте качествена дреха, която ще ви влезе в употреба на всякакво събитие от официален характер. Бизнес вечеря, сватбено тържество, новогодишно парти – случаите могат да са безброй.
 
Очната линия е класика!
Добре помните онези години, когато в несесера за грим на майките ни имаше само едно червило, очна линия и спирала. Е, сега обемът на комплекта ни за макиаж е доста нараснал, и все пак черната очна линия си остава класически вариант за секси грим. Тя подчертава окото и при умело поставяне може да го направи по-голямо и изразително. Върши страхотна работа дори и в ежедневието, когато не искате да слагате силен грим или нямате време, но държите да изглеждате ефектно!

Още интересна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
от личен опит преди 11 години
Добре е съвети да не се дават , ако не се търсят.
12
5
 
12
 
! Отговори
майка с опит преди 11 години
Ако искате да привлечете някого за неангажиращ секс ,гримът не е от значение ,а късата поличка и прашката !Сядате един срещу друг да пиете кафе и отвреме на време "неволно" поразтваряте краката ,по-добър афродизиак от това за мъжете няма! Ако искате сериозно да привлечете някого с цел да се ожените ,гримът е от значение ,и не се обличайте като "***" ,бъдете по-скромна и без много претенции!
11
0
 
9
 
! Отговори
---- преди 11 години
да но дъщерите рядко слушат като им се говори
10
1
 
2
 
! Отговори
0 преди 11 години
добри съвети
9
18
 
3
 
! Отговори
Естет преди 11 години
Каквото и да правят, ще станат лелки.Това е истината,другото лицемерие.
8
1
 
21
 
! Отговори
И още преди 11 години
Дъще никога не си лягай сутрин
7
3
 
31
 
! Отговори
аз преди 11 години
прави ми впечатление , че като правило озлобени, *** и вулгарни български мъже са много сърдити на българките, живеещи с чужденци. вижда се защо е така. трябва само да погледне човек написаното от мъжете тук. това изобщо мъже ли са? става ми мъчно за нацията.
6
25
 
5
 
! Отговори
CHikinana преди 11 години
Куче умряло, ти щом в Италия си отишла да те еб.т ***, смятай к'ъв качур небесен си. Ще ми приказваш за мухльовци и ракии...
5
11
 
14
 
! Отговори
galia преди 11 години
samo muhliovci ,v bg,drugo ne znaeie samo ,za rakia mislite.koito se naliva c rakia mozakat mu eboleh,i mizeren, pozdravi ot italia za vsicki ,trezvennici,
4
0
 
14
 
! Отговори
kaka преди 11 години
толкова си майстор....
3
6
 
17
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
Никога не лягай ............//.сами..//..... е топ правилото за вечна красота
2
0
 
31
 
! Отговори
... преди 11 години
Прави са майките. Моята и досега е много красива и ме е учила на същите неща.
1
2
 
6
 
! Отговори
MoFo преди 11 години
Пригответе си ги, че идвам.