Секс без ангажименти

Колко дълго трае чисто сексуалната връзка?
30 май 2012 20:03,
97
Секс без ангажименти
Снимка: Reuters

Ако има нещо, което мъжете винаги се чудят, то това би било защо жените не могат да участват продължително в чисто сексуална връзка, без да преминават през емоционалната фаза. „Рано или късно всяка жена иска да имаме по-дълбоки отношения, независимо че сме се разбрали за нещата още в началото!", оплакват се мъже, които се чувстват измамени от поредната жена, която не е успява да раздели секса от чувствата си.

Може би някои дами се самозаблуждават, че креватните приключения са сигурен ескалатор към олтара, но повечето съвременни жени са съвсем наясно с разликата между секса и любовта.

За да няма наранени и измамени, трябва да се спазват някои прости правила.

Прочете какво не трябва да казвате и правите на една жена, за да си остане неангажиращият секс просто секс и за да предотвратите нейното страдание на финала.

Нямайте време за любов

Изберете жена, която също като вас няма време за връзка, тъй като е заета с работа, семейство, учене и т.н., но пък няма против да се отдава на някои плътски удоволствия.

Всеки понякога има необходимост да почувства топлината на друго тяло до своето, но не бива, ако намеренията ви са други, да превръщате ситуацията в нещо повече от това, което е. Бъдете конкретен и ясен още в началото. Избягвайте вечерите на свещи, ходенето на кино и разходките в парка.

Избягвайте да казвате двусмислени неща

Не се дръжте със своята избраница за неангажиращ секс двусмислено.Тя трябва да е наясно според вашето поведение точно какво място заема в живота ви. Това не означава да ѝ оставяте пари на нощното шкафче на тръгване, но и не се гушкайте дълго след секс, увлечени в приказки за жената на мечтите ви.

Не повдигайте теми, който биха я подвели, че търсите нещо повече от горещ сеанс от време на време. Жените се гордеят с факта, че могат да четат между редовете, за това имайте го предвид, когато вметнете: „Когато имам деца един ден, искам те да спортуват активно", защото тя вероятно ще чуе: „Искам ти да станеш майка на децата ми".

Бъдете внимателен, защото нещата, които мъжете казват между другото и смятат за невинни, минават през аналитичния мозък на жената в съвсем различна форма. Така че постсексуалните разговори в леглото са на ваша отговорност.

Не ѝ купувайте подаръци

Освен ако не планирате да купите секс играчка или някакво сладострастно олио за горещ масаж за бъдещите ви хоризонтални приключения, избягвайте да ѝ правите каквито и да било лични подаръци.

Ако ѝ купите три бели орхидеи, защото тя последния път ви е споделила, че орхидеята е любимото ѝ цвете, дамата ще предположи, че я ухажвате и искате от нея повече от секс. А кой знае... може би ако сте ѝ купили нещо, което знаете, че тя харесва, може би наистина искате повече от това...

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
15
 
! Отговори
не разбрах! преди 11 години
Колко дълго трае чисто сексуалната връзка? Имаме зададен конкретен въпрос, а вече близо 80 коментара само странични дискусии. Само един форумист посочи приблизителна цифра, поздравления за отговора. Други мнения? Аз считам, че "чисто сексуално" е от 1 до 3 пъти. /А, да, жена съм, млада, здрава, спортувам, самостоятелна, образована, не се оплаквам от липса на нищо - обяснявам, за да не прибързате с неоснователни обвинения и нарицания./
69
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Изберете жена, която също като вас няма време за връзка, тъй като е заета с работа, семейство, учене и т.н., но пък няма против да се отдава на някои плътски удоволствия" - нали само преди ден днес.бг ни убеждаваше, че изневярата е нещо, което не трябва да избираме, а сега ни говори за секс с жена, която е заета със семейството си. Днес.бг, разкарайте тая *** стара мома от там, наистина западате като медия. Това е поредния кретенски материал, по един на ден пускате.
68
1
 
16
 
! Отговори
xaxa преди 11 години
Бе това *бане голяма работа за хората който не го могат и им липсва.Ей за това всеки ден пускат по една статия щото си мислят че хората го карат предимно като тях на ръчна и вечно са незадоволени.Пък то работата толкоз проста, ако ти се иска толкоз и ръчно може да се оправиш, ако си го закъсал за партньор може да си купиш някой за час - два.Тц тц направо на човек да му се отще от публикации всеки ден.
67
11
 
3
 
! Отговори
Ачо до 73 Алекс преди 11 години
Аз да ти кажа от ученик обожавам груповият секс независимо от формата му 3 двама с една или две с мен или четирима които се менкат . Прекъсване имаме с жената само когато правихме децата 4 на брои три момчета и едно момиче . Не се притесняваме имаме постоянни паникьори за удоволствията си . А ти като не можеш или не желаеш хубав секс си е твои проблема А СЕГА НА РАБОТА
66
4
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 11 години
...Това е целта. Мъжете нямат цели. Поне не естествени. Затова си ги измислят, и ги разполагат в двата края на футболно игрище. А после изобретяват футбола. Или пък си избират противници, или се опитват да забогатеят, или започват войни, или пък измислят безброй други проклети тъпотии, за да компенсират факта, че нямат истински цели." Хю Лори
65
2
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 11 години
"Искаме различни неща. Мъжете искат да правят секс с една жена. После искат да правят секс е друга жена. А след това с трета. После искат да хапнат корнфлейкс и да поспят малко, а после искат да правят секс с четвърта жена, после с пета, докато умрат. Жените и аз си помислих, че ще е по-добре да си подбирам думите, когато описвам пол, към който не принадлежах, искат връзка. Може и да не я получат или може да спят с много мъже, преди наистина да я получат, но в крайна сметка искат именно това
64
1
 
1
 
! Отговори
Гацо до 69 Иван преди 11 години
От колко часа си Иван от 8 вероятно ? След 21 ч ставаш Ивана и се подвизаваш на площад Македония да търсиш мъжки чувства вероятно ? Защо не вземеш да се захващаш с работа и обучение ами си се захванал да пишеш коментари или трябва да те секвестирам ?
63
0
 
6
 
! Отговори
Баце до68 Жена преди 11 години
Маце абсолютно те подкрепям . Само сух и много извратен машинен инженер може да прави животински секс
62
8
 
15
 
! Отговори
Bace до67-колега преди 11 години
Хубаво съветваш да ходим на *** ама това е за комплексирани хорица ниски на ръст или завършилите техническия университет мекотели . Нека последните не ми се обиждат но съм правил децата на поне петима инженери . Запомни и знай една хубава нашенска поговорка която гласи следното Който на млади години дава пари за п***ka на стари ще дава дупе за хляб . Както има мъже мераклии така има и жени и то като броика са повече въпросът е как ще се поставиш в ситуацията .ЛЕК И СПОРЕН ДЕН ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ
61
4
 
24
 
! Отговори
Иван преди 11 години
То в днешно време нещата се обърнаха. Момчетата хлътват, момичетата изобщо не им дреме. Това креватната гимнастика за нищо я нямат, все едно си измиват зъбите.
60
9
 
28
 
! Отговори
Жена преди 11 години
Нормалното е в секса човек да търси пълноценна връзка-тоест чувства,емоции,съпреживяване.Другото е задоволяване на животинския нагон.
59
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е какъв е смисъла да имаш връзка без чувства ? Като искаш само секс по-добре си плати на ***. Освен това секса е по-хубав като има страст, а за да има страст трябва да има и привличане. А няма как да има страст, ако няма чувства. Иначе една чисто сексуална връзка според мен издържа не повече от 15-20 "срещи". И честно казано мисля, че на господата ще им излиза по-евтино ако ходят на ***, освен това има и разнообразие :-).
58
4
 
29
 
! Отговори
65114 преди 11 години
че те другарите от 23 години ни клатят без ангажименти!? от ШВЕЙЦАРИЯ на балканите се превърнахме в НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА...браво на днс бг ,че повдига важни теми СЕКСА....Важното еда има изчукани
57
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Откровено казано, ако ще е *** секс, аз лично предпочитам да ми оставят парите на шкафчето. Иначе за мен лично няма смисъл.
56
5
 
48
 
! Отговори
РРР преди 11 години
Абе тия хамериканци съвсем вече искат да ни затрият... Пробваха се по всякакви начини и се ни пращат статийки да си разваляме семействата. Бе мое ли да ви го тур*м и на журналята а?!?! Подкрепяте ИЗНЕВЯРАТА и мислите, че това е нещо нормално а??? Да ви имам и статиите... Иска ми се на тази шефката ви на Днес.бг да я изнасилят 10 *** и на сутринта да пише статия за "роми" брали метални капаци от улиците... Мама ви...
55
4
 
19
 
! Отговори
Томас преди 11 години
59Ти въобще не знаеш какво е църквата. И не всичко е само секс и задоволяване, колкото и някои хора да се опитват да го представят така - от където и да се погледне се вижда истината. Ако няма толкова много безразборен секс няма да има толкова много заразени от полово предавани болести, нито толкова много разбити семейства, нито толкова много деца, които израстват без родители. Но Бог ни е предупредил, че масово хората в последните дни ще надминат дори и ония в содом и няма да искат да чуят.
54
6
 
11
 
! Отговори
игумен Перверзиус II преди 11 години
Разврата чада мои, ех разврата... това поза "чеверме" с млади момчета, това ланци, това мерцедеси, кадилаци, скъпи часовници, уиски, мръвки, резиденции...ООЙ! ИБРЕЕЕЕ!
53
9
 
7
 
! Отговори
Любо до Томас преди 11 години
Стига с тия глупости за цитати Библията бе човек църквата е пълна ***.....тия и е доказано хиляди пъти - скоро имаше скандал и за педофилия там Содоми Гомори и разни глупости Всичко е въпрос на задоволяване Звъниш и казваш ще се видим ли да -не и така Няма търсения няма ревности - проблеми други колкото си искаш Забавлявате се и до там ПЕНКЕ ТВА МИЛИЧКА ЧЕ СЕ ПРЕЦАКВАШ С ВСЕКИ КАТО ТИ ГОВОРИ ЗА ЛЮБОВ НАПИВА ТЕ ПОСЛЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВА И ТИ ПИТАШ ЛИ ПИТАШ ЗАЩО МЕ БОЛИ ***-Е ОТГОВАРЯМ ТИ ОТ ЛЮБОВТА ЩЕ Е
52
4
 
22
 
! Отговори
Томас преди 11 години
съветите, които дават са целенасочени - целта е разбиване на семейството и все повече и повече разврат. Всички гнусно псевдомедии подпомагат вървенето на съвременния свят по стъпките на содом и гомор. Не се учудвайте - това е съвсем целенасочено.
51
28
 
23
 
! Отговори
Любо преди 11 години
Аз лично имам 3 жени с който правя секс без никакви ангажименти и с трите се рабирам чудесно а повечето чикеджий тук продължавайте с ножките