Сексстатистика. Десетте топ въпроса

Вижте дали сте от изключенията, или сте в коловоза
Обновена: 5 юни 2012 15:08 | 4 юни 2012 07:04,
44
Сексстатистика. Десетте топ въпроса
Снимка: sxc.hu

Тези статистически данни не са валидни за всички хора. Въпреки това може да сверите дали се отнасят до вас или вашата двойка. Цифрите са за ваша информация... или успокоение.

Ето и самият списък:

1. Жените използват секса, за да изнудват партньорите си. Цели 84% от жените използват секса, за да изнудват партньорите си да им помагат в домакинските задължения. Това, което е още по-учудващо е, че според експертите това не застрашава партньорските отношения.

2. Размерът ви е ОК, твърдят учените! Въпреки че много мъже се притесняват за размера на пениса си, според направената статистика повечето от тях, имат точния размер. Средният размер на нееректирал пенис е 8.9 см, докато на еректирал е 12.7 см. Повече мъже имат пенис с дължина между 12.7 и 17.7 см.

3. Жените нямат против малко разнообразие що се отнася до пола на партньора си. Според статистиката жените са два пъти по-склонни да имат сексуални изживявания с представителки на своя пол. В цифри нещата стоят така: 12.5% за жените и 5.2% за мъжете.

4. Еректилната дисфункция не е толкова рядко срещано явление. Около 5% от 40-годишните и 25% от 65-годишните са признали, че имат този проблем. За щастие, в днешно време той може да бъде решен.

5. Загубата на девственост се случва на различна възраст за жените и мъжете. Мъжете губят девствеността си на 16,9 г., а жените – на 17,4 г. Но, разбира се, не е важно кога се случва, а колко хубаво е първото сексуално изживяване.

6. Какво казва статистиката за преждевременната еякулация? Това също е деликатна тема и много мъже се притесняват да говорят за нея, но не би трябвало, като се има предвид, че голям брой мъже имат такъв опит в някакъв етап от живота си. Според статистиката това се случва на 1 от всеки трима мъже.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: здравестатистикасекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
26
 
! Отговори
Средно статист. Х.й преди 11 години
Не е важен толкова размера отколкото подвижността и майсторлъка. Научно е доказано че зоните на чувствителност на женския полов орган се намират на и или на повърхността му. Така че не е нужно да ги кормим кат риби както се изразява един умрял пищов. Ако пък все пак има недоволни обръсваш го и го набиваш с още 2см на вътре - изпитано действа.
17
15
 
23
 
! Отговори
:) преди 11 години
Да, но е факт. Размерът ИМА значение. Ако нямаше защо вие се захласвате пък по големи цици? Да, има някакви изключение, на които и малки им харесват, но все пак - изключения. :)
16
2
 
9
 
! Отговори
Николай преди 11 години
Тука кво го обърнахте бе?Кви са тея главни статий.Бг мама форумът ли се е пренесъл при вас?
15
3
 
65
 
! Отговори
big mama преди 11 години
Кви са тия 20 мин. любовна игра бе? Аз за толкова време успявам освен секс, да направя една салата и да налея ракията!
14
14
 
9
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
аз от личен опит знам хвани си някой турчин с резаната тумахавка изобщо няма да му мислиш повече тоя проблем с размера др вариант е някой африканец това са ти жазмойностите за над 19 см :) успех ти пожелавам
13
1
 
22
 
! Отговори
Друга палавница преди 11 години
Гледай поне да му е голям езика;)
12
4
 
19
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Ами за всеки влак си има пътници, както се казва. Разни хора, разни идеали.Моя не е дори 19 см. (признавам си го не само в нета ами и наяве), но пък затова имам други качества, които някой жени оценяват. Не че се заяждам, защото не се чувствам комплеклсиран от това, че ми е малък, но коментара ти е малко грубичък и може да засегне някой мъже с по-малки ;))))
11
15
 
26
 
! Отговори
палавница преди 11 години
Размера винаги има значение!
10
20
 
27
 
! Отговори
жена преди 11 години
Не съм съгласна с т.2Не съм някоя кофа, но никак не ми е безразличен размера. Едва ли съм единствената жена, която би предпочела 19 см пред 12 см.
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДОКОГА С ТЕЗИ ТЪПОТИИ БЕ ?
8
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Жените използват секса, за да изнудват партньорите си. Цели 84% от жените използват секса, за да изнудват партньорите си да им помагат в домакинските задължения"А останалите 16% са фригидните.
7
0
 
29
 
! Отговори
:D преди 11 години
Няма нищо по хубаво от любовната игра!
6
0
 
3
 
! Отговори
фен преди 11 години
пак грешки в написаното
5
2
 
11
 
! Отговори
ili преди 11 години
тази статия пак ли е от ръкава?
4
5
 
70
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Сексът не е...детска играчка и трябва да се...практикува от физически и психически зрелихора.Взаимното уважение на партньорите и зачитане на достойнството,е на първо място.Егоизмът в...секса е често...явление,но той убива...желанието в другият партньор.Сексът не трябва да е...средство,за постигане на...лични користни цели.В това отношение,жените са по...големи майстори.
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами нали трябва да пишат нещо...
2
3
 
41
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
Кому са нужни тези статистики....СВЕТА СИ СВЕТУВА...!!!!
1
20
 
66
 
! Отговори
плейбой преди 11 години
Забравили сте да добавите, колк % от жените - гълтат!!! Най-важното условие.