Съседка за секс... или за нещо повече

Съвети как да свалите сексапилната съседка
Обновена: 8 юни 2012 14:48 | 8 юни 2012 07:54,
67
Съседка за секс... или за нещо повече
Снимка: outnow.ch

Ако си падате по сладката съседка от шестия (или някой друг) етаж и сте сигурен, че няма нищо лошо в това да опитате да намерите път към сърцето ѝ ето и няколко съвета как да го направите, така че тя да не ви отхвърли и после да разкаже и на другите съседки, колко нахален и невъзпитан сте. Имайте предвид, че сексът със съседка може да е удобен заради това, че живеете близо един до друг, но също така може да ви донесе доста неловки моменти. Ето и как да ги избегнете.

- Не я канете на официална среща, защото рискувате да станете жертва на негативната ѝ реакция (може и да не ви харесва). За по-сигурно на първо време вместо на вечеря, я поканете да се присъедини към барбекюто в двора на кооперацията ви или на някакво друго събитие, на което тя ще има повече познати хора и физиономии.

- Друга добра идея е да организирате парти у вас и да я поканите като подхвърлите информацията небрежно, но все пак настоятелно и тя да ви уважи. Кажете ѝ нещо от сорта: "Ще правя купон и ще бъде доста весело, така че дори да нямаш проблеми със съня – ела."

- Най-важното е да бъдете търпелив в ухажването на съседката и да не я притискате. Трябва да ѝ предлагате помощ винаги, когато я видите, че носи тежко или че мести някакви вещи/кашони и т.н, като използвате момента да завържете по-непринуден разговор с нея.

- Има една статистика, че повече от 40% от всички двойки, когато са се срещнали за първи път, са живели на по-малко от километър един от друг. Тоест повечето са съседи по един или друг начин.

- Все пак е важно да използвате здравия си разум и да се уверите, че момичето наистина се интересува от вас и че е отворено към флирт. Това си личи по усмивката ѝ, по това дали търси погледа ви, дали ѝ е приятно да разговаря с вас и т.н.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: секссъседкасвалка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хората са казали- не сери там , където си вадиш хляба.Та малко да поразширим темата-логично е да не сереш там, където живееш (освен във ВЦ-то :)) Напълно *** статия, не знам откъде сте я превели ама явно хората там си нямат друга работа
19
2
 
14
 
! Отговори
до 21 преди 11 години
Ти пък какво се дърпаш?
18
3
 
4
 
! Отговори
Anonimna преди 11 години
xaxa da do 18 mnogo pravilno savet kak da se spravia s saseda,koito mi pravi mizerii boi ili da tarsia mytri 4akam savet
17
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за бг важът други правила - Съсед за секс .... Не знам защо, но от личен опит ще кажа досега все съседки са ми налитали и то директно без кафета без ще правим купон и т.н. Така че да пуснат и една статия как де се пазиме от *** съседки, че после като споделят с приятелки и стават проблеми. Колеги по - редовно си клатете жените, да не се чудите после кой ви е наточил ножа в кухнята, както се казваше в един виц.
16
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Става ли да варим заедно лютеница пред блока или компоти вместо барбекюто?
15
1
 
32
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Барбекю в двора на блока - това в Бг ако стане, ще е чудо.
14
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А някакъв съвет как да си размажа от бой съседите?
13
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я дайте малко съвети ако комшийката е женена, че то на парти без мъжа си едва ли ще дойде... Па и тая *** как пие, немоем го изпоим...
12
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нямам време да я каня по партита и купони.направо го отнася само да ми падне
11
2
 
47
 
! Отговори
съсед преди 11 години
Всеки път се чудя кой ги измисля тези съвети? Вероятно е заклет ерген или стара мома:))))))
10
1
 
13
 
! Отговори
rrrr преди 11 години
До 12, прати му линк към статията да я прочете ;) хайде после и ти напиши какви са резултатите :)))
9
3
 
40
 
! Отговори
жена преди 11 години
А нещо за съседа да кажете?...Че от доста време ме гледа влюбено
8
3
 
44
 
! Отговори
rrrr преди 11 години
добре, че прочетох статията, откога се точа на съседката. То без тези полезни съвети едва ли щях да се справя ;) Хайде, утре ще пиша какви са резултатите ;)))
7
2
 
20
 
! Отговори
помощ преди 11 години
Това на снимката - две жени ли са или жена и мъж? Изобщо Днес.бг имат странно чувство за хумор или просто не гледат приложените от тях снимки. Все пак е странно...толкова ли нямаше една по-нормална хетеросексуална снимка?
6
5
 
55
 
! Отговори
Чичо Пешо преди 11 години
Сексът с комшийката е много хубаво нещо, стига разбира се, да не разбере комшията.........
5
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
4Има и то много - сексът както масово се практикува в наше време - днес с една/един, утре с друга/друга, вдруги ден с трета/трети и т.н. и т.н. - от където и да го погледнеш това е гнусно.
4
7
 
29
 
! Отговори
сексманиак преди 11 години
до 3Човече, няма нищо гнусно в секса.
3
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички гнусни съвети, с които заливат хората, с цел да им промиват мозъците и да им насаждат представата, че уродливи и гадни неща са нормални и приемливи скоро ще бъдат в миналото след пришествието на Христос
2
1
 
43
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
- Младежо, къде си тръгнал с това насипно кафе?
1
10
 
38
 
! Отговори
сексманиак преди 11 години
Мдам, при мен не остана неуважена съседка в радиус от 3 км. Чудя се, дали да не мина от другия бряг и да почна съседите.