Струва ли си да излизаме с несигурни мъже

Голям порок ли е несигурността
16 юли 2012 08:46,
3
Струва ли си да излизаме с несигурни мъже
Снимка: sxc.hu

Понякога жените не разбират, че се срещат с несигурни мъже, докато не е станало прекалено късно. Дали, защото в началото са влюбени и нямат реален поглед над нещата или просто, защото мъжът успява да се прикрива умело – поне в началото.

Несигурните мъже и техните неволи

Понякога несигурните мъже създават впечатление на най-чувствителните и мили мъже, с които сте излизали. Той винаги е тих, готов да изслушва и да ви даде съвети, когато имате нужда.

След време обаче, съветите ще се превърнат в чиста проба заповеди и опити за манипулиране, за да правите вие това, което той е казал или пожелал. За съжаление в началото няма как да видите знаци, които да ви подскажат, че мъжът всъщност не е мил, а несигурен.

Подходът на несигурния мъж

Обикновено няколко месеца след началото на връзката ви или когато несигурният мъж придобие поне малко самочувствие в отношенията ви, идва моментът, в който той започва да има претенции. Решава, че не харесва приятелките, средата, работата, заниманията, та дори и семейството ви. Постепенно иска да ви отдалечи от тях, макар да не го прави по груб начин.

Несигурният мъж няма да направи луд скандал, а ще изкара нещата така, сякаш излизането ви с приятелки много наранява чувствата му и у вас се настанява леко чувство на вина. Разбира се, той може да се вижда със своите приятели!

Независимо какво правите вие, несигурният мъж винаги намира за какво да се разстрои. Няма проблем само, когато правите нещата, за които имате одобрението му. Тъй като го обичате, вие се опитвате да промените себе си заради него, за да може той да се гордее с вас. Колкото повече се опитвате обаче, толкова повече се проваляте. Несигурният мъж винаги има за какво да е недоволен и винаги е готов да ви противоречи.

Връзката с несигурен мъж

Ако имате връзка с несигурен мъж, бъдещето, което ви чака никак не е розово. Постоянно ще трябва да се стараете и да правите всичко, за да бъде той щастлив и доволен. Преди да сте се усетили, несигурният мъж ще контролира живота ви, използвайки паравана на жертва. Едва ли ще осъзнаете, че сте манипулирани и че сте се отказали от стария си безгрижен живот само, за да правите един мъж щастлив и горд с вас.

Проблемите във връзката с несигурен мъж

Несигурните мъже са ужасно ревниви. Но те не го показват директно, а карат вас да се чувствате виновни и да си мислите, че се държите лошо. Преди да се осъзнаете, постепенно ограничавате всичките си контакти и прекарвате почти цялото си свободно време с него. А когато все пак решите, че искате да се видите с много близка приятелка, започвате да си мислите как той ще реагира на това.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
СКЪПИ БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ преди 11 години
ВИЕ НИ НАПРАВИХТЕ НЕСИГУРНИ - НИЕ СМЕ ВАШ ПРОДУКТ, ТАКА ЧЕ АКО ИСКАТЕ ИЗЛИЗАЙТЕ С НАС, А ДОТОГАВА НИЕ ЩЕ ИЗЛИЗАМЕ С ВАС!
1
2
 
1
 
! Отговори
Anonimen преди 11 години
жените мълчат благородно,а мъжете - изплашено....