Цената, която плаща любовницата

Получава подаръци и ласки, но никога няма да има истинско семейство!
6 авг 2012 20:27, Мария Дуковска
115
Цената, която плаща любовницата
Снимка: Reuters

Когато става въпрос за изневяра от страна на мъжа, приятелката или съпругата винаги вини другата жена, любовницата. Дали обаче не забравя, че за изневяра са нужни двама и мъжът е по-големият виновник в тази връзка заради клетвата, която прескача. От другата страна на везната пък е жената в сянка, любовницата, която никога не излиза на светло и чието име е тайна.
 
От какво се лишава любовницата, за да бъде до любимия мъж, макар и не публично:
 
1. Семейство
 

Любовницата никога не получава нормалното семейство, за което всяка жена мечтае. Да, тя получава вниманието на мъжа, подаръци, ласки, красиви думи, но никога не излиза от сянката на тайните срещи и прошепнати телефонни разговори.
 
2. Деца
 
Много рядко в такава ситуация любовницата ражда дете на мъжа. Почти винаги мъжете са безкомпромисни в това отношение и не искат да имат други деца, освен от собствената си съпруга.
 
3. На празниците е винаги сама
 
Няма по-тъжен момент от самотата на големи семейни и християнски празници. Коледа, Нова година, Великден, красиви празници, когато семейството се събира и празнува заедно. А тя е винаги сама, в трепет да звънне телефона и любимият й да се появи. Уви, това почти не се случва.
 
4. Той никога не я представя на близки и приятели
 
Любовницата никога не успява да се запознае с близките на мъжа. Тя не се среща с приятелите и колегите му. Единственото, което той й предлага, са тайните срещи, няколко откраднати мига любов и нищо повече.
 
5. Обиди и обвинения
 
Падне ли веднъж подозрението върху любовницата, тя е дамгосана до живот. Независимо от любовта, която изпитва и искреността (ако е налице такава), тя е вече определена за лека жена и обидите започват да се сипят. Често дори близките могат да я изоставят заради забранената й връзка.

Още интересна информация и полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
4
 
7
 
! Отговори
до бохем преди 11 години
не. щастлива съм. ок ми е - и на тялото, и на душата. мисълта ми е - всяко зло за добро. нито е толкова страшно мъжът ти да има любовница, нито жената да е такава. да спрем с клишетата.на всичкото отгоре има и приказки, които завършват прекрасно.
83
1
 
12
 
! Отговори
hmm преди 11 години
Че за чий и е на една жена да бъде любовница ако не е семейна :)Или ако не е временно състояние просто
82
1
 
13
 
! Отговори
Бохем преди 11 години
до мимиИ к'во, разведе се с мъжа си, омъжи се за любовника си и всичко започна отначало :-)))
81
4
 
19
 
! Отговори
мими преди 11 години
всеки знае себе си и има своята истина за нещата. всичко в този живот е въпрос на избори. уважавам чуждите, но от години се грижа вече и за собствените си. излових благоверния си / оказа се не съвсем/, че хойка.е, оказа се, че има и положителни страни - прекратих "кариерата" си на жертвоготовен дом. робот и сложих кръст на моногамията.:) и разцъфтях , което подейства като плесница за мъжа ми. последва 1 рефреш... позакъснял...сега съм щастливо женена за "любовника", в когото се влюбих.
80
2
 
19
 
! Отговори
Бохем преди 11 години
до РинСъс сигурност и на любовницата не и пука за теб. По- важното е, че и на мъжа ти също не му дреме как се чувстваш. Той просто гледа в къщи да му е спокойно, а забавленията и разтоварването си ги прави далеч от досадното ти присъствие.
79
7
 
14
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
Абе стига с тая моногамия. Това са примитивни и дивашки практики. Цял живот секс само с един партньор и после, що хората били изтрещяли.
78
4
 
16
 
! Отговори
Рин до Б.Б. преди 11 години
За теб изобщо не ме интересува каква съм. Живота си е мой - не мрънкам, не редя сълзи и сополи заради някакъв мъж, който така или иначе аз съм избрала за баща на децата ми, не страдам, не изпадам в депресии, не го преследвам и не досаждам. Взимам всичко, което искам от живота и не допускам да бъда в сянка или наранявана.....Всичко останало е без значение. Аз не искам много - само всичко и го получавам. Знам как и знам защо, а разни любовници обират трохите от моята трапеза - нека са доволни.
77
4
 
8
 
! Отговори
Рин преди 11 години
И всъщност забравих основното - за мен изобщо не е важно как се чувства любовницата.
76
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
верно е, че най-прецакан е мъжът, като го изриташ с шутове от дома при любимата, с която изживява голямата любов за по два часа през ден-два, и тя се превърне в битовизъм, тогава му се скапва целият ентусиазъм, а през това време бившата разцъфтява
75
8
 
7
 
! Отговори
До Рин от Б.Б. преди 11 години
Ти за мен си една неудовлетворена и задръстена шматка.
74
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе най- прецакан е мъжа!
73
17
 
18
 
! Отговори
Рин преди 11 години
Аз съм омъжена, знам за страничните на мъж ми - тези само за секс. Опасни са тези, които го заплетат емоционално - е тогава го свалям на земята и го сривам психически. Странното е, че когато хойка в къщи всичко е наред. Изпълнява всичко и е като памук - тези моменти използвам за своя облага. Пък наречете ме смотана и задръстена - вече съм се научила да усещам кога го прави и се възползвам максимално - финанси, почивки, гледа децата, угажда ми на глезотиите. На мен така ми е добре...
72
3
 
23
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
"Любовницата никога не получава нормалното семейство, за което всяка жена мечтае" .Абсолютно клише.Няма как да знаете " всяка жена " за какво мечтае.Може изобщо да не е за това .
71
5
 
30
 
! Отговори
big mama преди 11 години
Ъ-ъ-ъ-ъ, уж не съм блондинка, но не схващам защо любовницата да е обречена на самота. Тя може да е семейна и да и е писнало от смрадливия мухлясал лузър за когото се е подлъгала да се ожени.Що да не си хване някой нормален мъж, който да внесе малко цвят в живота и? Мерси, ама аз да не съм майка Тереза няк`ва? Нека мухльовците да започнат да ми цъкат минуси сега!
70
9
 
39
 
! Отговори
Добро утро :) преди 11 години
Любовницата не винаги е самотна жена. Понякога всеки има нужда от разнообразие. Имам връзка, но имам и интимни отношения с обвързан мъж. Бих казала, че никой не "страда" от създалото се положение. У дома съм пълноценна, а няколкото откраднати часа два-три пъти месечно с другия човек ми помагат да сваля бремето на сивото ежедневие от плещите си, същото важи и за любовника ми. Истината е, че всеки трябва да живее така, както иска без да бъде "морално етикетиран" от псевдопуританите.
69
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо? Защото и близките и не харесват начина на живот. Което ще рече откраднати мигове с любовника, останалите мигове с всеки друг. Обща ли е каква е? Едно е много кофти и грозно винаги са в очакване да се случи нещо.... / тайничко се надяват да им предложат брак/ Мъжа така като прави подаръци и угажда на прищявки си купува спокойствието. Но, зависи от мъже все пак. Ако е някоя където нон- стоп досажда, няма отърване от такова. Има жени и жени, има мъже и мъже.
68
5
 
8
 
! Отговори
Готвач преди 11 години
Всеки ден БОБ БОБ БОБ БОБ.Няма ли да ви омръзне?
67
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно пък жената любовница в 90% от случаите търси благосъстояние и са доста под нивото на проститутките и хич не са за съжаление,защото онези поне ти вземат определената сума и не ти въртят мозъка в главата,-пито платено!Иначе някак не се връзва все някакви дебели ,грозни и БОГАТИ чичковци да имат млади и добре поддържани любовници!!!
66
8
 
23
 
! Отговори
Гого преди 11 години
Когато мъж и жена са любовници при тях се случват най-истинските и неподправени емоции.
65
3
 
18
 
! Отговори
разумен преди 11 години
Чак на мен ми стана тъжно за любовницата.