Цената, която плаща любовницата

Получава подаръци и ласки, но никога няма да има истинско семейство!
6 авг 2012 20:27, Мария Дуковска
115
Цената, която плаща любовницата
Снимка: Reuters

Когато става въпрос за изневяра от страна на мъжа, приятелката или съпругата винаги вини другата жена, любовницата. Дали обаче не забравя, че за изневяра са нужни двама и мъжът е по-големият виновник в тази връзка заради клетвата, която прескача. От другата страна на везната пък е жената в сянка, любовницата, която никога не излиза на светло и чието име е тайна.
 
От какво се лишава любовницата, за да бъде до любимия мъж, макар и не публично:
 
1. Семейство
 

Любовницата никога не получава нормалното семейство, за което всяка жена мечтае. Да, тя получава вниманието на мъжа, подаръци, ласки, красиви думи, но никога не излиза от сянката на тайните срещи и прошепнати телефонни разговори.
 
2. Деца
 
Много рядко в такава ситуация любовницата ражда дете на мъжа. Почти винаги мъжете са безкомпромисни в това отношение и не искат да имат други деца, освен от собствената си съпруга.
 
3. На празниците е винаги сама
 
Няма по-тъжен момент от самотата на големи семейни и християнски празници. Коледа, Нова година, Великден, красиви празници, когато семейството се събира и празнува заедно. А тя е винаги сама, в трепет да звънне телефона и любимият й да се появи. Уви, това почти не се случва.
 
4. Той никога не я представя на близки и приятели
 
Любовницата никога не успява да се запознае с близките на мъжа. Тя не се среща с приятелите и колегите му. Единственото, което той й предлага, са тайните срещи, няколко откраднати мига любов и нищо повече.
 
5. Обиди и обвинения
 
Падне ли веднъж подозрението върху любовницата, тя е дамгосана до живот. Независимо от любовта, която изпитва и искреността (ако е налице такава), тя е вече определена за лека жена и обидите започват да се сипят. Често дори близките могат да я изоставят заради забранената й връзка.

Още интересна информация и полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
6
 
30
 
! Отговори
Щастливка преди 11 години
Хаха, откакто съм разведена живея пълноценно. Правя точно това, което искам и както искам без да се съобразявам с никого. Сега разбирам какво значи да живееш нормално. Мъже около мен колкото искаш, прехвъркващи, внимателни и любящи. Хаха само че аз съм вече хитра и не се хващам на въдици. На никакви празници не ми е самотно, имам достатъчно роднини а и самотата е прекрасно нещо, стига да може да се оцени.
43
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Освен това е гадно ако има деца да му отнемате от времето за децата.-------------------- Абе ти да не си ***? Как така някой ще му отнеме времето ако той не иска?
42
4
 
12
 
! Отговори
Тренер преди 11 години
Всеки класен отбор има нужда от резервна скамейка.
41
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде стига с това - щом мъжът изневерява, значи му липсва нещо у дома. Пълна глупост! Липсва му харема у дома, това е. Когато му падне нещо извън дома , не прощава. И естествено това му е оправданието пред любовницата и тя като папагал повтаря същото. Само че, следващата прецакана ще е тя. Умната жена знае, че един мъж както се отнася към законната си жена, така ще се отнася и към всяка друга( с малки изключения). Добре че жените в последно време не са толкова задръстени и си живеят живота...
40
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази вечер е доста забавно тук. Доста незадоволени съпруги и любовници.... Смешки!!
39
2
 
9
 
! Отговори
did преди 11 години
Добре, че мойта блондинка освен " "ФАТЦЕБУК" " , друго не чете... Ще я подплашите,бре...
38
4
 
10
 
! Отговори
До 48 преди 11 години
Ти май не си прочел всичко. Имам престижна професия, имам добри доходи, и си гледам детето сама. Баща му преди 10 г, замина за чужбина, вижда го веднъж на две години. Аз не го последвах, защото тук в БГ, работя и получавам добри доходи. Имам жилище, кола, престижна професия.Работя това за което съм учила и за мен работата е удоволствие. Плащам уроци по английски и училището, на детето. Впрочем ние нямаме брак с баща му.Просто така се случи.
37
11
 
6
 
! Отговори
rysnakasat преди 11 години
До 47Е добре де, сподели тогава какава искаш да бъдеш. Не искаш да слушаш мъж, не искаш да гледаш деца, не искаш това, не искаш онова. Има 2 вариянта за тебе или да свършиш като долна *** в някой публичен дом, или да свършиш като една от многото к*рви на някой чичко - паричко, и след някоя годинка ще те гледаме употребена и захвърлена като носна кърпичка. Нищо лично към тебе, но повечето жени не искат да свършат като теб , а и акко всички жени са като тебе малеее....
36
7
 
16
 
! Отговори
Жена преди 11 години
В 21 век, в 2012 г., когато една жена може да работи, да има дом, доходи, да отгледа, възпита и осигури дете сама...невиждам голяма драма. Ако детето има и баща, който да се грижи за него още по-добре. Дали с любовник, или без това е друг въпрос.Най-добре една жена, или мъж, да имат своята свобода. Обикновено жената се превръща в домакиня, слугиня на мъж и деца. Перачка, чистачка, миячка, готвачка, живота и минава между печката и мивката с чиниите. Толкова. Такъв живот. Не благодаря.
35
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Семейството е социална отживелица и абсолютно ненужна правна и персонална тежест. Личната свобода трябва да е преди всичко - в това отношение хората със свободни връзки са най-облагодетелствани. Но...който иска да робува цял живот - пожелавам ви късмет! Не очаквам и хора, живеещи в 19-и век и патриархална България да ме разберат.
34
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като пиете вечер две водки и много ларж го раздавате в раздувките..пийте по още една,хващайте вибраторите и се оправяйте.
33
3
 
1
 
! Отговори
до 38 преди 11 години
Разсъждавате като скрит гей
32
5
 
9
 
! Отговори
az преди 11 години
Za kakvi semeistva govorite izobshto......sega v spalniata mi spi i harka majat na niakoia smotla kato tezi tuk...pomislete si zashto e pri men ,a ne pri jena si.....
31
2
 
25
 
! Отговори
Любовница преди 11 години
И защо смятате,че любовницата обикновенно няма семейство ?
30
6
 
19
 
! Отговори
омъжена и сама преди 11 години
До съпруга: Мога да ти кажа само ЕВАЛА на такива жени като теб!!!!Аз като съпруга и любовница ще си замълча, но преди това ще ви напиша няколко реда. Съпругът ми знае за моя изневяра, аз също знам за негова и това сплоти семейството ни (имаме две деца които си гледам сама). В момента го няма повече от 1 год не е в страната. И аз какво - млада, здрава и права да лягам и да умирам като го няма и има липсва на секс у дома ли? Еми няма как да стане това. Разбира се, че ще съм с любовник!!!
29
5
 
10
 
! Отговори
az преди 11 години
Super e da si sas jenen maj,hem mu e hubavo,hem go e strah i vnimava....niama takova shastie...i stiga stezi podaraci,semeistvo,deca,poznati....masa gluposti na hora,koito ne znaiat da si stoiat sami na praznici....razkoshno,nikoi ne te angajira s nishto....s mnogo neshta ne ste naisno.....
28
10
 
7
 
! Отговори
съпруга преди 11 години
35, защо си толкова настървена, кой ти каза че го мачкам психически!? Не си трая, нито търпя. Вече започнах да се забавлявам, защото ако научи госпожицата какво споделя за нея мъж ми, няма да й стане много добре. Той и друг път е хойкал, смешното е че й изневерява с жена си. Схващаш ли? Една самоуважаваща се жена си търси МЪЖ, а не поплювко който се забавлява, пък после се прибира ни лук ял, ни лук мирисал. Капана е за горката жена.Тя живее сама като куче.
27
5
 
28
 
! Отговори
щастливо разведена преди 11 години
Получава подаръци и ласки, но никога няма да има истинско семейство!------------------------------------------------Голяма загуба,верно!Няма да изпита "удоволствието" да слуша колко е болен,как се е схванал,колко е преуморен,как не му се ходи да пазарува, или айде после ще се разходи с детето,няма да изпада в умиление пред хъркащия мачо пред телевизора или оплакването че парите не стигат и трябва да пести съпругата,за да има за "нещастната" любовница, и какви ли не още битовизмиот щастл.дом
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
оо, не, любовници срещу съпруги, каква драма...някои съпруги, обаче са също така и бивши любовници... така че който когато с когото се намери и за каквато връзка се чувства добре ;)
25
13
 
8
 
! Отговори
съпруга преди 11 години
Струва ми се, типа любовница която описвате е стара мома. Мъж ми ходи с една такава вече 5г. Наистина са много бесни старите девойки, вервайте ми! Обаче той си е виновен,мамка му! И е непочтен-кой знае какви лъжи й говори, горката!