Цената, която плаща любовницата

Получава подаръци и ласки, но никога няма да има истинско семейство!
6 авг 2012 20:27, Мария Дуковска
115
Цената, която плаща любовницата
Снимка: Reuters

Когато става въпрос за изневяра от страна на мъжа, приятелката или съпругата винаги вини другата жена, любовницата. Дали обаче не забравя, че за изневяра са нужни двама и мъжът е по-големият виновник в тази връзка заради клетвата, която прескача. От другата страна на везната пък е жената в сянка, любовницата, която никога не излиза на светло и чието име е тайна.
 
От какво се лишава любовницата, за да бъде до любимия мъж, макар и не публично:
 
1. Семейство
 

Любовницата никога не получава нормалното семейство, за което всяка жена мечтае. Да, тя получава вниманието на мъжа, подаръци, ласки, красиви думи, но никога не излиза от сянката на тайните срещи и прошепнати телефонни разговори.
 
2. Деца
 
Много рядко в такава ситуация любовницата ражда дете на мъжа. Почти винаги мъжете са безкомпромисни в това отношение и не искат да имат други деца, освен от собствената си съпруга.
 
3. На празниците е винаги сама
 
Няма по-тъжен момент от самотата на големи семейни и християнски празници. Коледа, Нова година, Великден, красиви празници, когато семейството се събира и празнува заедно. А тя е винаги сама, в трепет да звънне телефона и любимият й да се появи. Уви, това почти не се случва.
 
4. Той никога не я представя на близки и приятели
 
Любовницата никога не успява да се запознае с близките на мъжа. Тя не се среща с приятелите и колегите му. Единственото, което той й предлага, са тайните срещи, няколко откраднати мига любов и нищо повече.
 
5. Обиди и обвинения
 
Падне ли веднъж подозрението върху любовницата, тя е дамгосана до живот. Независимо от любовта, която изпитва и искреността (ако е налице такава), тя е вече определена за лека жена и обидите започват да се сипят. Често дори близките могат да я изоставят заради забранената й връзка.

Още интересна информация и полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
15
 
! Отговори
Semeystvo ! преди 11 години
6tastieto i sigurnosta v jivota ne se garantirat ot njakakvi podpisi, koito pravjat dvama du6i "semeystvo" ! Ne podpisite , a lubovta e VSI4KO !!!
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво ли ще кажат специалистите във форума.
2
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами да си намери свободен мъж и да си живее живота ,какъв е проблема,финансов ли-жал ми е за нея!
1
9
 
48
 
! Отговори
АМА ТО Е СТРАШЕН преди 11 години
КЕЛЕПИР ДА ИМАШ СЕМЕЙСТВО НЯМА ЩО! ИСТИНСКИ СЕМЕЙСТВА ИМАШЕ ДО 1990 година. А СЕГА СЪЖИТЕЛСТВАТ ТАКА Е!!!