Съвети за перфектна свалка

Не оставяйте разговора да увисне и да има дълги мълчаливи паузи
20 авг 2012 15:19, Мария Дуковска
46
Съвети за перфектна свалка
Снимка: Reuters

Флиртът е изкуство и само тези, които го овладеят, могат да си спечелят симпатиите на другите дори и само с един поглед. За да станете майстори на флирта, трябва да бъдете смели, със самочувствие и без страх от провал. Няма мъж или жена, която да не стане ваш любим, ако флиртувате с ентусиазъм и умения.

Ето няколко съвета за перфектна свалка:

Не позволявайте да има дълги мълчаливи паузи

Поддържайте разговора непрекъснато, без да изглеждате пренавити през цялото време. Избягвайте служебни и скучни теми като времето, храната, обслужването в заведението. Провокирайте него/нея към откровение с интересни теми - за любими места, хобита, екскурзии. Хората обичат да разказват за себе си, стига да бъдат предразположени.

Без неуместни въпроси

За да стане свалката перфектна, не задавайте неудобни и необмислени въпроси. Избягвайте теми като бивши гаджета, сватби, разводи, изневери. Въпроси от типа "Искаш ли да имаш деца?" са глупави и неподходящи за първа среща. Изчакайте да минат няколко срещи и тогава атакувайте с неудобните въпроси.

Забавлявайте се и се усмихвайте

Всички обичат лъчезарни и усмихнати хора. Не да се хилите като идиот, разбира се, но се усмихвайте често и непринудено. Смехът заразява и може само да разведри обстановката.

Наблегнете на езика на тялото

Неслучайно има цели книги и филми, посветени на езика на тялото. Той е важен, защото действа на подсъзнанието на човека. Всяко ваше движение бива усетено от партньора и той ще реагира съзнателно или не. Нежните, непринудени докосвания от време на време могат да бъдат много възбуждащи и интимни. Гледайте винаги в очите, и то продължително време, без да свеждате поглед. Това може да е изключително секси.

Не избирайте тежкарски заведения

Ако на вас се падне честта да изберете заведението, в което ще се срещнете, не избирайте прекалено претенциозно заведение, за да впечатлите партньора. Нека заведението е уютно, интимно, леко романтично и предразполагащо към интимност. Ако обстановката е твърде луксозна, рискувате да станете жертва на снобарски погледи и да се почувствате неудобно. Тогава срещата официално ще е провал.

Още интересна информация и полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
dhb преди 11 години
Здравейте, предлагам Ви един лесен начин да спечелите някой лев: Регистрирате се напълно безплатно на следният сайт: sumixs/?ref=1222999 <--- Отваряте линка и действате..Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден з.а да оценявате три видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и... печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$. При достигане на 1200$, парите Ви се превеждат на PayPal акаунт. За целта трябва да имате регистриран PayPal акаунт. Успех на всички :)).
37
0
 
1
 
! Отговори
Скалата преди 11 години
хахаха 100 лева на излизане и скъпа кола за да се свъляш с някаква пикла ,жените дето го правят за пари са на магистралата като иска пари да работи ,аз с това си запълвам седмицата и още не се е родила тая дето ще и ги сипя в шепите ,
36
1
 
1
 
! Отговори
сексманиак преди 11 години
Тухла зад врата и докато е топла !
35
3
 
8
 
! Отговори
Глупчо преди 11 години
Разпечатвам тази статия и я слагам в рамка!
34
1
 
9
 
! Отговори
Човека от снимката преди 11 години
Ми как да няма малчалива пауза, като си забравих мисълта......мисля само дали тоя цицок ще го задържи сутиена ....?
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Пян ГъМай такава е действителността
32
2
 
3
 
! Отговори
Пян Гъ преди 11 години
До ИвоАбе какъв рейс, бе готин! Возило под 10-15 000 лв. и бюджет под 100 лв. на излизане няма да ти помогне да дръпнеш гърла с визия и маниери. Сега, друг момент е това, че такова поведение е сбъркано и акуловидно, направо хищно. Ама аз ти казвам как стоят нещата тук. Аре сипвай бензин, взимай портфейла и тръгвай!
31
1
 
11
 
! Отговори
Иво преди 11 години
За България тези неща не важат тук се гледат пари, коли и т.н.Каквото и да говориш с рейса ли си нестава.
30
1
 
1
 
! Отговори
до Пенка Мършата преди 11 години
...КИМ...:D
29
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе като извадя любовната писалка, 20 сантиметра и я види - цялата е моя.И как почнем от жакузито, ягоди, шампанско, свинско варено, пастърмичка. И като се навлажни долу и почвам да я кормя като риба и пълна като агнИ.
28
5
 
29
 
! Отговори
до John преди 11 години
С други думи - напушете се заедно .
27
1
 
23
 
! Отговори
John преди 11 години
Накарай я да не спре да се смее цяла вечер и е твоя. ;)
26
1
 
6
 
! Отговори
жена преди 11 години
az-jenata е най-*** онЛАЙН парцалче , това е всепризнато и в този вестникарски бълвоч най-много го цитират и промотират след tialoto разбира се.
25
3
 
6
 
! Отговори
ФАС преди 11 години
Аз я каня на кафе ако на нея и се прие.е.А БЕ КОЙ КЕ ТИ ПИЕ КАФЕ
24
6
 
14
 
! Отговори
Запознат със случая преди 11 години
Тез *** съвети са жива тъпня!Такива неща в България не вървят!Може би някъде другаде,но не и в БГ-то!Тука пичките са с голямо самочувствие(без покритие разбира се) и само си придават голяма важност,правейки се на "голямата работа"!Най-много да чуеш нещо от сорта на:"абе тоя кво ми се прай на отворко и кво иска,айде въз оттука...".Не си губете времето с глупости ами пробвайте с чужденки...
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Накефи ме подзаглавието за увисването. Според мен са искали да кажат "На първа среща не позволявайте да ви увисне."
22
7
 
12
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
"Не избирайте тежкарски заведения" абе тая където е писала статията в БГ ли живее или на манханта в ню йорк. тука младите хора се свалят в дискотеката и в кафето кви тежкарски заведения много филми гледаш където мъжа идва и вика "позволи ми да те заведа на вечеря" хахаха
21
1
 
3
 
! Отговори
LO_Ridah преди 11 години
До Пенка Мършатаоправи ми деня :D
20
11
 
38
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
истината е че една жена ако те харесва квото и да правиш е твоя ако не те харесва колкото и красиви думи колкото и добре да комуникираш с нея просто няма да стане. тъй че такива готови съвети не важат.
19
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не оставяйте да ви увисне ....разговора