Тя използва ли ви?

Понякога „влюбен и загубен“ не е просто израз
Обновена: 29 авг 2012 16:22 | 29 авг 2012 16:21,
52
Тя използва ли ви?
Снимка: outnow.ch

Тя може би изглежда очарователна и сладка. Тя може би изглежда като идеалната жена, която сте чакали досега. Въпреки всички прекрасни неща обаче във вас остава неприятно чувство на обърканост и недоверие.

Тя казва, че ви обича, но действията ѝ не го потвърждават. Ако усетите противоречиви знаци в началото на една връзка, това означава, че жената ви използва или пък просто ви е оставила в списъка с изчакващи, докато разбере какво точно иска.

Знаците, които ще ви покажат дали тя ви използва:

1. Тя иска свое собствено пространство... и то много

Излизате с жена, с която в продължение на няколко дни се виждате и чувате, а след това тя напълно ви игнорира за известно време. Всеки път, в който въпросната жена ви отблъсква, вие започвате да я харесвате все повече. От друга страна съществува възможността обектът на вашите желания да се среща с още един или повече мъже. Когато една жена твърди, че обича един мъж или поне, че е влюбена в него, няма логично обяснение да не иска да прекарва всеки удобен момент с него, освен, ако си няма някой друг.

2. Държи се като приятел

В един момент тя ви прегръща и целува, а в следващия ви отблъсква, като ви казва, че всичко се случва много бързо и има нужда от време. Всяка жена, която се преструва, че иска да имате връзка, а всъщност се държи като приятелка, най-вероятно просто използва вас и вашата любов, за да се почувства самата тя по-добре.

3. Нейните приятели не ви познават

Ако някоя жена ви използва, най-вероятно никога няма да се запознаете с нейните приятелки и хората от нейното обкръжение. Тя няма нужда да разказва за вас, да ви запознава с когото и да било. Истината е, че навярно тя може би се срамува от вас и иска да ви държи „на тъмно“.

4. Не ви представя като „гадже“

Дори да имате късмета жената да ви запознае с някои свои познати, тя въпреки всичко ви представя като „познат“ или „приятел“. Ако тя има чувства към вас, със сигурност ще иска да изкрещи на целия свят за това, че сте заедно.

5. Тя се чувства объркана относно връзката ви

Всъщност съществува вероятност жената наистина да бъде объркана, ако наскоро е приключила връзка или все още е в такава. Въпросът е, че е объркана. Ако тя ви обичаше, нямаше да се колебае какво иска да направи, а просто щеше да бъде с вас. В противен случай вие сте просто да „запълвате емоционалната празнота“.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Тони преди 6 години
До какаРоди трима сина и ги възпитавай така...
40
0
 
8
 
! Отговори
Venom преди 10 години
Така че скъпи жени моля не говорете глупости за българските мъже ами вървете в Гърция и др. държави да си сваляте гащите там и да ви унижават разни *** като толкова не ви харесваме ние БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ. Повечето жени вместо да родите и създадете дом с някой мъж само гледате да се кълчите по разни барове с надеждата някои мазен дебелак с тлъст портфейл да ви забележи.Ето затова в България не се раждат вече деца защото вие жените станахте материалистки.И моля не се оправдавайте всички сте таки
39
0
 
3
 
! Отговори
Venom преди 10 години
Аз имах връзка с една жена около една година.Тя замина да учи в Пловдив и аз отидох при нея.Докато си бяхме в родният ни град всичко беше наред но в Пловдив аз започнах да виждам истинското и лице.Аз давах всичко от себе си да я правя щастлива а тя точно обратното.Не искаше да живеем заедно.Игнорираше ме заради приятелите и приятелките си.Идваше в квартирата ми да се видим веднъж седмично и още много други гадости.Накрая не издържах и и казах неща които ми бяха накипяли и се разделихме.
38
0
 
2
 
! Отговори
captain obvious преди 11 години
Ама когато налице са обратните признаци, се жалвате, че ви били притискали жените. Мъже, големи сте ***! Нямате угодия
37
0
 
5
 
! Отговори
ilko преди 11 години
имах досущ същата връзка,която е описана тук.Всичко,което е написано е вярно.На никой не пожелавам да се влюби и като мен да търпи всяка нейна стъпка,което противоречи на възгледите ви.
36
0
 
9
 
! Отговори
баба ви от Кестрич преди 11 години
Когато човек обича, разума се ползва наполовина. Има ли лъжа и недомлъвки, любов няма, а само интереси.Това е и за двата пола. Към другия се отнасяй така, както с теб би искал да се отнасят.
35
0
 
9
 
! Отговори
мъж преди 11 години
аз пък една кака така майсторки ме въртя на пръста си.по късно проумях да не слушам жените кво говорят а кво правят.ама вече късно...изморих се и не вярвам на жените
34
5
 
6
 
! Отговори
jena преди 11 години
Az imah vruzka s muj, koito idealno pasvashe na vsichki 5 tochki i nakraq se okaza, che me e izpolzval prez cqloto vreme. Poharchih si parite po nego, osven tova nakraq se okaza, che si ima i druga. Gaden izpolzvach! Bqgaite dalech ot takiva hora, bilo to muje ili jeni!
33
2
 
1
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
Ти в стадо ли живееш още ? в племенната диви ? това ли е най важното "тежки характери като мъже дори за мъже /виждала съм как респектират безапелационно и с лекота околните/!"След като си падаш по такива предполагам някой която я ползват за седмица - две или другия вариант имаш си някой ръб който ти изневерява при всеки удобен случай . Едно от двете е
32
4
 
7
 
! Отговори
калигула бесния преди 11 години
до кристиянчо батьовата кат се събуди беше ли захапал чаршафа с дупето???
31
4
 
4
 
! Отговори
свят като цвят преди 11 години
Кристян бил зле ,пък аз се чуствам щастлив с момиче което не съм виждал от Нова година ,хората няма кой да ни разбере
30
14
 
17
 
! Отговори
кака преди 11 години
мъжете са създадени за кефа на женитеползвайте гине ги жалете
29
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
30-ти, зависи дали си привлекателен или не. Ако не си, само използвачки ще има около теб.
28
5
 
5
 
! Отговори
до 22 Кристиян преди 11 години
ха хаха-а , ти ползваш още стационарен интернет а си тръгнал да се правиш на отворко..прибирал се от партита..освен лъскане на бастуна в порносайт,другото е блян на смотаняка.
27
1
 
20
 
! Отговори
чудя се преди 11 години
Преди дни пуснахте тема за 10 признака, че си имате работа с контролиращ мъж, сега 5 признака,че жената е използвачка - интересното е ,че в първата тема съветвате жената да прави точно това,за което във втората я определяте за използвачка!?
26
2
 
12
 
! Отговори
преди 11 години
Живея с такъв лицемер вече 36 г. Сега не го искам но той се прави ,че е щасливсъс семеиството си. кристияне всяко начало ,си има и край.
25
0
 
22
 
! Отговори
По леко с мебелите преди 11 години
Човек ти си готов за политик в БГ - навън има 8 милиона балъка които чакат да бъдат излъгани от поредния месия ..... ти си тръгнал с *** да се занимаваш .... минавай на следващото ниво!
24
3
 
12
 
! Отговори
инфо преди 11 години
Кристиян малко го напече слънцето, но скоро ще му мине
23
4
 
4
 
! Отговори
По леко с мебелите преди 11 години
Обичам да видя и "опипам" плода преди да го вкуся. Такива интернет запознанства на тъмно..... губи се тръпката
22
2
 
22
 
! Отговори
Lo_Ridah преди 11 години
До Кристиян"аз по душа съм лъжец и лицемер "E как да ти вярвам, батка, кажи ми :D :D